monitors1 13.11.04, 11:56 Kto lubi In-Grid niech sie tu wpisuje. Moja stronka o In-Grid: www.ingrid.wot.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_belle_au_bois_dormant No i co nik nie lubi???? 19.11.04, 10:37 Cześć, O kurcze! Nikt nie lubi In-Grid... Cóż, ja wiem, że ta muzyka za ambitna nie jest, ale w końcu to disco. Ja najbardziej lubię jej piosenkę "Tu est foutu". Miałabym ochotę zadedykować ją jednemu z moich EX. Pasowałoby jak ulał! W teledysku najbardziej lubię tą scenę jak jedzie łodzią motorową ze związanym kochasiem na tylnym siedzieniu. Super scena... monitors1 napisała: > Kto lubi In-Grid niech sie tu wpisuje. > Moja stronka o In-Grid: > www.ingrid.wot.pl Odpowiedz Link
la_belle_au_bois_dormant Re: No i co nik nie lubi???? 19.11.04, 10:38 No cóż, z ta moją ortografią francuską nie najlepiej. Oczywiście powinno być: "Tu es foutu" la_belle_au_bois_dormant napisała: > Cześć, > O kurcze! Nikt nie lubi In-Grid... > Cóż, ja wiem, że ta muzyka za ambitna nie jest, ale w końcu to disco. > Ja najbardziej lubię jej piosenkę "Tu est foutu". > Miałabym ochotę zadedykować ją jednemu z moich EX. Pasowałoby jak ulał! > W teledysku najbardziej lubię tą scenę jak jedzie łodzią motorową ze związanym > kochasiem na tylnym siedzieniu. Super scena... > > monitors1 napisała: > > > Kto lubi In-Grid niech sie tu wpisuje. > > Moja stronka o In-Grid: > > www.ingrid.wot.pl Odpowiedz Link
ysaaa JA LUBIE:)) 19.11.04, 15:38 SZCZEGOLNIE PO SOPOCKIM WYSTEPIE "LIVE",B.SYMPATYCZNA, A POZA TYM JAK PODAJA ROSYJSKIE ZRODLA"ITALJANKA Z SEKSUALNYM GLOSEM";PPP (PRZYCHYLAM SIE)>. BYLAM NA TW STRONCE,NIEZLA) Odpowiedz Link
la_belle_au_bois_dormant Re: JA LUBIE:)) 19.11.04, 16:26 ta muzyka to francuskie (włoskie??) disco polo, ale czasem lubię tego słuchać gdy jadę samochodem na długich trasach. Fajnie się przy tym prowadzi. To co w tej muzyce uwielbiam to to, że jest taka strasznie zmysłoooowa... Odpowiedz Link
kicior99 Re: JA LUBIE:)) 19.11.04, 19:22 wloskie disco polo... kqapitalne okreslenie. No coz, italodisco to nie jest. Do mniej ambitnych czynnosci da sie sluchac, O ILE NIE BIERZE SIE ZA SPIEWANIE PIOSENEK pIAF. Odpowiedz Link