al-szamanka 24.03.16, 17:41 Dlugo to trwalo. Mialam byc planowo o 16-ej, ale przed Frankfurtem/O uformowal sie 50-cio kilometrowy korek... makabra! A teraz musze cos zjesc bo mam od rana tylko jablko w zoladku. Ahoj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Dojechalam 24.03.16, 18:22 Nie masz tylko miałaś , po tylu godzinach nawet sok z niego nie pozostał rób tak dalej a doczekasz się problemów żołądkowych. Odpukać. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dojechalam 24.03.16, 20:08 Fajnie,że już jesteś w Polsce,do zobaczenia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 24.03.16, 21:13 super.halusia napisała: > Fajnie,że już jesteś w Polsce,do zobaczenia Na dniach dam znać co i jak Odpowiedz Link
al-szamanka A teraz idę spać... 24.03.16, 21:23 ... bo ze zmęczenia nie wiem jak się nazywam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: A teraz idę spać... 25.03.16, 19:46 rena-ta49 napisała: > Odpoczywaj Leniuchowałam cały dzień, bo jakoś taka mocno spowolniona byłam. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A teraz idę spać... 26.03.16, 07:46 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Odpoczywaj > > Leniuchowałam cały dzień, bo jakoś taka mocno spowolniona byłam. Nie dziwię sie bo to zmiana klimatu i ciężka,męcząca podróż. Organizm potrzebuje odpoczynku. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dojechalam 26.03.16, 06:23 al-szamanka 24.03.16, 21:13 super.halusia napisała: > Fajnie,że już jesteś w Polsce,do zobaczenia Na dniach dam znać co i jak smile Ok Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dojechalam 25.03.16, 20:29 podziwiam stamine! Ja po Europce nie jezdze,jazda po drugiej stronie drogi zniecheca troche Wspanialego pobytu zycze . I dobrych Swiat Odpowiedz Link
m.maska Re: Dojechalam 25.03.16, 21:28 Hahaha... to tak jak ja nie odwazylabym sie jezdzic po przeciwnej stronie... Kilka lat temu bylam na Malcie - przejscie na druga strone ulicy na poczatku sprawialo mi problemy - patrzysz w lewo, w prawo, w lewo, ruszasz na ulice a tu nagle zgrzyt, z prawej nadjezdza - troche to trwalo zanim przyzwyczailam sie, ze to musi byc inna kolejnosc Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 26.03.16, 20:14 Ufff, jaki to urlop. Dzień rozjazdowy, a po powrocie (zrobiłam 250km), kopałam ,pieliłam i sadziłam w ogrodzie... aż do zmroku i do pierwszych odcisków na dłoniach. A tlenu opiłam się w dawce niedozwolonej przez co nieco zakręcona jestem, no i oczywiście bardzo zmęczona. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 28.03.16, 11:13 Po 9-cio godzinnym spanku (ach ten czysty tlen wiejski) i dłuuuuuuuuuuuuugim śniadaniu, ruszam znowu wywracać ogród do góry nogami. Zrobiłam już bardzo dużo, ale ciągle coś dochodzi. A jutro mam w planie wypad do ogrodnictwa - marzy mi sie drzewko prawdziwej śliwki węgierki, może znajdę. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dojechalam 28.03.16, 11:53 U mnie "padaleje" - pogoda marcowa, nie zacheca nawet do wystawienia nosa za drzwi... Odpowiedz Link
al-szamanka ogrodowo popracnie 28.03.16, 20:59 Mój ogród, w porównaniu z Salzburgiem, prezentuje się mało wiosennie. Na drzewkach zaledwie cień zieloności w malutkich jeszcze pąkach... chwastów to nie dotyczy, te szaleją jak zwykle Gdy wracam z ogrodu, kot już trojga imion Kicialek Bronisław Klemens bacznie obserwuje mnie z wysokości schodów w salonie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: ogrodowo popracnie 28.03.16, 22:44 Zauważ że trawa już świeżo zielona. Na moim osiedlu wierzby /płaczące/ są już mocno zazielenione wiśnie zaczynają pączkować podobnie żywopłoty które wypuszczają liście a topole powoli zaczynają kwitnąć. Wiosna jest na wyciągnięcie ręki i taka jest prawda. W Wawie Święta upłynęły pod znakiem słońca i wysokich temperatur. A najlepsze dopiero przed nami. I tak co roku. Odpowiedz Link
a74-7 Re: ogrodowo popracnie 29.03.16, 14:24 Swietna chalupka i wiele do roboty w ogrodzie Bardzo lubie domy na bazie bungalow,maja w sobie cos urokliwego Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ogrodowo popracnie 29.03.16, 14:19 Kilka dni ciepła,trochę deszczy i wiosna "wystrzeli" Odpowiedz Link
a74-7 Re: ogrodowo popracnie 29.03.16, 14:46 najpiekniejsze miesiace w przyrodzie przed nami Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dojechalam 29.03.16, 17:33 Na wsi prunus juz w paczkach , natomiast w Londku pod oknem jeszcze nie widac paczkow Odpowiedz Link
m.maska Re: Dojechalam 30.03.16, 14:01 a74-7 napisał: > Na wsi prunus juz w paczkach , natomiast w Londku pod oknem jeszcze nie widac p > aczkow A to jest bardzo ladne... czy to sie nazywa prunus? Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dojechalam 30.03.16, 14:17 Jedna z wielu odmian prunusa po polsku to to: pl.wikipedia.org/wiki/Laurowiśnia_wschodnia Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dojechalam 29.03.16, 19:37 Poczekaj bo jak buchnie to ani się spostrzeżesz. Nie wszystkie kwiaty naraz spoko koko Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 29.03.16, 20:34 A ja zasadziłam dzisiaj dwa drzewka: morelę i śliwkę węgierkę. Padało co rusz, wiec robiłam to z przerwami, ale fajnie, ziemia mokra, drzewka rosnąć będą. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 29.03.16, 21:32 Przedwczoraj ledwo widoczny kiełek, a dzisiaj proszę bardzo - już widać, że to roślina i przyszły kwitnący krzaczek Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 29.03.16, 21:36 Mam jeszcze dwa zwierzaki w domu. Kot trojga imion przejawia wyjątkowe nimi zainteresowanie i zdążył już wyszarpać kaczorkowi parę listków Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 29.03.16, 22:08 al-szamanka napisała: > Mam jeszcze dwa zwierzaki w domu. Kot trojga imion przejawia wyjątkowe nimi zai > nteresowanie i zdążył już wyszarpać kaczorkowi parę listków > > I nie tylko listki. Po południu leżałam sobie na kanapie, włosy zarzuciłam poza podgłówek, a ten łobuz rzucił się na nie ni stad ni zowąd jakby były zabawką, a przecież słyszał, że nie znoszę, gdy ktokolwiek dotyka mi włosów. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dojechalam 30.03.16, 14:36 al-szamanka napisała: > Przedwczoraj ledwo widoczny kiełek, a dzisiaj proszę bardzo - już widać, że to > roślina i przyszły kwitnący krzaczek > > To własnie jest piękne w wiosnie,to budzące się do życia roślinki. Cudna zieleń,śpiewające cudnie ptaszki. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dojechalam 29.03.16, 21:36 Na dziś Al wiosna wspaniale się zapowiada. Janeczka już mi suszy głowę że trzeba pelargonie pnące na balkon zamówić a przecież dopiero w maju zamawiamy 25 sadzonek na balkon. Tak lubi i kocha kwiaty /Janeczka/ jak Ty. Byście mieszkały blisko siebie to stracił bym Janeczkę - a Ty byś traciła ogród Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 29.03.16, 21:41 czarek_sz napisał: > Na dziś Al wiosna wspaniale się zapowiada. Janeczka już mi suszy głowę że trzeb > a pelargonie pnące na balkon zamówić a przecież dopiero w maju zamawiamy 25 sad > zonek na balkon. Tak lubi i kocha kwiaty /Janeczka/ jak Ty. Byście mieszkały bl > isko siebie to stracił bym Janeczkę - a Ty byś traciła ogród Eeee, z każdym roślinlubem potrafię sie dogadać Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 30.03.16, 21:11 a74-7 napisał: > W zeszla Wielkanoc tak wygladaly Rzeczywiście różnica ogromna. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dojechalam 29.03.16, 21:45 Chyba pelargonie zwisajaca ;-D U nas wisza do stycznia jesli ktos dobrze o nie dba Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dojechalam 29.03.16, 22:03 Mówią pnące, zwisające. Jak je zwał tak zwał. Al dogadałybyście się z Janeczką na pniu. Bo nie tylko lubicie kwiaty i rośliny ale charakter macie podobny. Oki na razie. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dojechalam 29.03.16, 22:24 Jeszcze nie walczymy ;-D no bo i o co ? Al, kaczorek rules ! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 30.03.16, 21:12 a74-7 napisał: > Jeszcze nie walczymy ;-D no bo i o co ? > Al, kaczorek rules ! Odpowiedz Link
al-szamanka Dojechalam a dzisiaj byłam w urzędzie gminy 30.03.16, 21:17 A po co? A po to, aby odebrać nowy dowód osobisty. Stary stracił ważność w zeszłym roku i gdy ostatnio byłam w Polsce, to złożyłam podanie o nowy. Czekał na mnie ponad pół roku. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dojechalam a dzisiaj byłam w urzędzie gminy 30.03.16, 21:22 al-szamanka napisała: > A po co? > A po to, aby odebrać nowy dowód osobisty. > Stary stracił ważność w zeszłym roku i gdy ostatnio byłam w Polsce, to złożyłam > podanie o nowy. Czekał na mnie ponad pół roku. Nooooo to w przyszlosci bedziesz tez mogla wziac udzial w wyborach Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam a dzisiaj byłam w urzędzie gminy 30.03.16, 21:28 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > A po co? > > A po to, aby odebrać nowy dowód osobisty. > > Stary stracił ważność w zeszłym roku i gdy ostatnio byłam w Polsce, to zł > ożyłam > > podanie o nowy. Czekał na mnie ponad pół roku. > > Nooooo to w przyszlosci bedziesz tez mogla wziac udzial w wyborach Będę, w końcu my emigranci mamy też coś do powiedzenia w sprawie kraju! I warto sie przyczynić do sprawiedliwych rządów. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dojechalam... 31.03.16, 12:05 A ja musze dzisiaj wymienic opony... moze przyspieszy to cieplejsze temperatury Odpowiedz Link
m.maska Re: Dojechalam... 31.03.16, 16:40 No to ja tez dojechalam... opony letnie mam - ale pan zauwazyl, ze wycieraczki musza byc odnowione - ja o tym wiedzialam ale dopoki nie pada to sie zapomina... no i jak zawsze ten sam problem - gdybym jezdzila golfem to wycieraczki maja na skladzie zawsze a tak, musze jechac jutro zeby mi je zalozyli. Pan mechanik wprawdzie twierdzil, ze mialam pecha, oni to mieli ale dzisiaj rano byly trzy scirocco i dlatego "wybyly" - kiepsko w to wierze - z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem jesli chodzi o oryginalne czesci - to wlasnie do mojego malego ich brakuje. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dojechalam... 02.04.16, 11:36 m.maska napisała: > No to ja tez dojechalam... opony letnie mam - ale pan zauwazyl, ze wycieraczki > musza byc odnowione - ja o tym wiedzialam ale dopoki nie pada to sie zapomina.. > . no i jak zawsze ten sam problem - gdybym jezdzila golfem to wycieraczki maja > na skladzie zawsze a tak, musze jechac jutro zeby mi je zalozyli. Pan mechanik > wprawdzie twierdzil, ze mialam pecha, oni to mieli ale dzisiaj rano byly trzy s > cirocco i dlatego "wybyly" - kiepsko w to wierze - z doswiadczenia wiem, ze za > kazdym razem jesli chodzi o oryginalne czesci - to wlasnie do mojego malego ich > brakuje. > A Ty Maseczko gdzie dojechałaś,też do Polski? Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dojechalam 31.03.16, 11:28 czy to te bazie? grandmader.wordpress.com/tag/salix-alba/ Pamietam z Polski epizod wielkanocny z lykaniem tego cuda Odpowiedz Link
al-szamanka a w Łodzi będę... 31.03.16, 22:08 ... w niedzielę przed południem - ploteczki z przemiłą osobą, kawa, obiad... Ha, sorelcia w Angli, spotkanie nie dojdzie do skutku, nawet wściekłego nie zaproponowała w zastępstwie Będzie żałował, oj będzie Odpowiedz Link
al-szamanka dzisiaj będę miała gościa... 02.04.16, 10:22 ... po południu przyjeżdża na kawę super.halusia Właśnie zabrałam się za pieczenie pysznego ciasta drożdżowego z powidłami, kruszonką i włoskimi orzechami. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: dzisiaj będę miała gościa... 02.04.16, 11:37 al-szamanka napisała: > ... po południu przyjeżdża na kawę super.halusia > Właśnie zabrałam się za pieczenie pysznego ciasta drożdżowego z powidłami, krus > zonką i włoskimi orzechami. To Wy z jednego miasta? Odpowiedz Link
super.halusia Re: dzisiaj będę miała gościa... 02.04.16, 12:28 rena-ta49 02.04.16, 11:37 al-szamanka napisała: > ... po południu przyjeżdża na kawę super.halusia smile > Właśnie zabrałam się za pieczenie pysznego ciasta drożdżowego z powidłami, krus > zonką i włoskimi orzechami. To Wy z jednego miasta? Parę kilometrów muszę dojechać samochodem,Mąż mnie odwozi Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: dzisiaj będę miała gościa... 02.04.16, 11:38 al-szamanka napisała: > ... po południu przyjeżdża na kawę super.halusia > Właśnie zabrałam się za pieczenie pysznego ciasta drożdżowego z powidłami, krus > zonką i włoskimi orzechami. Miłego popołudnia Wam życzę. Odpowiedz Link
super.halusia Re: dzisiaj będę miała gościa... 02.04.16, 12:29 rena-ta49 02.04.16, 11:38 al-szamanka napisała: > ... po południu przyjeżdża na kawę super.halusia smile > Właśnie zabrałam się za pieczenie pysznego ciasta drożdżowego z powidłami, krus > zonką i włoskimi orzechami. Miłego popołudnia Wam życzę. Bardzo dziękuję,będzie zapewne przemiłe spotkanie. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dojechalam 02.04.16, 19:33 super.halusia 31.03.16, 11:33 Sprawdzę w sobotę smirk Sprawdzone,wszystko rośnie na miejscu.Spotkanie było bardzo udane Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 02.04.16, 22:13 super.halusia napisała: > super.halusia 31.03.16, 11:33 > Sprawdzę w sobotę smirk > > Sprawdzone,wszystko rośnie na miejscu.Spotkanie było bardzo udane Odpowiedz Link
m.maska Re: Dojechalam 03.04.16, 14:35 a wlasciwie dowieziono mnie i co? na granicy weszlo dwoch Niemcow z kontroli granicznej i sprawdzali dokumenty.... na wewnetrznej granicy UE - tylko na zewnetrznych to oni nie kontroluja... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dojechalam 03.04.16, 20:41 A ja właśnie przyjechałam z Łodzi... pięknie spędzony czas z cudownymi osobami o wspaniałych, wielkich i czystych duszach. Tak, takie też są w Polsce... i do tego w Łodzi Odpowiedz Link
al-szamanka podarunek 04.04.16, 09:13 Wspaniałe dzieło na desce podarowała mi wczoraj w Łodzi niezwykła, artystyczna i wrażliwa dusza. Kot trojga imion Kicialek Bronisław Klemens, wielce zainteresowany, nie odstępuje mnie na krok w poszukiwaniu odpowiedniego miejsca do umieszczenia malunku Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dojechalam 04.04.16, 14:12 m.maska napisała: > a wlasciwie dowieziono mnie i co? na granicy weszlo dwoch Niemcow z kontroli gr > anicznej i sprawdzali dokumenty.... na wewnetrznej granicy UE - tylko na zewnet > rznych to oni nie kontroluja... > Tu Angela kwiatami wita przybyszów Odpowiedz Link
m.maska Re: Dojechalam 04.04.16, 12:13 Pogoda ladna... i "mocno opalonych" na ulicach nie widac... Polska w srodku Europy i wyjatkowo "blada" ale to dobrze, bo blada twarz nie wyroznia sie przynajmniej w tlumie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dojechalam 04.04.16, 14:15 m.maska napisała: > Pogoda ladna... i "mocno opalonych" na ulicach nie widac... Polska w srodku Eur > opy i wyjatkowo "blada" ale to dobrze, bo blada twarz nie wyroznia sie przynajm > niej w tlumie. > Te "mocno opalone" z solarium jeszcze się trafiają,ale jest ich już znacznie mniej. Te opalone to wiejskie baby?opalone od roboty w polu Damy zawsze chroniły się parasolkami przed słońcem. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dojechalam 04.04.16, 14:17 No wiesz z latem wiecej bedzie opalonych, ale i tak beda to blade twarze na tle "mocno opalonych" najezdzcow. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: kwitną śliwy 04.04.16, 19:27 U nas jeszcze nie widziałam kwitnących drzewek.Ta ślicznie zakwitła. Odpowiedz Link
m.maska Re: kwitną śliwy 04.04.16, 19:52 Tu tez wszystko pieknie kwitnie... w Niemczech nawet pogoda do kitu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dojechalam 04.04.16, 19:26 m.maska napisała: > No wiesz z latem wiecej bedzie opalonych, ale i tak beda to blade twarze na tle > "mocno opalonych" najezdzcow. Fakt Odpowiedz Link
al-szamanka nasturcje... 04.04.16, 21:19 ... rosły kiedyś w moim ogrodzie. M może w tym roku też będą - posiałam. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: tron kota 06.04.16, 10:01 a74-7 napisał: > no,ba > Kustosz galerii !! No tak, a do tego Obrońca Domowego Ogniska i w ogóle najważniejsza osoba w domu. Odpowiedz Link
al-szamanka i tu też nareszcie zakwitły forsycje 06.04.16, 13:53 Forsycje zapłotne Forsycja ogrodna, pomiędzy szopką Zacisze Leppera, a gingko zwanym Bronto, gdyż jego praprapradziad zielenił się już w czasach dinozaurów Odpowiedz Link
a74-7 Re: i tu też nareszcie zakwitły forsycje 07.04.16, 15:41 Podoba mi sie Zacisze Leppera ( dlaczego taka nazwa?) No i gdzie jest droga ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: i tu też nareszcie zakwitły forsycje 07.04.16, 21:30 a74-7 napisał: > Podoba mi sie Zacisze Leppera ( dlaczego taka nazwa?) > No i gdzie jest droga ? Bo Lepper był rolnikiem, a w szopce jest wszystko, czego używa się w ogrodzie: kosiarka grabie, łopaty... Odpowiedz Link
m.maska Re: i tu też nareszcie zakwitły forsycje 07.04.16, 15:49 A ja dzisiaj szlam przez park... zieleni sie wszystko i kwitnie, bialo, zolto i rozowo... wprawdzie zapowiadali ochlodzenie i opady, ale jak zwykle te prognozy sa trafne jak horoskopy - gdzies rzeczywiscie trafiaja Odpowiedz Link
a74-7 Re: i tu też nareszcie zakwitły forsycje 07.04.16, 15:59 u mnie wlasnie pogoda w kratke jakies 10 stopni,na przemian slonce i deszcz ; trzeba sie szybko ruszac zeby nie zmarznac Pewnie pojdzie w twoja strone. Odpowiedz Link
m.maska Re: i tu też nareszcie zakwitły forsycje 07.04.16, 21:03 Ja jestem we Wroclawiu i tutaj jest o wiele cieplej niz u mnie... KM dzwonil dzisiaj i powiedzial, ze nocne przymrozki sa... jednym slowem, same profity z pobytu w kraju Odpowiedz Link
super.halusia Re: tron kota 07.04.16, 19:20 al-szamanka 06.04.16, 09:41 Ulubione miejsce obserwacji wszelakich smile Te obrazy,są bezbłędne Odpowiedz Link
al-szamanka a jutro rano... 07.04.16, 21:34 ... jadę do rodziny, skąd w niedzielę wyruszam do Salzburga. Nie będę miała netu aż do niedzieli wieczorem. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: a jutro rano... 07.04.16, 22:10 super.halusia napisała: > Miłej i spokojnej podróży Dziękuję, Halusiu Odpowiedz Link
al-szamanka dzisiaj za godzine... 08.04.16, 07:54 ... wyjeżdżam z tego pięknego miejsca... a wszystko zaczyna sie właśnie zielenić, szczególnie brzozy: Miłość, Wiara, Nadzieja i Okazja(bo kupiona na wyprzedaży). Odpowiedz Link
m.maska Re: dzisiaj za godzine... 08.04.16, 13:29 Wyjezdzasz z tego pieknego miejsca i dobrze, bo jesli cos trwa zbyt dlugo, powszednieje...kiedy wrocisz i znowu zauwazysz urode tego miejsca. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: dzisiaj za godzine... 08.04.16, 14:24 al-szamanka napisała: > ... wyjeżdżam z tego pięknego miejsca... a wszystko zaczyna sie właśnie zieleni > ć, szczególnie brzozy: Miłość, Wiara, Nadzieja i Okazja(bo kupiona na wyprzedaż > y). Widać jak kochasz to miejsce. Szczęśliwego powrotu życzę. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dojechalam 08.04.16, 17:22 I ode mnie szerokiej drogi z domu do domu Choc troche masz daleko ten domek ,ja mam ok 60 km,wiec godzina na autostradzie przy dobrych warunkach to pikus Ale ta milosc do natury widoczna (Wiara,Nadzieja::teraz wierze ze z nimi rozmawiasz , pewnie na powazne tematy rowniez My na szopke mowimy Buda Ale nigdy nie wpadlam ,zeby byla to Ruska Buda Dojezdzaj, odpoczywaj szybko i pewnie znowu do obowiazkow Odpowiedz Link
m.maska Zimno... 09.04.16, 14:09 a juz bylo tak ladnie... ja mam nadzieje, ze do mojego wyjazdu zakwitnie drzewo chusteczkowe we wroclawskim ogrodzie botanicznym... Odpowiedz Link
al-szamanka Pourlopowo 10.04.16, 18:52 Po dwóch tygodniach i dwóch dniach urlopu... dojechałam Tym razem do Salzburga, czyli znowu jestem w domu Odpowiedz Link
a74-7 Re: Pourlopowo 10.04.16, 19:54 To fajnie ze spokojnie Teraz odpoczywaj, pewnie jutro juz do pracy? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Pourlopowo 10.04.16, 20:39 a74-7 napisał: > To fajnie ze spokojnie > Teraz odpoczywaj, pewnie jutro juz do pracy? O tak, jutro pracuję od 8-ej do 17:15... już się cieszę, moi Klienci czekają, gdy mnie zobaczą przestaną się bać... zawsze mają stracha, że nie wrócę. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pourlopowo 10.04.16, 20:52 al-szamanka napisała: > Po dwóch tygodniach i dwóch dniach urlopu... dojechałam Tym razem do Salzburg > a, czyli znowu jestem w domu Nie wiem czy tez tak masz jak ja.Mnie wszędzie dobrze ale najlepiej u siebie w domu Odpowiedz Link
super.halusia Re: Pourlopowo 11.04.16, 08:07 Najważniejsze,że spokojnie dojechałaś,bez żadnych dodatkowych wrażeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link