gordik 12.11.07, 12:20 ciekawi mnie czy ktos z was nauczyl sie jezyka bez czyjes pomocy i kursow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Jezyk 12.11.07, 14:07 Oczywiscie. Kolega Jecki prowadzil konwersacje po niemiecku i w paru innych jezykach juz w lonie matki. Odpowiedz Link
gordik Re: Jezyk 12.11.07, 15:21 zapytalam,bo tu i owdzie slysze,ze to zaden problem i bardzo mnie to drazni...fakt nie jestem uzdolniona do jezykow,ale jak to slysze to dopiero mam o sobie zle zadanie Odpowiedz Link
annajustyna Re: Jezyk 12.11.07, 22:08 Nie przejmuj sie. Nauka obcego jezyka jest zmudna, doprowadzajaca niejednokrotnie do rozpaczy i rwania wlosow z glowy. Grunt to sie nie poddawac. Odpowiedz Link
yvonne75 Re: Jezyk 18.11.07, 21:14 moj poprzedni post byl odpowiedzia na twoj komentarz dotyczacy uzdolnien jeckiego! Odpowiedz Link
maya2006 Re: Jezyk 25.11.07, 12:36 Vera F. Birkenbihl podaje metody takiego uczenia sie. dostepne sa cd i ksiazki do uczenia sie angielskiego jej metoda. nie wiem czy istnieje cos takiego tez do innych jezykow. z tego co wiem, jej ksiazka o nauce jezykow zostala przetlumaczona na polski. Odpowiedz Link
polaola Re: Jezyk 12.11.07, 15:32 Mozna nauczyc sie jezyka siedzac samotnie w swoim pokoju. Tak samo jak mozna nauczyc sie grac w siatkowke odbijajac pilke o sciane. :)) Odpowiedz Link
konrad-walenrod I kontaktując się z innymi ludziami ... 12.11.07, 16:24 I kontaktując się z innymi ludziami można sie nabawic HIV albo zapalenia wątroby A, B, C, D , i całą resztę alfabetu. Z tego powodu ja wybrałem interet! Odpowiedz Link
jessi_a Re: I kontaktując się z innymi ludziami ... 12.11.07, 17:27 oj... ostroznie! Internet tez jest pelen wirusow;) Odpowiedz Link
jecki.p jeden z takich wirusow 12.11.07, 19:14 odpowiedzial jako pierwszy na postawione pytanie... :-) j. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Polish only 13.11.07, 09:45 Hier werden keine fremden Zungen gesprochen, außer Polish!!! Odpowiedz Link
fan.club Re: Polish only 13.11.07, 12:23 Nix Polish only - es gibt auch polnisz: de.uncyclopedia.org/wiki/Polnisz Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Polish only 13.11.07, 13:41 fan.club napisał: > Nix Polish only - es gibt auch polnisz: > > de.uncyclopedia.org/wiki/Polnisz =========================================== Polnisz Wieder mal ein Versuch von den Ewigen Kräften des Bösen die blühende Dojch-Polnisze Beziehungen zu untermineiren und unterzugraben. Doppelt hält besser! Auf dem Dojch Forum macht sich nur Langeweile breit, ich werde mal den Link dort veröffentlichen. Mal sehen wie die Leute hier reagieren? ! § % tinyurl.com/39rrda Or, give your recipients confidence with a preview TinyURL: preview.tinyurl.com/39rrda PS Sind szon einege sekunden vergangen und es tut siś niśtc. Auf den polnysz forum. Odpowiedz Link
yvonne75 Re: Polish only 14.12.07, 20:18 do porzygania jestes chlopie nudny panie walenrod. hochachtungsvoll;((( Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Polish only 14.12.07, 21:10 yvonne75 napisała: > do porzygania jestes chlopie nudny panie walenrod. > hochachtungsvoll;((( -------------- Odpowiedz Link