Dodaj do ulubionych

Dobry psychiatra - Śląsk

31.08.10, 19:21
Dziewczyny, możecie polecić jakiegoś sprawdzonego psychiatrę ze Śląska. Wiem, że dr Gorczyca jest bardzo "popularny" teraz, że nigdy się nie myli, ale jakoś nie jestem do Niego przekonana. Słyszałam różne opinie. Oczywiście jeśli nie znajdę nikogo innego pewnie się zjawię z Małą w Jego gabinecie, ale na razie szukam. A B. Tatrocka-Burzawa z ośrodka "Kompas"? Na stronie znanylekarz.pl dużo o Niej dobrego. Ktoś zna? Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki.
Obserwuj wątek
    • agaduch Re: Dobry psychiatra - Śląsk 31.08.10, 21:49
      Polecam lekarki z Gliwickiego Feniksa, jedna to Pani doktor Gorczyca. Nie
      diagnozowały mi Konrada ale chodzę tam na i mam zaufanie.
      • lillyofthevally Re: Dobry psychiatra - Śląsk 01.09.10, 12:50
        nas Pan dr. Gorczyca diagnozował - nie mam nic do zarzucenia. Do
        jego żony również nie mam zadnego "ale"
    • man_sapiens Re: Dobry psychiatra - Śląsk 04.09.10, 08:00
      Małgorzata Janas-Kozik
      www.dobrylekarz.info/gabinet/malgorzata-janas-kozik.htm
      Przyjmuje też w Brzeszczach, pracuje w Oddziale Psychiatrii i Psychoterapii
      Wieku Rozwojowego Dzieci i Młodzieży Centrum Pediatrii im. Jana Pawła II w Sosnowcu
      Po prostu świetny lekarz, psychiatra i pediatra.
      • lidqa Re: Dobry psychiatra - Śląsk 07.09.10, 16:27
        Ja jeszcze nie wiem :) U doktor Janas byliśmy w wieku około 4 lat i nie zauwazyła nic niepokojącego - a teraz- lat 7- widać ze było co zauważyc. Jesteśmy pod opieką specjalistycznej poradni psychologiczno- pedagogicznej w Katowicach i tam pani psycholog nas wysłała własnie do dr Tatrockiej do czeladzi. Wizyta 100 zł- my mamy termin na październik. Pani psycholog mowila ze to najlepszy specjalista od aspergera wg jej wiedzy na śląsku. Ale że nie byłam to nie mam pojecia czy tak jest naprawdę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka