kenijka 24.09.13, 19:34 kupilam, ale chce spuscic powietrze bo jest zbyt wypukła jak ja mam to zrobić? czy ktoś mi moze pomóc?:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: poduszka dynamiczna, tig? 24.09.13, 20:34 Powinna byc w komplecie pompka, jak nie to taka ze szpikulcem jak do pompowania pilek (szpikulec w poduszkach Togu jest schowany w uchwycie pompki). Sam szpikulec wsadzasz w wentyl i spuszczasz tyle powietrza ile ci pasuje. na upartego to chyba i wykalaczka da sie to zrobic ;) Faktycznie trzeba poprobowac i czasem troche dopompowac, czasem troche powietrza spuscic. Bardziej nadmuchana jest twardsza i mniej "ruchliwa". Odpowiedz Link
kenijka Re: poduszka dynamiczna, tig? 24.09.13, 20:48 no własnie dłubie tym szpikulcem i kombinuje i nie chce schodzić to powietrze, dopompować owszem, spuścić sie nie da, bo jak go wetknę to nie uchodzi:/ nic to jeszcze popróbuję dzięki:) Odpowiedz Link
marika012 Re: poduszka dynamiczna, tig? 25.09.13, 21:35 Dziewczyny czy chodzi o coś takiego?? allegro.pl/show_item.php?item=3576186052 Odpowiedz Link
kenijka Re: poduszka dynamiczna, tig? 28.09.13, 08:58 tak, to kupiłam, na razie sie nie przyłożyłam za bardzo do obserwacji młodego, z reszta on ma dużo zajec w p-kolu i popołudnia raczej nastawione sa na aktywnosc fizyczna, ale siedzi nawet bez protestów na tym, tylko cholerka cos tego powietrza nie umiem upuścić, męża musze zagonic;) Odpowiedz Link
tijgertje Re: poduszka dynamiczna, tig? 28.09.13, 09:34 Tak. Takie maja w szkole, ale mlody lepiej siedzi na skosnym klinie, na takiej za bardzo sie krzywi i garbi, ale to juz kwestia dziecka, niektorym latwiej wlasnie na tych. Odpowiedz Link