amatorski 13.06.06, 16:39 Co polecacie? Mamy do wyboru Repertorium.pl 2.0, system oparty na MS Access i Translator 2.0 Repertorium. Czy są jakieś jeszcze i czy używa ktoś któregoś z tych programów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mestra Re: e-Repertorium 14.06.06, 18:55 Hej, ja uzywam Translatora i jestem zadowolona, ale musze przyznać ze nie korzystałam nigdy z innych więc nie mam porównania. W każdym razie na Translatora nie narzekam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
frania29 Re: e-Repertorium 22.06.06, 14:26 Witam. Czy prowadzisz takie repertorium wyłącznie elektronicznie? Nie musisz prosić ludzi o kwitowanie dokumentów ich podpisem? A co z rachunkami? Czy prowadzisz też rachunkowość elektroniczną. Jeśli tak, to czy możesz wypisywać też rachunki za inne usługi niż tłumaczenia uwierzytelnione (przysięgłe)? Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link
mestra Re: e-Repertorium 22.06.06, 19:05 Witam, wraz z wejściem w zycie nowej ustawy nie trzeba już kwitować w repertorium odbioru dokumentów. Co do rachunków to korzystam ze standardowego druczka bo ciągle nie mam czasu żeby zapoznać sie z programem ( do kupienia jako dodatki do magazynów komputerowych) Pozdrawiam Odpowiedz Link