kicior99 Re: Tanie linie lotnicze - jakie ? 21.03.06, 11:47 easyjet. Z Bristolu do paryza za 19 funtow, do Krakowa za 29. Odpowiedz Link
zielka Re: Tanie linie lotnicze - jakie ? 21.03.06, 12:39 Wizzair sa naprawde tanie, a to, ze na Beauvais to jest mniej klopotliwe jakby sie wydawalo. Jesli kupujesz z wyprzedzeniem, to Skyeurope, (Paryz -> Wawa i Krakow), sa fajne i odlatuja z Orly, najblizszego miastu lotniska. Odpowiedz Link
alicez Re: Tanie linie lotnicze - jakie ? 21.03.06, 14:16 Z mojego szerokiego doświadczenia wynika, że wizzair jest najtańszy. A słyszałam ostatnio w raadiu, że jesienią wchodzą na rynek jakieś polskie tanie linie lotnicze z atrakcyjnymi cenami. mam nadzieję, że nie skończą jak air polonia... Odpowiedz Link
lluzik Re: Tanie linie lotnicze - jakie ? 21.03.06, 17:56 nie najtańsze ale tez nie najdroższe to nowe britair .... www.francopolo.pl/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=3&func=view&id=615&catid=10 Odpowiedz Link
kicior99 Re: Tanie linie lotnicze - jakie ? 22.03.06, 14:44 central wings? (czyli tani LOT) Odpowiedz Link
tuliperouge Re: Tanie linie lotnicze - jakie ? 21.03.06, 19:04 szkoda, ze nie z Warszawy. Tam zostaje tylko skyeurope i wizzair. Tanie pod warunkiem ze sie zalapiesz na promocje albo kupisz z duzym wyprzedzeniem. Odpowiedz Link
liloom Re: Tanie linie lotnicze - jakie ? 30.03.06, 09:45 Ja jeszcze slyszalam o central wings, z tym ze interesuja mnie loty do Grenoble (alternatywnie Lyon, Genewa), a z tego co wiem CW wlasnie zawiesilo loty do Grenoble, szkoda. Poza tym nie sa wcale tacy tani, to juz nawet LOT ma oferty do Lyony po 800 zl. Odpowiedz Link
zielka Grenoble? 30.03.06, 15:22 Liloom, a co Ty masz wspolnego z Grenoble? powiedz, bo ja tam pracuje, wiec ciekawam pozdrowienia Odpowiedz Link
liloom Re: Grenoble? 31.03.06, 06:51 zielko, rodzina i stosy znajomych, pisalam juz gdzies o tym a wogole to napisz lepiej emaila Odpowiedz Link