berlinka2 23.02.10, 09:34 Witam, bardzo prosze o pomoc sprawie jak jest po niemiecku " uszczelka, która jest potrzebna do spieniania mleka" chodzi o expres do kawy, z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatix Re: bardzo prosze o pomoc.... 23.02.10, 10:14 Die Dichtung. Die Dichtung für den Milchschäumer beim Kaffegerät. Ale ty tego chyba nigdzie nie dostaniesz, w Niemczech chyba nikt takich servisow nie prowadzi. Teraz sie expresy do kawy poprostu sie wyrzuca. Odpowiedz Link
berlinka2 Re: bardzo prosze o pomoc.... 23.02.10, 10:41 dziekuje serdecznie, bardzo mi pomogłes, mozna zamowic, bo juz to zamawial moj szef kiedys, ale ale zgubil papiery i nie wie jak sie to nazywa, dzieki jeszcze raz ;-)))))))))))))0 Odpowiedz Link
nana_c na wszelki wypadek 23.02.10, 11:46 zapamietaj sobie, a i szefowi powiedz, ze to zakonczenie sznurówki, co w polskim nie ma nazwy, po niemiecku Benadelung sie nazywa. Jakby sie któremus z was popsulo... ;-) Odpowiedz Link
lunatix Re: na wszelki wypadek 23.02.10, 12:04 Kazdy patrzy ze swojej perpektywy. Ty sugerujesz ze u ciebie stoji billiger Kaffeautomat z Aldika. Odpowiedz Link
drugiich u jednych morgenlatte, u innych 23.02.10, 15:08 kaffeeautomat. U lunatyka so billig, że zaledwie na jedno e wystarczyło. Ciekawe jak on chrzan po niemiecku napisze? Odpowiedz Link
fan.club Vorschläge 23.02.10, 15:53 suche.web.de/search/web/?su=chrzan&host=web.de&webRb=custom&mc=suche@site.suche@utabweb Vorschläge - Überprüfen Sie die korrekte Schreibweise der Suchbegriffe. - Probieren Sie unterschiedliche Suchbegriffe. - Probieren Sie allgemeinere Suchbegriffe. - Probieren Sie weniger Suchbegriffe. - Einen Überblick über die speziellen Funktionen der WEB.DE Suche erhalten Sie in den Suchtipps. Odpowiedz Link
donnerbalken Gratuluję Lunatykowi... 23.02.10, 17:42 drugiich napisał: > kaffeeautomat. > U lunatyka so billig, że zaledwie na jedno e wystarczyło. > Ciekawe jak on chrzan po niemiecku napisze? --------------------------------------- Odpowiedz Link
drugiich włączył się lunatyk sam do dyskusji? włączył! 23.02.10, 19:33 a ty CHuju próbujesz go wywołać. Odpowiedz Link
gadupa Re: włączył się lunatyk sam do dyskusji? włączył! 23.02.10, 22:47 Za bardzo napatrzyles sie w Keffeeautomate, ktory tylko znasz. hehehe Na korytarzu w socjalamcie. hehe Odpowiedz Link
drugiich paczpan, a ja myślałem, że w Sozialamt to 24.02.10, 00:01 piją bełty z kartonika. Jesteś pewny tych automatów do kawy? widziałeś? Odpowiedz Link
gadupa Re: paczpan, a ja myślałem, że w Sozialamt to 24.02.10, 02:04 No dobra dam ci druga szanse. W pierdlu widziales automaty do kawy? Odpowiedz Link
alessia27 Re: paczpan, a ja myślałem, że w Sozialamt to 02.03.10, 11:55 Habe hier mal was gelernt, Benadelung das sind diese harten Plastikenden bei den Schnürsenkeln. ... das habe ich nicht gewusst...jetzt weiß ich es. Odpowiedz Link
gadupa Re: paczpan, a ja myślałem, że w Sozialamt to 02.03.10, 12:35 Sowas kann deine Zukunft retten! Donnerek jeszcze zaraz powinien jeszcze jakoms "ode do sznurowki" rzucic. hehe Odpowiedz Link
alessia27 Re: paczpan, a ja myślałem, że w Sozialamt to 02.03.10, 12:55 Ich werde mal öfters hier rumstöbern. Odpowiedz Link
gadupa Re: paczpan, a ja myślałem, że w Sozialamt to 02.03.10, 13:39 Scheisse! Gewöhne Dich gar nicht daran! Odpowiedz Link
drugiich donnerek siedzi teraz w izolatce, 02.03.10, 14:57 bez dostępu do internetu :) Odpowiedz Link
donnerbalken Re: donnerek siedzi teraz w izolatce, 02.03.10, 17:03 drugiich napisał: > bez dostępu do internetu :) ========================================== Big Brother is watching you... Odpowiedz Link