mandarynk_a 26.12.03, 18:29 Co sądzicie o tym liceum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiloa Re: III LO w Zamosciu 30.12.03, 18:28 Mój dosyć daleki kuzyn w zeszłym roku skończył to liceum ..ale cóz ja moge powiedziec , ze słyszenia - ze dosyc nowoczesne jest - ladne budynki ale jaki poziom to ja Ci nie powiem, ale ciekawi mnie jaki ten pozoim jest według Ciebie . pozdrowienia wiloa Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.przyczyna Re: III LO w Zamosciu 15.01.04, 00:16 Skończyłem to liceum w 2000 roku, byłem drugim przyjętym do niego rocznkiem. Szkoła jest ładna, nowoczesna, nauczyciele w większości młodzi, przyjaźnie nastawieni. Wysoki poziom języków, ciekawe profile klas. Ogólnie poziom nienajgorszy, wielu ludzi którzy kończą tę szkołę dostaje się na studia na dalekich dobrych uczelniach. Są jednak lepsze licea - np. I LO. Serdecznie pozdrawiam. Łukasz (teraz we Wrocławiu) PS: We wrześniu może będę tam na praktykach z matematyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator matur Re: III LO w Zamosciu IP: *.metrolink.pl 10.04.13, 13:39 Nie polecam. Brak profesjonalizmu nauczycieli poraża. A dobre statystyki biorą się tylko z niedopuszczania uczniów do matur. Preceder polega na tym, że daje się ultimatum albo nie zdajesz matury i zdajesz rok albo udowodnię Ci, że jesteś słabym uczniem i nie masz ani matury ani zdanej ostatniej klasy. Nie jest to tylko kwestia słabych osób al również widzimi się nauczyciela. Kuratorium musi sprawdzić ilość uczniów przepisujących się do innych szkół i przyczyny tego oraz ilość uczniów, którzy rezygnują z zdawania matury. Odpowiedz Link Zgłoś
absolwent99 Re: III LO w Zamosciu 25.06.15, 14:54 dlaczego nasz Pan wychowawca POtarski nie otrzymał medalu na XX lecie. Nie zasłużył????? Odpowiedz Link Zgłoś