Dodaj do ulubionych

Wracając na Roztocze ........

IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 18:51
Zbliża sie zima.... a jak zima to i snieg..... a jak snieg to i kulig
oczywiscie gdzie ....? A na Roztoczu !!!! Znacie moze ciekawe miejsca do
zorganizowania takiej imprezy bo mam chęć ze znajomymi sie na cos takiego
wybrać.
Obserwuj wątek
    • Gość: janusz Re: Wracając na Roztocze ........ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.10.03, 19:24
      Nie będę wymieniał konkretnych adresów ale szczególnie polecam Ci Krasnobród -
      zimą przeuroczy. Ale zaraz pewnie zostanę posądzony o stronniczość gdyz jak
      tylko mogę to zachwalam uroki tego miasteczka (zapomnając o innych). A poza
      tym dodatkowo masz tam wyciąg narciarski - a to również jakas atrakcja.
      pozdrawiam
      • czuk1 Re: Wracając na Roztocze ........ 13.10.03, 22:08
        Gość portalu: janusz napisał(a):

> Nie będę wymieniał konkretnych adresów ale szczególnie polecam Ci Krasnobród -
        > zimą przeuroczy. Ale zaraz pewnie zostanę posądzony o stronniczość gdyz jak
        > tylko mogę to zachwalam uroki tego miasteczka (zapomnając o innych). A poza
        > tym dodatkowo masz tam wyciąg narciarski - a to również jakas atrakcja.
        > pozdrawiam

> Choć nie przepadam (w lecie) za Krasnobrodem, to zimą - tylko Krasnobród.
        Około 10-ciu Panów z okolicy organizuje kuligi (na telefon). Trasy piękne -
        na Szur, Zielone,Wólka Husińska, Hutki - Kaczórki - Bondyrz.

Przy ognisku i pod gwiazdami..... jest pięknie. Można dodać trochę grogu.
        pzdr M

• czuk1 Re: Wracając na Roztocze ........ 18.10.03, 06:49
          czuk1 napisał:

> Gość portalu: janusz napisał(a):
          >
          > > Nie będę wymieniał konkretnych adresów ale szczególnie polecam Ci Krasnobr
          > ód -
          > > zimą przeuroczy. Ale zaraz pewnie zostanę posądzony o stronniczość gdyz ja
          > k
          > > tylko mogę to zachwalam uroki tego miasteczka (zapomnając o innych). A poz
          > a
          > > tym dodatkowo masz tam wyciąg narciarski - a to również jakas atrakcja.
          > > pozdrawiam
          >
          > > Choć nie przepadam (w lecie) za Krasnobrodem, to zimą - tylko Krasnobród.
          > Około 10-ciu Panów z okolicy organizuje kuligi (na telefon). Trasy piękne -
          > na Szur, Zielone,Wólka Husińska, Hutki - Kaczórki - Bondyrz.
          >
          > Przy ognisku i pod gwiazdami..... jest pięknie. Można dodać trochę grogu.
          > pzdr M
          >
          > A ja z uporem maniaka ....trochę grogu (nie piwa.. piwo pije zawsze),
          a gróg tylko raz... ale (może dlatego że) był to "kulig życia", na
          przełomie n-tego roku: Tatry-kulig-Dolina Kościeliska-atrakcje.....dalej
          przemilczam.

ale pozdrawiam m
    • Gość: ubott Re: Wracając na Roztocze ........ IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 00:58
      Ognisko, sanie ,śnieg na drzewach i oczywiście gorąca kiełbaska popijana
      piwkiem !!! To jest to !
      • wiloa Re: Wracając na Roztocze ........ 18.10.03, 08:25
        Lubię zajrzeć na to forum od czasu do czasu, z reguły wystarcza mi
        przeczytanie paru słów na temat Zamoscia, ale dzisiaj pytam Ubotta czy
        rzeczywiście juz pora na zimę?. Chyba jeszcze poczekamy, narazie musimy
        przemeczyc sie z chyba najbrzydszym miesiącem tj listopadem. A później
        pomyślimy! -nie sądzę żebym mogła wziąć udział ! - o kuligach i ogniskach z
        kiełbaską.
        • Gość: ubott Re: Wracając na Roztocze ........ IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 10:55
          Może i jeszcze nie pora ale ona jest już blisko. Ale myśląc o (chociaż zimnej)
          pieknej zimie szybciej minie nam ten listpoad. Zima to także świeta, gwiazdka,
          sylwester. A czy robił ktoś z Was grilla w zimie ? Wtedy to smakuje
          kiełbaska !!! Oczywiście bez ogniska obok to się nie da ale ja już próbowałem i
          jest fajnie. Samo roztocze w zimie jakie jest piękne.
          • czuk1 Re: Wracając na Roztocze ........ 18.10.03, 13:03
            Gość portalu: ubott napisał(a):

> Może i jeszcze nie pora ale ona jest już blisko. Ale myśląc o (chociaż
            zimnej)
            > pieknej zimie szybciej minie nam ten listpoad. Zima to także świeta,
            gwiazdka,
            > sylwester. A czy robił ktoś z Was grilla w zimie ? Wtedy to smakuje
            > kiełbaska !!! Oczywiście bez ogniska obok to się nie da ale ja już próbowałem
            i
            >
            > jest fajnie. Samo roztocze w zimie jakie jest piękne.

Jest przepiękne. Kto nie bywa - ten wiele traci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka