esp3ranza 07.02.08, 12:53 Witam Czy jest ktoś kto się zna/potrafi zestroić antene z CB radiem? Podobno strasznie piszcze jak nadaje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: Strojenie CB Radia 07.02.08, 13:25 jak piszczysz to moze to byc problem z masa, ale jesli antena nie byla nigdy strojona na twoim aucie to mozesz spalic koncowke mocy (czasami sie zdarza) najlepiej pytac wlasnie na cb radio o strojenie mysle ze moze ci pomoc np tadeusz z niska mozesz sprobowac na ken (jest tam taki spory sklep z agd rtv, ale go nie polecam) ja jestem przekonany ze najlepiej stroi radia pan andrzej zub (albo zuba) z LOK-u na ul. energetykow mysle ze warto tam sie wybrac i umowic (albo ci od reki zrobi) na siedlanowskiego jest tez punkt napraw rtv kiedys slyszalem ze pan ktory tam pracuje umie stroic anteny, nie wiem na ile prawda, moze tylko plotka, ale wg tej plotki ten pan stroi b. dobrze wiecej neimoge pomoc powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
esp3ranza Re: Strojenie CB Radia 08.02.08, 11:29 Dzięki za odpowiedź. Antena nie była strojona nigdy ;) przejade się chyba do LOKu, jeszcze raz dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sq8jx Re: Strojenie CB Radia 08.07.08, 20:20 Jezeli jescze kolego nie zestroiles anteny to zadzwon 608826758 i postaram Ci sie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś