Gość: turysta IP: 193.45.14.* 21.10.03, 16:13 czy ktoś korzystał z usług panienek na telefon w Zamosciu? Czy to są Polki czy Ukrainki ? Ile biorą za godzinę? Gdzie jest najlepszy lokal? pozdrawiam turysta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ubott Re: panienki na telefon IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 19:02 No niestety ja nie mam takich doświadczeń więc Ci nie odpowiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: panienki na telefon IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.10.03, 21:06 Bardzo miło rozmawia się, też przez telefon z panienkami , żonami etc. . Nalpepszy lokal to zależy czy latem czy tez zimą. Latem lubie La Cantinę na Rynku Wielkim, a zima preferruje Green Pub.Płacisz za piwo, lub kawę (róznie czasmi za oboje, innym razem za siebie - to zależy, wiesz zwyczaje sie zmieniają:-)]i masz przemiłe towarzystwo. Nie zdarzyło mi sie jeszcze spotykać z Ukrainkami, choć musze powiedzieć , że to bardzo miłe dziewczyny, przynajmniej te spotkane we Lwowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: panienki na telefon 22.10.03, 08:38 hi hi podoba mi sie ta odpowiedz. z lokali ja preferuje Jazz Klub Kosz (zima) i Piwnice Pod Rektorska (lato). czasem zagladam do Medyka ale tylko w kieruknu w lewo od schodow na dole i po schodkach nastepnych troszke w gore, o ile wiecie co sie tam miesci cena ostatnia jaka pamietam - 50gr). Wiosna i jesienia nie mam konkretnych preferencji, ide za tlumem lub tlumu unikam. pzdr, milego dnia zycze! g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: panienki na telefon IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 09:14 Jasne, zapomniałem o tak waznym lokalu jak Kosz, szczególnie podczas festiwalów wiosennych i jesiennych. W medyku wydajesz 50 gr, ...jasne, ale pamiętam czasy , gdy do medyka sie chadzało:-)i wiecej wydawało. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś