barbarossa30 15.12.07, 23:02 Czy moze pani podać przyczyny skasowania wątku założonego przez ninka4160? Dla przypomnienia dodam,że autorka zarzuciła pani nienauczenie dzieci jezyka polskiego? Czy ten wpis również pani skasuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaistanbul Re: do basiaistanbul 15.12.07, 23:29 powod....ten watek po prostu zmeczyl mnie,a ostatnio naprawde mam dosc meczacych watkow,a ze forum to jest moim forum to moge robic co zechce,nieprawdaz? pozdrawiam Basia ps.ten watek tez usune....do wiadomosci.... Odpowiedz Link
barbarossa30 Re: do basiaistanbul 16.12.07, 00:09 Mam jeszcze konkurencyjne forum języka tureckiego,na ktorym mogę zamieścić wpis na ten temat.Tam już pani nie usunie(: Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: do basiaistanbul 16.12.07, 00:19 Jezeli nie masz innego zajecia,prosze pisz gdzie chcesz....a jezeli chodzi o temat,co moze ciebie ochodzic moje osobiste zycie...kazdy powinien zyc swoim zyciem,a nie innych,nieprawdaz??? No chyba,ze nie potrafi zyc,i zycie jego jest puste.Ale kazdy myslacy czlowiek nawet wtedy,gdy poczuje wewnetrza pustke potrafi zajac sie czyms pozytecznym albo dla siebie albo dla innych. pozdrawiam Basia ps.moze bys troche mi pomogl i cos potlumaczyl albo jezeli nie znasz jezyka tureckiego,poprawisz moje bledy w jezyku polskim?wtedy nie bedziesz sie nudzil...dobranoc... Odpowiedz Link
iza-02 Re: do basiaistanbul 16.12.07, 00:12 Facet weź się odczep od kobiety, ona tu pomaga ludziom i nie potrzebni nam są tacy "barbarzyńcy" jak ty.Założyła to forum z miłości do tego języka, a ty jak chcesz się powyżywać to idź sobie na siłownie, moralizator od siedmiu boleści się znalazł. Nie ładuj się komuś z buciorami w jego życie, jeśli nie masz o nim pojęcia. Popieram usunięcie tego wątku, jest Pani u siebie, tylko niech on zdąży jeszcze to przeczytać!!! Odpowiedz Link
barbarossa30 Re: do basiaistanbul 16.12.07, 00:22 Na męczace watki to pani sobie zasłużyła.Proszę jeszcze raz przeczytać wypowiedzi forumowiczów,i na forum Polonia w Turcji i drugim forum języka tureckiego.Poza 2 osobami nikt nie wziął pani w obronę.Nieźle pani namieszała i powiedziano pani DOŚĆ.Gdzie podziały się te życzliwe pani osoby? Nie ma ich. Tutaj będą panią bronić,bo jest im pani potrzebna. Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: do basiaistanbul 16.12.07, 00:33 Ja potrafie sie sama bronicto raz...ale jezeli jest warto sie bronic dwa...zyczliwych mam w realu..to wystarczy...... tutaj tez nie jestem potrzebna....jest wystarczajaco duzo innych osob ktore tlumacza....a ze ja sie bawie tlumaczeniamigdyz to dla mnie przyjemnosc.....wiec...moze po prostu ...zycz mi ...dobrej zabawy.... zdrowych swiat. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
iza-02 Re: do basiaistanbul 16.12.07, 00:37 widać że ciebie panie "babrarossa" nikt nie potrzebuje, jakie to smutne, aż żal czytać.Czyżby zazdrość przez ciebie przemawiała.Może założysz własne forum i będziesz tam udzielał "cennych rad"- na pewno znajdziesz wielu popleczników. Z życzeniami świątecznymi)))) Odpowiedz Link
jolasz3 Re: do basiaistanbul i nie tylko 16.12.07, 12:16 popieram ize i Panią Pani Basiu...to forum niech bedzie takie jakie Pani sobie zycze a jak Pani wspomniala, załozyla je Pani dla tłumaczenia..., jeżeli ktoś chce udzielać porad lub też dzielić się z innymi na temat własnych reflekcji o życiu, zachowaniu , postępowaniu, niech założy swoje forum i znajdzie partnerów do rozmowy lub też odnajdzie takie forum, które się tym zajmuje. Nie czytam wszystkich wątkow na tym forum, czasem z braku czasu, a jezeli takie było o nauczaniu dzieci języka..to jasne jest to Pani wybór i męża jak wychowujecie dzieci...może dzieci zreszta jak dorosna same zechcą nauczyć się języka i mysle , że inni nie wypowiadali sie na ten temat bo uznali, że to Pani sprawa....gratuluje tym co wtracaja sie w innych sprawy bo to znaczy, ze nie maja wlasnych problemów ( zazdroszcze albo tez nie wiedzą co robic z wlasnym zyciem. Jak to jest, że ja jakos nie znajduje czasu na interesowanie sie cudzym postępowaniem, znajduje czas dla najblizszych , pomagam im jesli potrzebuja mojej pomocy ale na prawde nie mam czasu na obserwowanie i wtracanie sie do zycia innych bez ich wyraznej prosby pozdrawiam Pani Basiu Odpowiedz Link