jw1969 15.01.09, 13:42 Były w "Rozrywce". W 2009 roku już nie ma. Widocznie za trudne były? Za to nowych czytelników być może skuszą atrakcyjnie wyglądające ceny periodyków, z dziewiątkami na końcu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uhuhu Re: Trudne kroki 15.01.09, 14:29 Znikniętym trudnym krokom mówimy NIE. Może niech chociaż powstanie rubryka "Średnie kroki"... :) Odpowiedz Link
jw1969 Re: Trudne kroki 15.01.09, 14:39 A może teraz wszystko, co nie trafia do rubryki "Pierwsze kroki" jest na tyle trudne, że właściwie "Tk" straciły sens? Odpowiedz Link
piloje Re: Trudne kroki 15.01.09, 19:20 Proszę o padanie przez redaktorów "Rozrywki" choć jednego merytorycznego argumentu, który zdecydował o zlikwidowaniu tej rubryki w czasopiśmie. Mam nadzieję, że nie jest to kolejny krok w komercjalizacji wydawnictw "Rozrywki" ( czytaj: "Musimy wyjść na przeciw oczekiwaniom większości czytelników, którzy skarżą się, że trudne zadania wymagają od nich zwiększonego wysiłku umysłowego, a przecież chodzi o to by było lekko i przyjemnie, a zbytni wysiłek umysłowy szkodzi zdrowiu i zniechęca do kupna kolejnego numeru") Odpowiedz Link
reptar Re: Trudne kroki 16.01.09, 12:52 jw1969 napisał: > atrakcyjnie wyglądające ceny periodyków, z dziewiątkami na końcu. Mnie się najbardziej podoba cena Azetki - 3,39 zł   :-)) Rozumiem, że 3,99 to cena dla tych, których uważają, że cztery złote za krzyżówki to zdzierstwo. Ale 3,39 jako kamuflaż dla 3,40? A trudnych kroków szukajcie w technopolowskim "Diagramie" w rubryce "Konkurs specjalny". Odpowiedz Link
kouba Re: Trudne kroki 16.01.09, 13:05 a ja patrzę sobie na wydanie azetki z 99 roku cena.. 1,30 zł. Odpowiedz Link
piloje Re: Trudne kroki 16.01.09, 14:47 Na tym przykładzie widać całą prawdę o polskiej inflacji: 260% w ciągu 10 lat Odpowiedz Link