iwa2004 25.04.07, 18:35 Witam! Mam pytanie jak w temacie postu. Szukam taniej apteki w Zamościu. Może ktoś ma już sprawdzone i mógłby pomóc? Wielkie dzięki. Pozdrawiam Iwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ps.aga Re: Tania apteka w Zamościu gdzie? 25.04.07, 20:23 Cześć,ja bardzo jestem zadowolona z apteki przy szkole Budowlance,miła obsługa,niskie ceny,polecam.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gozdzikowa5 Re: Tania apteka w Zamościu gdzie? 25.04.07, 21:32 nooo,a gdzie najtańsza Etopiryna???;) Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Tania apteka w Zamościu 25.04.07, 23:46 Etopiryna najtańsza jest tu a Codeina tam - nie ma jednej apteki ze wszystkim najtańszym :( Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Tania apteka w Zamościu 26.04.07, 08:58 Tak. Na pewno Koziorożka ma rację. Trzeba samemu pójść i sprawdzić. Bo przecież nie można na słowa wierzyć reklamie aptecznej ( położonej przy centralnej ulicy miasta) że ceny są tu niższe o 10 %. Bo od razu nasuwa się pytanie .... jak możliwa jest rentowność takiej apteki? Odpowiedz Link Zgłoś
gozdzikowa5 wolę jednak Etopirynę 26.04.07, 22:52 z tą codeiną to trochę złe porównanie,jako pochodną morfiny można ja kupić np czarnym rynku za większe niż w aptekach pieniądze,tak samo rolki(czyt.relanium) czy inne takie różne nakręcacze,kiedyś niechcący wlazłam na forum narkomanów,daja sobie szczegółowe instukcje jak wypisywac recepty,skad brać wogóle leki,jak wrabiać nieświadome aptekarki,oj sypały sie tekściki.... Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: wolę jednak Gożdzikową 26.04.07, 23:09 ta codeinę dla rymu tylko wymyśliłam, gdzieżbym tam śmiała z panaceum Gożdzikowej porównywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa2004 Re: Tania apteka w Zamościu gdzie? 27.04.07, 09:22 Zdaje sobię sprawę, ze nie ma jednej apteki z najtańszymi lekami. Jednak robiąc zakupy każdy z nas ma orintację, ze tutaj jest taniej niż tam. Bardzo dziękuję za informacje i pozdrawiam. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
myszka20065 Re: Tania apteka w Zamościu gdzie? 12.05.07, 15:58 Kiedyś szukałam taniej apteki. Wydawało mi sie, że najtańsza jest na Słonecznym Stoku. Na wszelki wypadek jednak wstrzymałam sie z zakupem leków, wiedząc, że generalnie są bardzo drogie. Jak sie okazało, wszystkie kupiłam taniej na Kilińskiego, w pawilonie PSS-u. Odpowiedz Link Zgłoś