plater-2 10.09.13, 15:15 Skombinowłam sobie tekst po francusku. Szukam po polsku. Może jakiś link ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plater-2 Re: On ne badine pas avec amour 11.09.13, 07:27 Oczywiscie powinno byc "On ne badine pas avec l'amour". Juz znalazlam za 7 zl. na allegro. Odpowiedz Link
plater-2 Re: On ne badine pas avec amour 11.09.13, 21:11 W naszej bibliotece nie mieli. W necie tez nie. Na szczescie jest allegro. Odpowiedz Link
marguy Re: On ne badine pas avec amour 12.09.13, 23:17 Nie doczytalam do konca i myslalam, ze prosisz o przetlumaczenie Ciesze sie, ze znalazlas. Lubie czytac rownolegle czyli w dwoch jezykach jednoczesnie. W ten sposob utrwalam jezyki. Ostatnio dzieki wydaniom w podwojnej werski czytalam tak opowiadania Dostojewskiego - lewa strona po francusku, prawa po rosyjsku. Odpowiedz Link
plater-2 Re: On ne badine pas avec amour 13.09.13, 08:43 Tekst polski potrzebny, bo co chwila słowo nie do znalezienia w słowniku !! Szukam też Andre Frossard "N'oubliez pas l'amour" - nie wiem, czy było tłumaczone na polski. Trudno mi przchodzi szukac bo nie wiem, jaki tytuł ewentualnego polskiego tłumaczenia. Odpowiedz Link
marguy Re: On ne badine pas avec amour 13.09.13, 12:42 Z Wikipedii wynika, ze "N'oubliez pas l'amour" nie bylo przetlumaczone na polski. pl.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Frossard Odpowiedz Link
plater-2 juz znalazlam, ale na allegro nie maja 13.09.13, 14:03 lubimyczytac.pl/ksiazka/84836/pamietajcie-o-milosci-meczenstwo-maksymiliana-kolbego Odpowiedz Link