shinken 07.04.08, 22:18 Witam. Czy byibyście zainteresowani treningami aikido? Poszukuje chętnych na zajęcia do grupy młodzieży i dorosłych od 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mife.mife Re: aikido 08.03.09, 10:15 Jest bardzo dużo zainteresowanych w Stalowej Woli treningami aikido:) ja znam przynajmniej 6 osób które tylko czekają na to żeby ktoś zorganizował takie treningi w Stalowej. Z tego co wiem w Tarnobrzegu są 2 sekcje aikido a i dużo osób ze Stalowej jeździ do Tarnobrzega trenować, jeśli chodzi o zainteresowanie w Stalowej Woli takimi treningami to na pewno będzie duże. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: aikido 08.03.09, 13:28 Właśnie, jak cena? I czy to każdy może trenować bez żadnego przygotowania, że tak powiem? Od zera? Odpowiedz Link Zgłoś
jajek12 Re: aikido 08.03.09, 22:24 No wreszcie może będzie aikido w Stalowej. Chętni będą na pewno. Mam nadzieję,że nie tylko dla młodzieży. A tak zapytam: kto miałby to prowadzić? Kiedyś jeździłem do Tarnobrzega, ale te dojazdy... i kontuzja kolana. Czekam na treningi. Odpowiedz Link Zgłoś
witek_25 Re: aikido 20.04.09, 13:43 Ruszyła sekcja aikido w Stalowej Woli czy nie. Może jakiś kontakt do instruktora ktoś zna. Odpowiedz Link Zgłoś
witek_25 poszukuję instruktora aikido do prowadzenia zajęć 22.04.09, 13:54 poszukuję instruktora do prowadzenia zajęć aikido dla dzieci, młodzieży i starszych w Stalowej Woli lub w okolicach. Wiadomość na maila witek_25@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś