darima_ka 27.01.15, 20:54 jeśli to prawda,to chyba już nie kupie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Nutella.. 27.01.15, 21:10 A to jeszcze lepsze niz nutella jest Jako dziecko dawali mi to do picia w zastepstwie kakao, chociaz tak po prawdzie wolalam to wyjadac lyzeczka niz w postaci plynnej. Wtedy bylo to w proszku, dzisiaj jest tez jako krem do smarowania, jako czekolady, batony i oczywiscie w proszku do zmieszania z mlekiem. Ale czy w tym nie ma tez jakiejs trucizny? tego nie wiem. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nutella.. 27.01.15, 21:15 To jest produkowane glownie na bazie slodu... no ale czort wie co tam jest jeszcze. Eksperci twierdza, ze jest przeslodzona - no ale w koncu o to chodzi .... ja nutelle to lyzeczka wyjadalam - a teraz to co ja bede? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nutella.. 28.01.15, 14:25 Z nutellą skończyłam, gdy przeszłam na weganizm, i przyznaję, że długie lata byłam uzależniona. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nutella.. 31.01.15, 08:48 "ovomaltine." U nas tego w ogóle nie ma w sklepach. Odpowiedz Link