happybogna 04.05.08, 10:19 Gdyby ktoś miał tłumaczenie "We are seven" (William Wordsworth) to bardzo proszę o przesłanie. Albo prosze o link do strony gdzie to jest bo nie moge znaleźć. Dziękuje serdecznie za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nobullshit Re: Poszukuję pilnie tłumaczenia wiersza We are s 04.05.08, 10:40 Jest na poema.art.pl: www.poema.art.pl/site/itm_141984.html Ale bez nazwiska tłumacza i podejrzanie krótki, z pięć zwrotek zamiast siedemnastu. Jeśli to za mało, mam w książce, mogę Ci w wolnej chwili zeskanować i wysłać mailem. Odpowiedz Link
happybogna Dziekuję za pomoc 04.05.08, 17:15 Wielkie dzięki za linka. Nie ukrywam, że byłoby cudnie jakbym miała całość przetłumaczoną, więc jak znajdziesz chwile to bardzo prosze o przesłanie mi na maila gazetowego albo tutaj. Odpowiedz Link
nobullshit Re: Dziekuję za pomoc 04.05.08, 19:04 Wysłałam Ci skany całości na pocztę "niegazetową". Cieszę się, że mogłam pomóc. Odpowiedz Link
tiresias RanyJuliuszSłowacki 16.12.08, 09:28 Romantyczna Ramotka Rarytasem? Ratunkuuu! Odpowiedz Link
nobullshit Re: Dziekuję za pomoc 16.12.08, 10:40 I po co ja te skany skasowałam? Okay, zeskanuję jeszcze raz i wyślę, ale nie obiecuję, że dzisiaj. Dziś pierwszeństwo mają pierniczki. Odpowiedz Link