mojapoczta12 19.10.07, 23:52 Zamość może czuć się wyróżniony.Restauracje tej sieci znajdują się tylko w Krakowie i Warszawie m.in w Sejmie. ezamosc.pl/newss/fullnews.php?id=1523 Strona restauracji: www.hawelka.pl/index2.php?a=index Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Restauracja Hawełka 22.10.07, 16:42 Zamościowi i Hawełkowi życzę jak najlepiej, ale nadal uważam, że na Starym Mieście brak nisko-średniej klasy (i cen) knajpki z regionalnym prostym jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
mceurytos A bar Asia? 22.10.07, 21:37 Chyba zapomniałaś o nisko średniej klasie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: A bar Asia? 22.10.07, 21:45 pierwsze słyszę? Gdzie to jest? Będę niedługo w Zamościu, to sprawdzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mceurytos Re: A bar Asia? 18.11.07, 21:20 Na ul. Staszica przy skwerku za kościołem oo. Franciszkanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolomario Re: A bar Asia? IP: *.sotn.cable.ntl.com 19.11.07, 01:37 Bar Asia czyli niegdysiejszy bar mleczny, z takim PRLowskim klimatem z Misia. Ale naprawdę fajnie wspominam bo często z paczką zamiast pizzy i browara wybieraliśmy grochówkę z bułką i kompot :) Za symboliczną wręcz opłatą można tam było (i pewnie nadal można) dobrze, swojsko się najeść. Dodam jeszcze, że panie to leją zupę po same brzegi :) Pewnie podczas najbliższego urlopu odświeżę swoje wspomnienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli gator Re: A bar Asia? IP: *.lublin.mm.pl 24.11.07, 12:57 a pamiętacie bar mleczny a potem bar lech na starówce ijeszcze był niezły bar też na starym mieście ale nie pamiętam nazwy ulicy( chyba staszica) wchodziło sie dwoma lub trzema schodkami( pamiętna pomidorowa z makaronem który niektorym wypływał nosem). no i pozostają dawne restauracje centralka hetmańska staromiejska, słynna "pizzeria' naprzeciwko hotelu z quasi pizzami z kapustą( bigosem)czasem z kięłbasą. po każdym zakończonym seansie w pobliskim kinie były niemiłosierne kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pblo Re: A bar Asia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 09:14 HEJTUJE BAR NA ULICY MŁODZIEŻOWEJ !!! WCZORAJ NA ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO POSZLIŚMY KLASĄ (OKOŁO 10 OSÓB), WSZYSCY ZAMÓWILI PIWO TYLKO JA Z KOLEGĄ DOTRZYMYWALIŚMY DOWARZYSTWA NIC NIE PIJĄC BO BYLIŚMY KIEROWCAMI, PO OKOŁO 20 MINUTACH WŁAŚCICIEL PODSZEDŁ DO NAS ( DO MNIE I DO KOLEGI ) I Z JEGO UST PADŁY OTE TE SŁOWA: "NIC NIE PIJECIE?! NIE MAM MIEJSCA NA TAKICH JAK WY !!! WYPIE*DALAĆ Z MOJEGO LOKALU!!!" PO TYM WSZYSCY WYPILI SZYBKO PIWO I WSZYSCY WYSZLI Z BARU. WYSZEDŁ ZA NAMI I DODAŁ "SZYBKO BO WAM AUTOBUS UCIEKNIE!!!" TĘPIĆ TEGO FRAJERA! NIE POLECAM ! I PROSZE WAS NIE IDŹCIE DO TEGO BARU, JEST TYLE CIEKAWSZY MIEJSC W ZAMOŚCIU! Odpowiedz Link Zgłoś
mceurytos Co do Hawełki 22.10.07, 21:42 Wydaje mi się że mogą zrezygnować w Zamościu z marki Hawełka i stworzyć coś nowego, wszak to tylko ten sam właściciel a Zamość może okazać się za małym rynkiem na taki HighEndową markę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malibubabka Re: Co do Hawełki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 10:27 a jakie tam ceny hoho herbata 10zl drozsza od malibu 8zl chyba tylko łże-elity beda tam sie stołowały bo mnie nie stac tam nawet na herbate :O ale moze na malibu wpadne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Tak to wygląda na dziś. IP: *.tktelekom.pl 10.06.08, 12:41 www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080610/ZAMOSC/378741572 Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Tak to wygląda na dziś. 11.06.08, 10:29 życzę Włochowi powodzenia. Miasto wobec niego zawiniło ewidentnie, więc teraz ponosi konsekwencje. Urzędnicy się nie popisali, a wypowiedź jednego, że "restaurator nie powinien czuć się skrzywdzony, bo tzw. projekt zamienny był dla niego korzystny" to klarowny przykład urzędniczej arogancji. Urzędnik wie lepiej, co dla obywatela korzystne! Odpowiedz Link Zgłoś