Dodaj do ulubionych

Stare fotografie

15.01.17, 19:06
a na nich zachowany tamten czas... u mnie jest masa albumow...
Jak unieruchomic na chwile dziecko... to nie byl moj pomysl smile tylko mojej bratanicy, miala wtedy 14 lat i drugiej dziewczynki 7-letniej... junior byl przeszczesliwy - przynajmniej przez chwile... a one mialy przynajmniej przez chwile pewnosc, ze im nie zniknie z oczu smile

https://fs5.directupload.net/images/user/170115/4v69jc24.jpg
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: Stare fotografie 15.01.17, 22:11
      dobrze ze nie zakopaly go za gleboko i tuz nad brzegiem morza ;-D
      • m.maska Re: Stare fotografie 15.01.17, 23:57
        Dziecko bylo tak nieustannie w ruchu, ze akurat tam gdzie wtedy bylismy a bylo to w Jantarze, plaza byla blisko osrodka, nie byla upchana po brzegi i wszyscy sie znali, ale probowal sie wyprawiac samodzielnie na wycieczki, dlatego dziewczynki na chwile chcialy miec pewnosc, ze im sie nie urwie wink
        • al-szamanka Re: Stare fotografie 16.01.17, 04:56
          Ale, jak piszesz, długo w bezruchu nie wytrzymał big_grinbig_grinbig_grin
          • m.maska Re: Stare fotografie 16.01.17, 08:41
            Oj nie...

https://fs5.directupload.net/images/user/170116/cxxpcrkw.jpg
            • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 10:41
              Takie zakopywanie się było kiedyś bardzo 'modne'. Jako dzieci pamiętam jak nad Wisłą z bratem zakopywaliśmy się w piasku i nie tylko my bo inne dzieci również. A starzy się opalili i gucio ich obchodziło co my robimy Teraz jakby takie 'zakopane' po szyje dziecko zauważono to byłaby sprawa o znęcanie się o brak opieki nad dzieckiem i byłby zabór dziecka.
              • m.maska Re: Stare fotografie 16.01.17, 10:57
                Hahaha... no tak, masz racje.
                • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 11:12
                  smile
                  • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 11:35
                    Tu nie chodzi o znecanie sie nad dzieckiem smile
                    W nas np morze znane jest z dalekich odplywow i naglych przyplywow. Nie wszyscy sa swiadomi tego,lub nie wszyscy zwlaszcza po piwku zareaguja dosc szybko. Kilka wypadkow ,kiedy nie mozna bylo odkopac na czas.
                    • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 11:36
                      Teraz na wiercipiety wymyslono smyczki big_grin
                      • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 11:45
                        Trzy razy w życiu się topiłem i trzy razy Pan Bóg podawał mi rękę big_grin widać utopienie się nie jest mi pisane smile Byłem bardzo niespokojnym dzieckiem i ja to pamiętam. Ale bywało że ratowałem też. Np młodszy brat podpalił mieszkanie jak ja zamiast go pilnować wyszedłem się ślizgać na łyżwach pod blok i zamknąłem go na klucz a na wierzchu w przedpokoju leżały zapałki. Takie rzeczy pamięta się do końca życia.
                        • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 11:59
                          I nikt tego nie uwiecznial na fotkach ;-D
                          Pamietam kapanie sie w jeziorku Czerniakowskim, ponoc bylo niebezpieczne ,rodzice nawet nie wiedzieli gdzie jestesmy big_grin
                          Komorek nie bylo
                          • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 12:09
                            Jako dziecko klika razy byłem z kolegami na Czerniakowskim. Super jeziorko. Po latach a dokładnie w dziewięćdziesiątych zacząłem jeździć nad Jeziorko rowerem na ryby. Mieszkałem wtedy w Centrum Wawy i jeździłem do Czerniakowskiej koło Łazienek niedaleko Legii Wawa. Później do kościoła i skręt w lewo. Tam nic się nie zmieniło. Od strony Czerniakowskiej te same krzaki, spokój i ten sam klimacik. Miód smile
                            • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 12:19
                              Przepraszam że zapytam. Jesteś Dziewczyną z Czerniakowa ? jeśli tak to szacun wielki. Bo Grzesiuk był z Czerniakowa i Stasiek Wielanek i Zbynio Buczkowski. Sorki tylko zapytałem bo Czerniaków to coś znaczącego dla naszego miasta. Bodaj na Czerniakowie Powstanie W się zakończyło. I tam jest Kopiec z wielką literę Polska Walcząca.
                              • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 18:09
                                Historie Grzesiuka we wczesnej mlodosci przerabialam , teraz ciut jakby sie zatarla w pamiecismileWielanka w zasadzie nie poznalam , i art Buczkowskiego tez nastapil zbyt pozno ,juz mnie nie bylo.
                                Z Mokotowa,gornego zreszta, W okolicy mieszkalo kilku artystow,politykow takie tam...wink
                                Wtedy interesowala mnie zagranica nie polityka smile
                                Pamietam kopiec ,i to, ze zwozono tam smieci ;dopiero pozniej dano mu status jaki ma obecnie.No i chwala.
                                !
                                • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 21:02
                                  No i za tą chwałę na koniec dzięki Ci. Dziwię się że jesteś z Czerniakowa a nie czaisz tego i owego. Ja jestem z Woli a ogarniam całe miasto. Pewnie emigracja. Pzdr.
                                  • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 21:18

Mokotow gorny to nie Czerniakow.
                                    Pewnie gdybym zyla na co dzien to bym jakos ogarnela ;-D,

Londek jakos ogarniam bez problemu , a ciutke wiekszy ;-D
                                    • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 21:25
                                      Górny to niby jaki - gorszy ? może Stegny ale mam szwagra na Stegnach i od czasu do czasu jeżdżę na Nicejską na wódkę do szwagra, A nie rób mnie w jajeczko oki ? bo nie ze mną te numery wink
                                      • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 21:44
                                        aj tam Stegny , to mlode soM od chyba 70 latsmile
                                        Stary Mokotow, darlin', tam sie urodzilam . Wiecej juz nie powiem smile
                                        • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 21:46
                                          tak znasz moja czesc wawki ,jak ja twoja big_grin
                                          • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 21:52
                                            Trzynaście lat mieszkaliśmy z Janeczką na Kieleckiej. Centrum Mokotowa. Koło ruskiej szkoły. Nie ściemniaj mi rybko bo ja lewą stronę Wawy mam w małym palcu u nogi smile
                                            • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 22:04
                                              a to rzut beretem po drugiej stronie Al Niepodleglosci big_grin big_grin
                                              • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 22:16
                                                Ano rzut beretem smile a narożną knajpę przy więźniu znasz ? zapodaj oki ? ja tam może wódy wychlałem. Kameralna ?
                                                • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 22:33
                                                  A Super sam znales, a kino Moskwa z lwami tez? Morskie oko, domek Mauretanski,Zlota Kaczke , ?
                                                  • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 22:44
                                                    A chodziles do klubu Stodola, czy Riviera , no dobra juz bardziej w centrum do Hybryd ?
                                                    To tak po" lekcjach "wink
                                                  • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 22:48
                                                    Pewnie że znałem. Super Sam na winklu Rakowieckiej i Puławskiej. Jakbym miał nie znać, to przecież epoka. Wódkę tam kupowałem z Jurkiem i piliśmy na boku w drzewkach. Morskie Oko to spoko też tam piłem wink obok knajpa była i cinkciarze pamiętasz cinkciarzy ? dolary dolary bony kupię smile Boże wspomnienia wróciły sad
                                                  • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 22:55
                                                    A przed Supersamem byl tam Cyrk smile Z Rakowieckiej byl kawalek do przejscia; byly tam jakies koszary czy cus w tym stylusmile

• a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 19:42
              masko ,a jak stare sa te zdjecia pliss?
              Fajnie, ze stare i juz kolorowewink
              • al-szamanka Re: Stare fotografie 16.01.17, 20:50
                a74-7 napisał:

> masko ,a jak stare sa te zdjecia pliss?
                > Fajnie, ze stare i juz kolorowewink

A to moje naprawdę stare i niekolorowe big_grin

https://fs5.directupload.net/images/170116/gkel9cby.jpg
                • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 21:10
                  Cudne, a mundurek -klasa smile
                  Za moich czasow juz niebylo takiej klasyki .
                  Byly jakies fartuszki z pliskamibig_grin
                  • al-szamanka Re: Stare fotografie 17.01.17, 04:47
                    a74-7 napisał:

> Cudne, a mundurek -klasa smile
                    > Za moich czasow juz niebylo takiej klasyki .
                    > Byly jakies fartuszki z pliskamibig_grin

O tak, mundurek marynarski to był wtedy elegancki strój wyjściowy, trudny do zdobycia i dodawał powagi... a mam na zdjęciu 8 lat( a zdjęcie ponad pół wieku!), ha, poważniejsza byłam niż teraz big_grin
                    • czarek_sz Re: Stare fotografie 17.01.17, 09:16
                      Na Mokotowie na Kieleckiej mieszkaliśmy od 1978 do 1991 r. Okolic dawnego Super Samu nie znam tak dokładnie jak okolic gdzie mieszkaliśmy. Była tam jakaś jednostka wojskowa to pamiętam. Ale np w Morskim Oku kilka razy wędkowałem smile
              • m.maska Re: Stare fotografie 16.01.17, 22:43
                a74-7 napisał:

> masko ,a jak stare sa te zdjecia pliss?
                > Fajnie, ze stare i juz kolorowewink

Tooooooooooo bylo baaaardzo dawno temu... czerwiec 1986... eeee ja to mam jeszcze starsze i juz kolorowe - z 1979 roku jak bylam w Japonii wink

https://fs5.directupload.net/images/user/170116/w3e2bwh9.jpg
                • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 22:49
                  super fota, pamietasz co jadlas ?
                  Czerwone paznokcie rules , mam tak do dzis wink
                  Czemu te Japonki maja takie duze twarze surprised
                  • m.maska Re: Stare fotografie 16.01.17, 22:59
                    Pamietam... jakze by nie? sukiyaki - super to bylo smile tradycyjna restauracja w Kyoto... wejscie na bosaka, panie siedza na pietach, faceci po turecku - innej opcji nie bylo - przynajmniej wtedy smile
                    • a74-7 Re: Stare fotografie 16.01.17, 23:07
                      Lubie sukiyaki, jadlam pierwsze w japonskiej ale na Camden Town, tez siedzialam na pietach big_grin
                      Koniec 70 tych .
                      Fajna pamiatka smile
                      • czarek_sz Re: Stare fotografie 16.01.17, 23:20
                        Na Rakowieckiej był więzień. Na winklu była Kameralna. Co jeszcze
                        • a74-7 Re: Stare fotografie 17.01.17, 16:31
                          Kameralnej nie pamietam , raczej nie, ale Zlota Kaczka tuz przed Polem Mokotowskimsmile
                          Pozniej zrobili jakas piwiarnie na PM, sprzedawali male jasne nieletnim tez big_grin.
                          Ooo i zielona budka z lodami byla na Al Niep.;
                          nie mow ze nie zapraszales tam Janeczki na loda ?
                          Wiezienie na Rakowieckiej chyba wszyscy znajasad
    • a74-7 Re: Stare fotografie 17.01.17, 16:33
      Byl jeszcze SGPiS , SGGW
      • czarek_sz Re: Stare fotografie 17.01.17, 17:07
        Dokładnie. SGGW była na Rakowieckiej szkoła handlowa też była na Rakowieckiej i podobnie ja SGGW zahaczała o Al Niepodległości. Na Polu Mokotowskim były piwiarnie - Bolek i Lolek. Kameralna była na winklu Rakowieckiej i Alej. Przylegała do więzienia. Nie było tam dancingu ale po robocie zaglądałem tam z kolesiem na setkę pod śledzika. Na stojaka oczywiście przy barze. Na piwko chodziło się do Bolka smile
        • a74-7 Re: Stare fotografie 17.01.17, 17:11
          No pacz pan jaka ja pisowska jezdem ;-D
          Nie zlota kaczka tylko Zielona Ges byla,
          A ty nawet uszkiem nie zastrzygles na te nieprawidlowosc uncertain
          Ta Kameralna miala jakies ciezko wygladajace brunatno zlote zaslony w oknach ?
          • czarek_sz Re: Stare fotografie 17.01.17, 17:16
            Okna były ponure od Alej się ciągły. Ale w środku działo się wink Zielona Gęś była ana winklu Alej i Batorego. Przecież wiesz, sprawdzasz mnie ? w Zielonej Gęsi była tzw zamrażarka. Wiesz o czym mówię ? no słucham smile
            • a74-7 Re: Stare fotografie 17.01.17, 17:58
              Nie pamietam zamrazarki, ale przypomnij o co chodzi ,widzisz nazwa tez mi troche sie pomylilasmile
              Mozaike na Pulawskiej czesciej odwiedzalam smile
              Troche dalej od ciebie
              • a74-7 Re: Stare fotografie 17.01.17, 18:22
                Ale moze skonczmy ,bo zajelismy piekny watek ze starymi fotografiami smile
                Masz czarus jakas , taka zeby mi sie ckliwie zrobilo ?wink
                • m.maska Re: Stare fotografie 17.01.17, 18:27
                  Stare fotografie, wspomnienia - jedno do drugiego pasuje jak ulal... dlaczego nie?
                  • rudka-a Re: Stare fotografie 21.01.17, 23:23
                    Lubię czasem otworzyć albumy ze starymi fotografiami....ileż wspomnień w nich...
                    i ludzi, których już nie ma, a przecież nie tak dawno jeszcze byli....a kiedy wracam do rzeczywistości zadaje sobie pytanie, ile to już lat mineło....20, 30...więcej......
                    smile
                    • m.maska Re: Stare fotografie 22.01.17, 00:43
                      A od kilku lat trzymamy foty w kompie, gdzies na dysku, na cd i nie ma juz albumow ze zdjeciami, ktore mozna wyjac i pokazac.
                      Ostatnie zdjecia, ktore jeszcze wywolywalam to bylo w 2006 roku po powrocie z Madery - bylo ich sporo, mimo, ze glownie krecilam wtedy filmy.
                      • rudka-a Re: Stare fotografie 22.01.17, 00:52
                        W istocie..jest, jak napisałaś...
                        ktoś chce się pochwalić córcią, synusiem, to...wyciąga telefon i w gąszczu zdjęć szuka tego właściwego smile
                        • a74-7 Re: Stare fotografie 22.01.17, 14:37
                          ja tradycyjnie wybrane zdjecia wywoluje.A sieczka siedzi na dyskach...ale one takie bez duszy sa.wink
                          Musze cos na pamiatke zostawic , te kompy ,dyski tak sie szybko zmieniaja ze co kilka lat trzeba przetwarzac od nowa...
    • a74-7 Re: Stare fotografie 30.09.18, 12:53
      Z przyjemnoscia zaprezentuje swietnie zapowiadajaca sie w wieku lat 7miu "potomki/nie sprzataczki".
      big_grin big_grin big_grin
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/uQ88mMJpVqLknFGesB.jpg
      • rudka-a Re: Stare fotografie 30.09.18, 12:58
        Chlusnę Ci wazeliną... ładne dziewczątko wink)))
        • a74-7 Re: Stare fotografie 30.09.18, 13:43
          big_grin big_grin
          jako dumna matka - dziekuje wink
          A ten hooverek w dloni mamy w korzeniach ;-D big_grin
          • rudka-a Re: Stare fotografie 30.09.18, 14:17
            No, pacz Pani...doktory, artysty, tłumacze i inni wysoko kształceni nie odkurzają, kibli nie myją,
            to samo u sprzedawczyń gaci....samo się sprząta....wink
          • m.maska Re: Stare fotografie 30.09.18, 14:34
            a74-7 napisał:

> big_grin big_grin
            > jako dumna matka - dziekuje wink
            > A ten hooverek w dloni mamy w korzeniach ;-D big_grin

No bardzo urodziwa smile
            • al-szamanka Re: Stare fotografie 30.09.18, 18:53

Śliczna. Ma coś takiego w tych wielkich oczyskach, że hej smile
    • a74-7 Re: Stare fotografie 30.09.18, 19:33
      dzieki, to juz niezalezna ode mnie kobieta, zawodowo pnie sie jak malpka po liniewink
      ma charakter i serce po wlasciwej stronie.
      • rena-ta49 Re: Stare fotografie 01.10.18, 07:43
        Czasem sięgamy po stare fotografie i te czarno białe,papierowe mają w sobie to coś.
      • al-szamanka Re: Stare fotografie 01.10.18, 13:27
        a74-7 napisał:

> dzieki, to juz niezalezna ode mnie kobieta, zawodowo pnie sie jak malpka po lin
        > ie
        wink

Ech, zaraz jakiś idiota napisze, że ma geny po sprzątaczce pracującej w fabryce lin i powrozów..
    • a74-7 Re: Stare fotografie 03.12.19, 19:46
      Swieta 14 lat lat temu ,pierwsze chyba cyfrowe
      https://s19.directupload.net/images/191203/oxlvjrgd.jpg
    • a74-7 Re: Stare fotografie 07.12.19, 12:12
      Tez kiedys mialam instalacje z bananem ....wink
      https://s19.directupload.net/images/191207/7nn4kb5y.jpg
      a wystarczylo tylko przykleic do sciany ,no....
      Zdjelam asparagus do przesadzenia i coz, nagie haki pozostaly wiec zainstalowalam .....
      Lata 80te, Chiswick.
      Maurice/parda,Morysek tez wieszal banany w hotelu , az wpadl na pomysl z tasma ...ponoc...
    • a74-7 Re: Stare fotografie 23.12.19, 13:20
      jeszcze stare focie wink
      przedstawiam Wam swojego starego i dziecko z czasow kiedy zostalo butelkowa blondynka big_grin big_grin
      https://s19.directupload.net/images/191223/e9lqx725.jpg
      • al-szamanka Re: Stare fotografie 23.12.19, 20:38
        a74-7 napisał:

> jeszcze stare focie wink
        > przedstawiam Wam swojego starego i dziecko z czasow kiedy zostalo butelkowa b
        > londynka big_grin big_grin
        > https://s19.directupload.net/images/191223/e9lqx725.jpg

Stary, jakby Ci tu powiedzieć... grzechu wart wink
        A dzieci, hmm, zawsze marzyłam być brunetką, ale nie miałam odwagi, aby ufarbować włosy - Twoje miało!
        A jak teraz, odwidziało się?
        • a74-7 Re: Stare fotografie 24.12.19, 10:17
          Zdjecie ma kilka latek;D ,na foci byl efekt tzw:red eye, zwroc uwage jak "umiejetnie" poprawilam w paincie wtedy big_grin big_grin big_grin Podbilam jej oczy sad
          Faza na butelkowy blond minela szybciutko, na szczescie - po miesiacusmile
          A stary , jak stary , lalusiowaty, jak zwykle ;-D
          • al-szamanka Re: Stare fotografie 24.12.19, 11:34
            a74-7 napisał:

> Zdjecie ma kilka latek;D ,na foci byl efekt tzw:red eye, zwroc uwage jak "umiej
            > etnie" poprawilam w paincie wtedy big_grin big_grin big_grin Podbilam jej oczy sad
            > Faza na butelkowy blond minela szybciutko, na szczescie - po miesiacusmile
            > A stary , jak stary , lalusiowaty, jak zwykle ;-D

To Ty tak twierdzisz, ma miły uśmiech, ale szkoda, że pali.
            • a74-7 Re: Stare fotografie 02.01.20, 18:07
              moj stary juz dawno nie pali, tu wyrwal papieroska dziecku , stad ten paluszk wskazujacy...
    • a74-7 Re: Stare fotografie 14.01.20, 21:45
      kiedys mieszkalam vis a vis ,bardzo stara focia
      https://s19.directupload.net/images/200114/wolyudmm.jpg
      • rena-ta49 Re: Stare fotografie 15.01.20, 08:32
        a74-7 napisał:

> kiedys mieszkalam vis a vis ,bardzo stara focia
        > https://s19.directupload.net/images/200114/wolyudmm.jpg

W cudnym czasie zrobiłaś tę fotke,pięknie ukwiecowne drzewa,juz tęsknię za wiosnąsmile
        • al-szamanka Re: Stare fotografie 15.01.20, 08:37
          To prawda, urokliwa fota, tzw. dom uwieńczony smile
        • m.maska Re: Stare fotografie 15.01.20, 12:51
          rena-ta49 napisała:

> a74-7 napisał:
          >
          > > kiedys mieszkalam vis a vis ,bardzo stara focia
          > > https://s19.directupload.net/images/200114/wolyudmm.jpg
          >
          > W cudnym czasie zrobiłaś tę fotke,pięknie ukwiecowne drzewa,juz tęsknię za wios
          > nąsmile

Mija sie takie obrazki nie zwracajac na nie uwagi, zeby dostrzec ten urok, trzeba do tego dojrzec... smile
    • a74-7 Re: Stare fotografie 10.02.20, 16:57
      A zima
      https://s19.directupload.net/images/200210/dksxlaov.jpg
    • a74-7 Re: Stare fotografie 11.10.20, 17:47
      Pierwsza wizyta w knajpce, z mama oczywista smile
      London, Queensway.
      https://i.postimg.cc/sXTnyv52/AD4-FBA9-B-DE6-B-4495-8-D82-DC3-E7258-C7-A1-1-201-a.jpg
      • al-szamanka Re: Stare fotografie 11.10.20, 20:05
        a74-7 napisał:

> Pierwsza wizyta w knajpce, z mama oczywista smile
        > London, Queensway.
        > https://i.postimg.cc/sXTnyv52/AD4-FBA9-B-DE6-B-4495-8-D82-DC3-E7258-C7-A1
> -1-201-a.jpg

A siedzi jakby już była starą bywalczynią smile
    • a74-7 Re: Stare fotografie 11.10.20, 17:57
      Przewrocilas sie , trzeba szybko sie podniesc...( Hyde Park)
      https://i.postimg.cc/CLgWNfJ3/C98-CD101-950-D-470-F-B470-968-EB3-AD4225-1-201-a.jpg
      i biec dalej (Hyde Park)
      https://i.postimg.cc/y8whm0y9/40-FBF2-C8-F160-4597-BC21-B718-BAA8394-F-1-201-a.jpg
      • al-szamanka Re: Stare fotografie 11.10.20, 20:07
        a74-7 napisał:

> Przewrocilas sie , trzeba szybko sie podniesc...( Hyde Park)
        > https://i.postimg.cc/CLgWNfJ3/C98-CD101-950-D-470-F-B470-968-EB3-AD4225-1
> -201-a.jpg
        > i biec dalej (Hyde Park)
        > https://i.postimg.cc/y8whm0y9/40-FBF2-C8-F160-4597-BC21-B718-BAA8394-F-1-
> 201-a.jpg

Fajowe dziewczątko - A włosów na głowie tyle, że tylko pozazdrościć smile
        • rena-ta49 Re: Stare fotografie 12.10.20, 12:21
          Dlatego kocham stare albumy i fotografie.One pożółkną ,ale będę ,a elektroniczne nośniki zawsze mogą sie zniszczyć i fotografie znikną.
          • m.maska Re: Stare fotografie 12.10.20, 13:46
            rena-ta49 napisała:

> Dlatego kocham stare albumy i fotografie.One pożółkną ,ale będę ,a elektroniczn
            > e nośniki zawsze mogą sie zniszczyć i fotografie znikną.

Otoz to, a w tym watku, to samo - portal wykasowal nasze foty, nie ma nic poza tymi ostatnimi tylko a w naszych albumach pozostaly.
            • a74-7 Re: Stare fotografie 12.10.20, 15:33
              A jak czesto przeglada sie stare albumy???
              Bo focie w kompie sa "pod reka/pod paluszkiem ", zaglada sie do nich znacznie czesciej ....
    • a74-7 Re: Stare fotografie 07.12.20, 20:56
      Koniec 70tych;
      Notting Hill, Palace Gardens Terrace ,przed chalupa, pieski moje smileo tej porze roku, idziemy do Hyde Parku.
      https://s20.directupload.net/images/201207/bkgta3up.jpg
      • a74-7 Re: Stare fotografie 29.06.21, 14:35
        Koniec 80tych, Stonehenge ;czasy kiedy owieczki cierpliwie kosily trawe dookola i mozna bylo dotknac magicznych kamieni ...
        https://i.postimg.cc/QMj21c55/122-F2132-F751-4581-BE28-600-D69-BDEFF2-1-201-a.jpg
        tak wakacyjnie ....
        • a74-7 Re: Stare fotografie 29.06.21, 14:45
          To Bruce smileI moj pierwszy osobisty banger car( lata 80tebig_grin)
          https://i.postimg.cc/022ZYZH9/00-B23171-F741-4-FEC-91-F8-ECC67288-FBD5-1-201-a.jpg
          Tu dziecie z obstawa wink
          https://i.postimg.cc/g0N2Zzwz/125-A62-A4-0-C14-4-BA7-BE27-65-B3364-DD404-1-201-a.jpg
    • a74-7 Re: Stare fotografie 29.06.21, 14:49
      Plaza Swansea zdaje sie ,
      -Wlasnie zakopalam gdzies w piasku wiaderko ,ale bedzie chryja ,hehe...wink
      https://i.postimg.cc/QMtHSKZ9/0-AA97862-E311-4290-9-CFB-DAE2-B67-AD69-E-1-201-a.jpg
      • m.maska Re: Stare fotografie 30.06.21, 00:12
        Super foty smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka