Dodaj do ulubionych

WSZiA, IiE

03.06.07, 13:10
Planuję studia na tej uczelni na kierunku Informatyka i Ekonometria specjalność: Zarządzanie systemami informatycznymi. Chciałabym przeczytać opinie studentów o szkole i kierunku o warunkach studiowania oraz przykładowych przedmiotach. Z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • zuzka215 Re: WSZiA, IiE 03.06.07, 17:42
      Powiem tylko tyle... Radziłabym Ci studiować gdzie indziej. Nawet zaocznie ale
      tylko nie na wszy. opłaty za zaoczne studia na państwowej uczelni wyniosą Cię
      tyle samo co na badziewnej wszy a jednak papier końcowy różni sie i to bardzo.
      studiowałam rok na wszy i zrezygnowałam teraz wybieram się na NORMALNA
      uczelnie. Tutaj liczy sie tylko kasa... przemyśl to dobrze.
      • brokatowymotyl Re: WSZiA, IiE 03.06.07, 19:02
        Na WSZiA chciałabym zrobić sobie licencjala a na WSIiZ w Rzeszowie magistra...
        hm.... Informatyka i Ekonometria ... to taki fajny kierunek :):)
        • czuk1 Re: WSZiA, IiE 05.06.07, 08:43
          Przeczytaj: www.wszia.edu.pl/index3.php?nr=84

Informatyka , ekonomia, administracja... jest w Szkole na dobrym poziomie.
          Trudno zgodzić się z opinią poprzednika.

• brokatowymotyl Chyba jest OK 05.06.07, 13:00
            Moim zdaniem WSZiA nienależy do najgorszych. Jeżeli ktoś zdecyduje się na studia i dobrze wykorzysta ten czas, może skończyć studia z bardzo dobrymi umiejętnościami, tym bardziej że IiE to niehumianistyczny kierunek po którym naprawde można znaleśc prace, wole studiować Informatyke i Ekonometrie na Wszia jak filologie czy politologie czy jakąś tam socjologie na UMCS. W dzisiejszych czasach papier UW czy UJ czy takiej WSZiA nie jest tak ważny. Liczą się umiejętności które zdobyło się w okresie studiów.... hm.... mam nadzieje że ktoś się ze mną zgodzi.
            • czuk1 Napewno jest OK 05.06.07, 15:00
              Czytaj jeszcze: www.wszia.edu.pl/index1.php?zaw=o_uczelni
              Masz rację. By pracować na stanowisku z wykształceniem wystarczy mieć dyplom
              wyższej uczelni, jakiekolwiek.
              Ale "argumenty" Zuzki obalają z nóg. Wszia jest najgorsza, bo jest najgorsza.
              To jest argument . nie ważne że przoduje w kraju w gronie szkół prywatnych. Nie
              ważne, że ma wielkie grono bardzo dobrych wykładowców. Nie ważne , że jest
              dobrze zorganizowana. Nie ważne, że ma świetną bazę dydaktyczną i atrakcyjne
              nowe kierunki. Nie ważne, że czesne nie jest tu inne jak w Rykach, Dęblinie czy
              Tomaszowie... Nic nie ważne.
              I Zuzka nie bierze pod uwagę (bo nie płaci) kalkulacji kosztów studiowania.
              W Zamościu miejscowy student kosztuje rodziców - "utrzymanie". A w Warszawie:
              1000 zł stancja + 500 zł życie. W Lublinie zaś łącznie ok. 1000 zł. To też nie
              ważne. -;)
              • brokatowymotyl Re: Napewno jest OK 05.06.07, 15:27
                Ja całą strone Wszy dokładnie przestudiowałam... wszystkie rankingi i te sprawy... dużo osób nie podoba się Wsza z tego względu iż jest to uczelnia prywatna, jak ktoś chce się uczyć ma ambitne plany i chęć do nauki to będzie zadowolony ze studiów na takiej Wszy, echh ja na maturze zdawałam rozszerzony wos miałam iść na typowo huministyczny beznadziejny kierunek, ale bardziej podoba mi sie IiE na Wszy :) dobzie będzie.
                • czuk1 Re: Napewno jest OK 05.06.07, 22:21
                  Fruwaj więć wysoko Motylku.
                  • brokatowymotyl Re: Napewno jest OK 07.06.07, 15:12
                    :) a Ti jesteś studentem tej uczelni tiak ??
                    • czuk1 Re: Napewno jest OK 08.06.07, 05:07
                      Tiak Motylku . Tiak.
                      • brokatowymotyl Re: Napewno jest OK 08.06.07, 15:57
                        niom to ucz siem ucz :P
                        • czuk1 Re: Napewno jest OK 08.06.07, 21:25
                          Mam 76 lat.
                          • czuk1 Re: Napewno jest OK 08.06.07, 21:26
                            Po kilku Szkołach i po szkołach życia.
                            Nie mamlaj ze mną motylu....fruwaj.
                            • brokatowymotyl Re: Napewno jest OK 09.06.07, 08:39
                              ok tymczasem
                        • miet.b Nie chcialem pisac o ile znam go 10.06.07, 01:18
                          Ale Czuk mógłby być z powodzeniem wykladowcą w tej szkole a nie się w niej
                          uczyć o ile nie jest juz.
                          • czuk1 Re: Nie chcialem pisac o ile znam go 10.06.07, 06:32
                            Ale mnie starego wywyższasz.Oj. -;)
                            pozdrawiam
    • modalverb Re: WSZiA, IiE 04.08.07, 18:02
      w tym roku obronilem dyplom na IiE. porazka szkolka i tyle przepuszczaja nawet tych ktorzy nie wiedza co t osa sekcje w wordzie!!! a ta kadra z rzeszowa czy lublina to w wiekszosci zwykli dorabiacze do pensji jak obleja to nie bedzie komu ich utrzyamc logiczne wiec zwyczajnie puszczaja rzecz jasna nie za 1 podejsciem bo jeszcze poprawki trzeba zaplacic!!! ogolnie nie polecam. ma mdyplom z tej szkolki i wiem ze ladnie pisza o sobie ale to scima! jeszcze w zeszlymn roku bylo laboratorium z celeronkami 333 a na nich XP!!w sumie chodzilo to ale monitory 15' i karty riva tnt !!! oczy siadaly wieczorami na laborkach. nie ma juz tej pracowni jest jeszcze jedna ze slabymi kompami szkoda slow!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka