mariusz-ef 14.02.06, 13:30 pytanie jak w temacie - co sądzicie o tym miejscu, jego klimacie, ludziach którzy tam zaglądają? Proszę o kilka słów. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.hagens Re: Wasz opinia o pubie (?) POKUSA (na JPII) 14.02.06, 15:39 zwykla mordownia, o klimacie szkoda gadac bo takowego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Wasz opinia o pubie (?) POKUSA (na JPII) 15.02.06, 10:26 dzięki za opinie proszę o zdanie innych 4umowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
bajpass Re: Wasz opinia o pubie (?) POKUSA (na JPII) 15.02.06, 10:47 a ja myślałem że ten klub jest zamkniety Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Wasz opinia o pubie (?) POKUSA (na JPII) 15.02.06, 12:07 no właśnie u mnie było podobnie! byłem przekonany, że już umarł śmiercią np. dłużnika urzędu skarbowego! Kiedyś sporo było o nim słychać (różne plotki, ale nie wiem czy jest sens je powtarzać), potem zero, cisza. - Ostatnio jechałem do Sandomierza i padła mi żarówka w samochodzie, a w tym samym budynku co pub, jest sklep motoryzacyjny i stąd POKUSA rzuciała mi się w oczy... Wiedziony ciekawością (bo lubię ploty) założyłem temat, a jeśli ciekawość będzie jeszcze mocniejsza to w końcu się wybiorę (tylko jakiś nowy w-kant- dresik kupię) i empirycznie ;-) sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: up! 23.02.06, 14:38 podbijam, bo moja ciekawośc nie zostala zaspokojona (a wybrać się nei mogę) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: up! 24.02.06, 01:06 chyba jest, znaczy sie zyje ... jutro sprawdze znaczy sie dzis juz cos to znaczy ze za duzo tego "znaczy" :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś