Dodaj do ulubionych

poduszka dynamiczna, tig?

24.09.13, 19:34
kupilam, ale chce spuscic powietrze bo jest zbyt wypukła
jak ja mam to zrobić?
czy ktoś mi moze pomóc?:)
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: poduszka dynamiczna, tig? 24.09.13, 20:34
      Powinna byc w komplecie pompka, jak nie to taka ze szpikulcem jak do pompowania pilek (szpikulec w poduszkach Togu jest schowany w uchwycie pompki). Sam szpikulec wsadzasz w wentyl i spuszczasz tyle powietrza ile ci pasuje. na upartego to chyba i wykalaczka da sie to zrobic ;) Faktycznie trzeba poprobowac i czasem troche dopompowac, czasem troche powietrza spuscic. Bardziej nadmuchana jest twardsza i mniej "ruchliwa".
      • kenijka Re: poduszka dynamiczna, tig? 24.09.13, 20:48
        no własnie dłubie tym szpikulcem i kombinuje i nie chce schodzić to powietrze, dopompować owszem, spuścić sie nie da, bo jak go wetknę to nie uchodzi:/
        nic to jeszcze popróbuję
        dzięki:)
    • marika012 Re: poduszka dynamiczna, tig? 25.09.13, 21:35
      Dziewczyny czy chodzi o coś takiego??
      allegro.pl/show_item.php?item=3576186052
      • kenijka Re: poduszka dynamiczna, tig? 28.09.13, 08:58
        tak, to kupiłam, na razie sie nie przyłożyłam za bardzo do obserwacji młodego, z reszta on ma dużo zajec w p-kolu i popołudnia raczej nastawione sa na aktywnosc fizyczna,
        ale siedzi nawet bez protestów na tym, tylko cholerka cos tego powietrza nie umiem upuścić, męża musze zagonic;)
      • tijgertje Re: poduszka dynamiczna, tig? 28.09.13, 09:34
        Tak. Takie maja w szkole, ale mlody lepiej siedzi na skosnym klinie, na takiej za bardzo sie krzywi i garbi, ale to juz kwestia dziecka, niektorym latwiej wlasnie na tych.
        • marika012 Re: poduszka dynamiczna, tig? 28.09.13, 10:21
          Dzięki, kupimy mi my :)
          • marika012 Re: poduszka dynamiczna, tig? 28.09.13, 10:22
            Miało być "kupimy i my"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka