Dodaj do ulubionych

Zespół TEXAS z Zamościa

07.09.09, 14:38
Witam :) w 2010 roku planujemy ślub i zapewne jak większość osób w naszej sytuacji szukamy dobrego zespołu muzycznego... wpadł nam w ucho zespół TEXAS z Zamościa ale... no właśnie zawsze jest jakieś ale, chodzi o to że zespół słyszeliśmy tylko na ich płycie demo. Czy ktoś był na weselu na którym grał ten zespół?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.09, 15:13
      Aniu z pełną odpowiedzialnością mogę w 100% polecić Ci ten zespół -
      wesele będzie mocno udane- zreszta nie wiem czy jakikolwiek inny
      zespół może być z nim porównywany:) Wokalistka the best !!!
      • adziunia Re: Zespół TEXAS z Zamościa 08.09.09, 20:10
        Na weselu ich nie słyszałam, ale na imprezie w Kanclerzu tak, wg
        mnie dobrze grali.
    • aniaa1909 Re: Zespół TEXAS z Zamościa 08.09.09, 21:50
      Dziękuję bardzo za odpowiedź, normalnie humor mi się poprawił :) mam
      jeszce pytanko... czy ten zespół ma jakieś instrumenty czy grają
      wszystko z podkładu? aha i potrafią rozbawić towarzystwo na
      oczepinach? z góry dziękuję za odpiwiedź.
      • Gość: sylwek Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.09, 13:14
        grają nawet za stołami z akordeonem i gitarą. ty lepiej ich zapytaj czy mają wolny termin, bo ja wczoraj dzwoniłem na przyszły rok ... i się spóźniłem...
        • aniaa1909 Re: Zespół TEXAS z Zamościa 09.09.09, 14:26
          To ja może lepiej zadzwonię. Ale to normalne, że się zbieram i zbieram a później
          już po ptakach:) kwestia przyzwyczajenia :D Dzięki za odpowiedź.
        • Gość: magnet Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 23:39
          Polecam zespół Avanti są dobrzy i stosunkowo niedrodzy www.zespol-avanti.pl
    • Gość: Kinia;] Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:13
      Witam. Chciałabym serdecznie polecić ten zespól. Jest on naprawdę rewelacyjny!!!!
    • Gość: jaa Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:32
      CZy ktoś ma namiary na ten zespól??? bardzo pilne!!! z góry dziękuje
      • Gość: gość Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.09, 07:09
        663 755 370 tel. TEXAS
        • Gość: Gość ;-) Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.09, 17:33
          zeapół muzyczny Texas adres strony internetowej www.zespoltexas.pl
          • Gość: Ki_nia26 Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: 213.25.138.* 25.10.09, 11:58
            Czy przypadkiem nie zmienił się skład? wydaje mi się, że wcześniej
            były 4 osoby z zespole... i męski głos nie ten... :(((
            • Gość: gość Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.chello.pl 19.11.09, 17:01
              Ja byłam kiedyś kilka razy na danceingu to też inny głos męski niż na stronie
              texasu słyszałam, ponoć, że nie ma już tamtego wokalisty w innym zespole śpiewa
              tylko teraz młody jakiś
            • Gość: ejjjjj Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.nplay.net.pl 23.11.09, 13:34
              Ale to nie ten głos. Protestuję!!!! Ja chcę ten cudowny męski głos:((( Wie ktoś
              może czy ten Pan założył może swój zespół a jeśli tak to jak on się teraz
              zwie???? Z góry dziękuję :*
              Na chwilę teraźniejszą- ZAŁAMANA...
    • Gość: cybulka Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 11:51
      SŁUCHAJCIE! TEN ZESPOL JEST REWELACYJNY!!!GRALI U MNIE NA WESELU!!!!WOKALISTKA
      NAJLEPSZA NA SWIECIE, GŁOS PRZEPIEKNY, BRZMI JAK BALSAM DLA DUSZY, GRAJA
      DOSLOWNIE WSZYSTKO, MUZYKE NAJNOWSZA, BARACHOŁKI, DOSŁOWNIE WSZYSTKO, A JAK
      BAWIA GOSCI, BAJKA!!!!!!ZAMAWIAJCIE GO!ZOBACZYCIE, ZE NIE POZALUJECIE! U MNIE NA
      WESELU WSZYSCY BYLI ZAUROCZENI I ZASKOCZENI, ZE TAK MOZNA BAWIC GOSCI! POLECAM I
      GWARANTUJE!!!!
      • kozioroozka Re: Zespół TEXAS z Zamościa 23.11.09, 19:55
        Texas jest ok. polecił ich nam Pryzmat bo mieli zajęte i szczerze jesteśmy zadowoleni.
    • Gość: poszukiwaczka:) Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.nplay.net.pl 24.11.09, 22:47
      podtrzymuję pytanie... czy ktoś wie co się stało z Panem z Texasu??? jak ktoś
      coś wie.... będę wdzięczna
      • kozioroozka Re: Zespół TEXAS z Zamościa 27.11.09, 14:05
        henioo bo o nim mowa wrócił do exazji. chyba coś z anią nie wyszło.
      • Gość: NIKOLA Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.zone6.bethere.co.uk 07.02.10, 16:00
        witam wszystkich!!!!
        my wlasnie mamy zaklepany ten zespol na lipiec ,polecil nam znajomy ktory
        tez bawi sie w tej branzy.musze powiedziec ze jak mi moj chlopak wlaczyl
        demo ;i'll always love you; myslalm ze to leci z radia-badzmy szczerzy i
        przyznajmy ze jest trudny utwor do nasladowania.ja po przesluchaniu demo -
        bylam zachwycona.porownajcie cobie inne demo na stronkach innych zespolow-
        wszysko w jednym rytmie czy to wolna czy szybka.ja opisze relacje z
        naszego wesela w lipcu.a i spiewa po angielsku,rosyjsku,francusko.co na
        weselu najwazniejsze to-DOBRY ZESPOL!NIE ZALUJCIE KASY.A MESKI GLOS MYSLE
        ZE JEST LEPSZY NIZ WCZESNIEJ ,CHOC NIC NIE WIEM CZY BYLA ZMIANA.
        • Gość: Marcin Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.blue-net.com.pl 22.03.10, 08:37
          Witaj,
          zastanawiam się nad wyborem zespołu i słyszałem dobre zdanie na temat zespołu
          texas ich demo na stronie tez bardzo mi sie podoba. Niestety nie mogę dotrzeć do
          osób którzy bawili sie na weselu na którym oni grali, a zespół obecnie nie
          posiada żadnego materiału video, zatem bazuje wyłącznie na demo ze strony. Jeśli
          ktoś posiada jakieś informacje lub materiał video tego zespołu proszę o kontakt,
          zwłaszcza osoby u których ten zespół grał. Bardzo zależy mi na czasie.
          siegiej077@go2.pl
          • Gość: Patryk Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: 77.79.198.* 30.03.10, 11:59
            Z tego co wiem to nowy zespół-działa bardzo krótko, więc może być trudno znaleźć
            jakieś ich video czy ludzi u których grali, ale może Ci się uda. Wiem, ze grali
            kiedys w Kanclerzu na danceingach,kiedyś nawet bylem, ale nie wiem czy dalej tam
            graja.
            • Gość: eee Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.zamosc.mm.pl 01.04.10, 17:56

żałłłłłłłłłłłłłłłłosny playback
            • Gość: eee Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.zamosc.mm.pl 01.04.10, 18:00
              dj. niezła,a możę lepiej wziąć prawdziwego dj. i zapłacić mniej?
          • Gość: kaśka Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.A252.priv.bahnhof.se 12.04.10, 17:50
            Witam!!!
            dokładnie tydzień temu zespół Texas grał na naszym weselu. Z czystym
            sumieniem mogę Ich polecić. Goście bawli się fantastycznie, my zresztą
            też.Wszyscy byli pod wrażeniem.Nie mamy żadnych zastrzeżeń, świetny
            zespół.
    • Gość: Matez Re: Zespół TEXAS z Zamościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 16:44
      Byłem na tym weselu i zespól jak dla mnie byl super.
      • frez-ja22 Re: Zespół TEXAS z Zamościa 03.12.14, 10:33
        Hej, czy ktoś może był w tym roku na weselu gdzie grał zespół Texas? Tyle pochlebnych słów padło tu pod ich adresem, że chcę wiedzieć czy nic się nie zmieniło. Jest to o tyle ważne, że nie byliśmy na żadnej imprezie gdzie oni grali (bazujemy jedynie na zasłyszanych opiniach), a myślimy o zarezerwowaniu ich na nasze wesele. A może ktoś mógłby się podzielić jakimś filmikiem z wesela gdzie oni grali?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka