Dodaj do ulubionych

Czarter Jachtów

20.02.11, 17:51
Polecam portal www.mjacht.pl/ Ponad 600 jachtów do czarteru na Mazurach!

www.mjacht.pl/opinie_porejsowe,opinie_jacht,mjacht.html
Obserwuj wątek
    • darek497 Re: Czarter Jachtów 23.07.12, 12:28
      Zdecydowanie Nie polecam !!!
      Ten Właściciel Serwisu to Oszust !!! Uważajcie !!! Zrobiłem rezerwację, przelałem zaliczkę dostałem maila zwrotnego że jest wszystko ok a na miejscu okazało się że jachtu nie ma!!!! i zaproponował mi inny - gorszy i w dodatku bardzo drogo - twierdząc że robi mi przysługę i zachowywał się wręcz ordynarnie
      Proponuję używać tego portalu jako wyszukiwarkę a później kontaktować się bezpośrednio z właścicielem jachtu - najlepiej wyszukując konkretny jacht przez google. będzie bezpieczniej
      Ja z tym Panem spotkam się w Sądzie ale urlopu mi nikt nie wróci - Uważajcie na niego !!!!
    • rostek_93 Re: Czarter Jachtów 14.02.14, 12:00
      Warto zwrócić uwagę na firmę Rostecki na Mazurach. Pływałem u nich kilka razy i szczerze polecam, stan łódek bardzo dobry i cenny konkurencyjne
      www.czarter-rostecki.pl
    • valezi Re: Czarter Jachtów 02.07.14, 14:57
      Polecam Zalew Zegrzyński i czarter łodzi typu smart Fisher 460 i weekend 820. Aktywny wypoczynek, możliwość zatrzymania się w wielu ciekawych miejscach i spędzenia upojnych wieczorów.
      Jeśli chodzi o dłuższe rejsy najlepiej sprawuje się weekend, gdyż pomieści 7osobową załogę.
      www.relaksnawodzie.pl na tej stronie znajdziecie więcej informacji.
    • kowpi Re: Czarter Jachtów 02.11.14, 20:20
      Niestety z mjachtem tez mamy niemiłe wspomnienia- zdjęcia jachtu nie przedstawiały jachtu, który ostatecznie dostaliśmy, wyposażenie tez sie do końca nie zgadzało, ostatecznie chyba ostro przepłaciliśmy za jacht , który był już mocno zniszczony i nie wszystko na nim hulało tak jak należy. Dlatego przy kolejnej rezerwacji zażądaliśmy dodatkowych zapisów w umowie dot rocznika i nazwy jachtu i dostaliśmy bardzo fajny jacht tes 32 Eldorado w firmy Marigo Czarter-naprawdę polecam!
    • bugmenot4 Re: Czarter Jachtów 08.11.14, 01:33
      a ja polecam forum żeglarskie zagle.org
    • rszparag Re: Czarter Jachtów 01.06.17, 12:15
      Szukając jachtu do czarteru warto zajrzeć na stronę zegluj.pl
      Ogromny wybór jachtów z kilkudziesięciu firm czarterowych w jednym miejscu.

Po wpisaniu dat pojawią się dostępne jachty żaglowe i motorowe wraz z cenami.
      Szybko zarezerwujesz tutaj jacht z gwarancją najniższej ceny.
    • majaluki Re: Czarter Jachtów 20.10.22, 16:31
      www.sailor.pl/
      to także świetne miejsce i sprawdzone, Giżycko ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka