pradwa 19.02.04, 13:36 Szukam ananimów 6-literowych -najlepiej rzeczowników pospolitych pisanych małą literą (od przodu i wspak. Poza KETOZA-AZOTEK nic mi nie przychodzi do głowy. Pradwa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totet Re: Ananimy 6 literowe 19.02.04, 13:46 Ho, ho, a jednak. Wreszcie na forum dotarły pewne symptomy pewnej ligi. Odpowiedz Link
pradwa Re: Ananimy 6 literowe 19.02.04, 13:56 Rozkoszne, że rozkosznej! No, a może znasz jakieś słówko? Odpowiedz Link
reptar Re: Ananimy 6 literowe 19.02.04, 14:05 Może uda Ci się coś z tego wybrać - są tu różne części mowy, poodmieniane, nazwy własne i wszelkie inne niedogodności: AKURAT TARUKA ALDISU USIDLA ANATOM MOTANA APOTEM METOPA ARENOM MONERA ARONEM MENORA ATRAPO OPARTA ATRATO OTARTA AZOTEK KETOZA EIMERT TREMIE ELEWON NOWELE ENATOM MOTANE ENOLOG GOLONE GEIBEL LEBIEG HALLEM MELLAH JADREM MERDAJ JALAPO OPALAJ JENTYS SYTNEJ KARDOM MODRAK LASSEM MESSAL LESSEM MESSEL LESSER RESSEL ŁAPAKU UKAPAŁ MALABO OBALAM MAŁYSZ ZSYŁAM MANGAN NAGNAM MENDES SEDNEM METOLU ULOTEM METRAŻ ŻARTEM METSYS SYSTEM MIKSER RESKIM MODUŁU UŁUDOM MOLLET TELLOM MONELU ULENOM MONNET TENNOM MONOZO OZONOM NAGARU URAGAN OTUŁKU UKŁUTO SONARU URANOS Odpowiedz Link
jw1969 Re: Ananimy 6 literowe 19.02.04, 15:04 Jaki piękny materiał na ciekawe palindromy! Sam kiedys jeden taki ułożyłem: Gdyby URANOS SONARU używał... itd (nie pamiętam, co było dalej). Odpowiedz Link