kinga45 14.11.04, 21:35 Czy ktos moze mi przetlumaczyc pare piosenek In-Grid? Bardzo prosze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margott74 Re: Francuski... 15.11.04, 15:52 ja znam tylko przetłumaczony tekst "In Tango" Na, na, na Daj mi swoje serce Na, na, na Każdego razu kiedy jestem na ulicy, Staram się przezwyciężyć swoje smutki. Każdego razu kiedy tańczę z Tobą, Nasze perfumy nie mieszają się. Każdego razu kiedy Cię wspominam, Myślę o rozkoszy tamtej nocy. Kiedy stanę się bardzo czarująca, Ty będziesz szukał moich ust. Lepiej dla mnie. Na, na, na Tango, które wykonujemy. Na, na, na Fikcje, które zobaczę w twoich ramionach. Twoja dusza i płomień są dla mnie. Daj mi swoje serce. Na, na, na Każdego razu kiedy myślę o przeszłości, Ty już jesteś w niej. Każdego razu kiedy myślę o teraźniejszości, To stanę się dla ciebie bardzo subtelna. Każdego razu kiedy myślę o przyszłości, Ty bardzo szybko znikasz. Tracę rozum, Czuję w sobie ogień. Refren (bis) Na, na, na Tango, które wykonujemy. Na, na, na Fikcje, które zobaczę w twoich ramionach. Twoja dusza i namiętność są dla mnie. Daj mi swoje serce. Na, na, na Dzisiejszą nocą zatańczysz ze mną. Poprowadzisz mnie, poprowadzisz mnie A ja Cię zmamię. (Bis) Na, na, na Daj mi swoje serce (5x) Poszukaj jeszcze na jakiś stronach z tekstami Odpowiedz Link