Dodaj do ulubionych

ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkanie

29.05.11, 19:29
Na poprzednim spotkaniu rozmawialysmy wstepnie o dacie 11 czerwca, natomiast mnie cos na ten dzien wczesniej niezapowiedzianego wypadlo i w zwiazku z tym mam pytanie czy 4 czerwca - sobota, od godziny 20-tej wchodzilby w gre?
Kto przyjdzie, a kto moze tylko i wylacznie 11 czerwca?
Bede wdzieczna za sprawne wstepne deklarowanie sie :-).
Obserwuj wątek
    • triss21 Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 29.05.11, 23:44
      4.06 - na pewno nie, 11.06 - na 80% :).
      • kasia_de Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 30.05.11, 07:57
        mnie w sumie w czerwcu w ogóle nie za bardzo pasuje...
    • dasia_23 Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 30.05.11, 10:08
      Najlepiej 18-06, 04-06 też dam radę ale 11 nie :(
      • szalicja Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 30.05.11, 10:48

Ja się chyba muszę wytłumaczyć..bo bardzo bym chciała być obecna na spotkaniach, ale wiosna i lato to nasz sezon "działkowy". Zwykle jeździmy na wieś z małym, bo rewelacyjnie się tam czuje, wraca totalnie odstresowany i rozgadany. Nawet jeśli nie pojadę, to nie mam z kim dziecka zostawić więc ja zacznę pojawiać się na spotkaniach dopiero jesienią.
        • calosciowezaburzeniarozwojowe Re: do szalicja 31.05.11, 21:31
          Szalicja, tu sie nie ma co tlumaczyc, zadnych zobowiazan nie podpisywalas ;-), skladek czlonkowskich tez nie mamy, zebys mogla z nimi zalegac przez nieobecnosc ;-), wiec spoko. Na pewno nikt nie zostanie wykluczony czy zapomniany, jesli sie pojawi raz lub rzadko.

• calosciowezaburzeniarozwojowe Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 30.05.11, 14:04
        Dasia, a czy mnie sie juz kompletnie wszystko pomieszalo ze wzgledu na pozna godzine na poprzednim spotkaniu ? czy to Ty optowalas za 11-tym, mowiac, ze 2 ostanie weekendy czerwca masz zajete komuniami?
        • dasia_23 Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 30.05.11, 15:46
          Maja CZR Maja i już obie za mną - Uff
          Ja optowałam za ostatnim przed Bożym Ciałem, czyli 18 :)
          ale jak trza będzie to i 11 dam radę, tyle że mam gości bo obchodzimy 5-urodzinki kosmity, więc ewentualnie będę później
          • calosciowezaburzeniarozwojowe Re: do dasia_23 31.05.11, 21:18
            Ok, czyli jednak totalnie mi sie pokrecilo, a cos mi tak wlasnie nie pasowalo, ze 2 komunie pod koniec czerwca ;-).
    • baskwi Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 30.05.11, 22:18
      A ja się dostosuję do większości, bo na razie nic nie mam zaplanowane.
      • iska2009 Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 30.05.11, 23:31
        Ja jak zwykle do ostatniej chwili nie bede wiedziala, czy moge, czy nie, wiec tez nie mam preferencji. Po prostu postaram sie dotrzec w dniu ktory wspolnie ustalicie.
    • calosciowezaburzeniarozwojowe Re: spotkanie 4 czerwca od 20-tej 31.05.11, 21:27
      Wiecie co?, poniewaz mam sygnaly, ze niektorzy z dlugiego weekendu bozocialowego beda chciec zrobic caly tydzien wakacji, to proponuje jednak 4 czerwca od godz. 20-tej.
      Spotkajmy sie tak, jak ostatnio na Woronicza 44a.

Nie wiem, jak Wy, ale ja nie zdazylam spalic kalorii pozartych na poprzednim spotkaniu, wiec sugeruje powsciagliwosc w donoszeniu lakoci ;-).

Mam nadzieje, ze mimo letniej pogody i roznych planow wyjazdowych, uda nam sie uzbierac grupke :-).
      • baskwi Re: spotkanie 4 czerwca od 20-tej 31.05.11, 21:36
        To zabiorę rzodkiewki i marchewki ;)
        • calosciowezaburzeniarozwojowe Re: spotkanie 4 czerwca od 20-tej 31.05.11, 22:33
          Czemu nie? ;-) - jakby ktos umial jeszcze jakis dip malokaloryczny do nich przyrzadzic, byloby w stylu slow.
          • aga_sama Re: spotkanie 4 czerwca od 20-tej 31.05.11, 22:53
            ja nie wiem
    • calosciowezaburzeniarozwojowe Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 01.06.11, 20:20
      Bedzie ktos jeszcze oprocz dasi_23 i baskwi? Nie wiem czy ostatecznie na mala grupe sale wynajmowac na Woronicza czy moze korzystajac z dobrej pogody, (co moze nam juz nie byc dane we wrzesniu, kiedy wznowimy spotkania), przysiac gdzies w knajpianym ogrodku np. na Nowym Swiecie czy innej, jesli znacie.
      • brolek Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 01.06.11, 21:25
        Prawdopodobnie ja będę. Jak dla mnie może być w plenerze.
        • baskwi Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 02.06.11, 09:30
          jestem za plenerem
          • baskwi Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 02.06.11, 09:54
            wczoraj byłam w Hard Rock Cafe ( zaproszenie fundacji, która tam organizowała dzień dziecka),
            całkiem stylowy lokal i mają ogródek, ale pewnie w sobotę wieczorem będzie oblężony
      • dasia_23 Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 02.06.11, 09:57
        Ja będę, może być plener ale z dala od wody, bo nas robale zeżrą. Dla mnie najlepsza linia Al. Jerozolimskich bo potem mam łatwy powrót nocnymi :)
        • baskwi Re: ostatnie przed wakacjami warszawskie spotkani 02.06.11, 10:29
          A ja się tak wyrywam, a mam coraz większego gila :( więc tak na 100 % to pewnie w sobotę będę wiedziała czy dam radę czy jednak muszę się wykurować.
    • calosciowezaburzeniarozwojowe Re: UWAGA! UWAGA! ja sie musze wylamac :-( 02.06.11, 11:08
      Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za zamieszanie, ale musze odwolac nasze sobotnie spotkanie. Sprawy domowe nieoczekiwanie tak mi sie ulozyly, ze pewnie nie bede mogla dotrzec na 20-ta, a jest tez mocno prawdopodobne, ze wcale :-(.

Jak macie ochote, to sie spotykajcie, tylko sali na Woronicza jednak nie rezerwowalam, nastawiajac sie na spotkanie knajpiane.
      Wstepna rezerwacje zrobilam optymistycznie na 10 osob w ogrodku kawiarni CAVA na Nowym Swiecie 30 (czynni do 24-ej), jest tylko problem taki, ze jest taki ruch w interesie, ze stolik trzymaja tylko 5 minut, wiec trzeba byc punktualnie na 20-ta.
      Jak macie ochote, korzystajcie - w razie czego rezerwacja na haslo "forum" ;-).

Regularne spotkania podejmujemy ponownie we wrzesniu.

Jeszcze raz, bardzo przepraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka