fasolka3 29.11.07, 09:05 Znacie? polecam, bardzo fajna stron! Tylu znajoych znalazlam, wprost wierzyc sie nie chce, od kilku dni nic nie robie, tylko stukam i wypisuje listy do ludzi, z ktorymi wieki cale kontakty sie pozrywaly. Gruß FFF Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
die_pubertierende_jungfrau Znamy! Bylo juz 100 x! 29.11.07, 11:13 fasolka3 napisała: > Znacie? > > polecam, bardzo fajna stron! Tylu znajoych znalazlam, wprost wierzyc sie nie > chce, od kilku dni nic nie robie, tylko stukam i wypisuje listy do ludzi, z > ktorymi wieki cale kontakty sie pozrywaly. > > Gruß > > FFF ============================= Znamy! Bylo juz 100 x! Tylko link zapomnialas! Odpowiedz Link
nana_c Re: Znamy! Bylo juz 100 x! 29.11.07, 16:53 100 razy to moze nie, ale mnie ten ich serwer nieco powala, najczesciej nie dziala, a ekspresowo tylko w srodku nocy i nad ranem ;-) Wiecie, sama sie tam zarejesrtowalam, ale to nieco niebezpieczna gra; jesli ktos komus nizbyt mile nastawiony, jakies zale ma... akurat wczoraj na jakims tam topiku widzialam nagonke, ponizanie i pogarde kogos tam... byc moze, wyrejestruje sie juz wkrótce. Odpowiedz Link
fasolka3 No to przepraszam... 29.11.07, 21:47 zagladam tu rzadko, nie jestem na biezaco. Mea Culpa FFF ps. ale strona fajna, co nie? Odpowiedz Link
info-tw Re: No to przepraszam... 29.11.07, 21:53 Bardzo fajna, tylko cholerka zapomnialam, ze sie zalogowalam i wpisalam sie do klasy mojego syna :/ Odpowiedz Link
nana_c poprawka 29.11.07, 22:09 No to wypisz sie z tej syna, a wpisz sie do swojej klasy :-))) Odpowiedz Link
info-tw Re: poprawka 29.11.07, 23:10 Juz to zrobilam choc troche to trwalo ;) Bym byla tam chyba najstarsza uczennica w calej szkole Odpowiedz Link
nana_c Re: poprawka 29.11.07, 23:17 A mi szkoda, ze z mojej podstawówki jeszcze nikt sie do klasy nie wpisal... a w szkole tez jestem najstarsza, póki co ;-) Odpowiedz Link
cz.malgosia Re: nasza-klasa.pl 30.11.07, 11:15 Tak, tak - tylko ten "superszybki" serwer... Mam nadzieje, ze niebawem cos z tym zrobia. Odpowiedz Link
caysee Re: nasza-klasa.pl 30.11.07, 17:48 Tez ja niedawno odkrylam! Swietna sprawa, poznajowalam ludkow z podstawowki! Odpowiedz Link
saksalainen 8 stycznia maja byc gotowi z nowymi serwerami 30.11.07, 19:22 Jak na razie, to bardzo przeciazone jest. Ale pomysł fajny, moja klasa z podstawówki tez sie powoli zbiera, moze bedzie jakis zjazd (z liceum zebrała sie juz 2 lata temu). Odpowiedz Link
nana_c Re: 8 stycznia maja byc gotowi z nowymi serwerami 30.11.07, 19:49 No to fajnie by bylo, bo zainteresownie stronka logicznie WIELKIE :-D Ja niestety o pare tygodni za pózno ja odkrylam- 2 tygodnie wczesniej moja szkola miala jubileum, a ja nic o tym nie wiedzialam :-( Odpowiedz Link