Dodaj do ulubionych

I co tu robic?

09.08.05, 13:52
Dzyndzel wystraszyl nam wszystkich fajnych facetow, ktorzy tutaj zagladali.
Kobiety zreszta tez. Nawet Karolaka wystraszyl.
Obserwuj wątek
    • ula.z.ula Re: I co tu robic? 09.08.05, 13:59
      nawet nie zauważyłam żeby miał kogo straszyć
      • miltonia Re: I co tu robic? 09.08.05, 14:31
        Widac malo bystra jestes.
        • ula.z.ula Re: I co tu robic? 09.08.05, 14:36
          kiepsko widzisz
          • miltonia Re: I co tu robic? 09.08.05, 14:47
            Przygladalam sie czemus czy komus, ze takie wnioski wyciagnelas?
            • ula.z.ula Re: I co tu robic? 09.08.05, 15:00
              wygląda na to że to jednak ty mało bystra jesteś
              • miltonia Re: I co tu robic? 09.08.05, 15:05
                Daruj, nie mam juz wiecej ochoty na rozmowy z ludzmi, ktorzy szukaja zaczepki.
                Dzyndzel mi w zupelnosci wystarczy. Nie wiem po co tutaj przychodzisz, bo jak
                na razie procz glupawych zaczepek niczego sensownego nie powiedzialas.
                • ula.z.ula Re: I co tu robic? 09.08.05, 15:13
                  skoro nikt tu nie mówi nic sensownego to nie widzę powodu dla którego ja mam to
                  robić
                  • miltonia Re: I co tu robic? 09.08.05, 15:57
                    To po co tutaj przychodzisz?
                    • ula.z.ula Re: I co tu robic? 10.08.05, 10:34
                      z ciekawości czy znajdę choć jeden wątek uzasadniający nazwę forum
                      • ula.z.ula Re: I co tu robic? 10.08.05, 10:36
                        ale jak widać prościej było dostosować nazwę forum do jego poziomu niż poziom
                        do nazwy
                        • miltonia Re: I co tu robic? 10.08.05, 11:23
                          Aha. Specjalnie dla ciebie to zrobilam, zebys pasowala do forum.
                          I co jeszcze madrego powiesz, droga Jagutko?
                          • aniela Re: I co tu robic? 10.08.05, 20:39
                            miltonia napisała:

droga Jagutko?

he?
                            • miltonia Re: I co tu robic? 10.08.05, 21:00
                              aniela napisała:

> he?

No coz, czasami niechcacy wychodzi szydlo z worka.
                            • mmpm Re: I co tu robic? 10.08.05, 21:08
                              No wlasnie. Nie wiem, skad ten pomysl. Już sie wczoraj ktos mnie pytal o to, i
                              jakoś sie nie dal przekonac, ze nic nie wiem, aby tak bylo, a kto jak kto, ale
                              ja chyba powinienem wiedziec...
                              • miltonia Re: I co tu robic? 10.08.05, 21:13
                                Mmpmie, za duzo zbiegow okolicznosci. Tez jestem zdziwiona.
                                • mmpm Re: I co tu robic? 10.08.05, 21:26
                                  A jakieś konkrety?
                                  Widzisz, ona zna moje wszystkie nicki, i mi sie wydawalo, że tez powiedziala mi
                                  wszystkie swoje...
                                  • miltonia Re: I co tu robic? 10.08.05, 21:32
                                    Dobrze, ale mejlem, jutro, bo dzis za chwile wychodze.
                                    • mmpm Re: I co tu robic? 10.08.05, 21:35
                                      OK. Ale szczerze powiedziawszy to mocno watpie w to, co napisalas...
                                      • aniela Re: I co tu robic? 11.08.05, 00:03
                                        o rany. to ja poprosze o czewrona pigulke.
                                        • pan_pndzelek Re: I co tu robic? 11.08.05, 07:30
                                          Tobie to by się raczej coś na przeczyszczenie zdało...
                                          • aniela Re: I co tu robic? 11.08.05, 08:59
                                            widze ze wiesz co mowisz. wydalasz o wiele za duzo postow. jeszcze sie odwodnisz

ps niewycinanie Twoich odchodow slownych to zbytek łaski z Naszej strony. docen
                                            to i siedz cicho, wiejski przyglupie
                                            • znawca Re: I co tu robic? 11.08.05, 10:19
                                              Wszystko ok, ale dlaczego wiejski?
                                              Nie chciałbym być nieuprzejmy, ale takich słów używanie to do interlokutora
                                              równanie.
                                              To był wiersz. Dla Ciebie, Anielu!
                                              • aniela Re: I co tu robic? 11.08.05, 23:18
                                                etam. preferuje wiersz bialy. moze byc proza

ps rezygnuje z 'wiejskiego'. ostatnio za dobrze mi sie kojarzy (wiejski, nie
                                                cham_frndzelek)
                                                • pan_pndzelek Re: I co tu robic? 12.08.05, 05:16
                                                  aniela napisała:
                                                  > ps rezygnuje z 'wiejskiego'. ostatnio za dobrze mi sie kojarzy

A co chłopa żeś w końcu znalazła? No nie uwierzę! To chyba wesele będziemy tu
                                                  mieli nie? A kto to jest? Bo jak wiejski to chyba niejaki "prezu"... dla ciebie
                                                  w sam raz... przynajmniej będziecie się rozumieć...
                                                  • miltonia Re: I co tu robic? 12.08.05, 09:45
                                                    Widze Dzyndzel, ze na wiesc o Anieli weselu po nocach spac nie mozesz.
                                                  • znawca Re: I co tu robic? 12.08.05, 11:32
                                                    Miltonio, opanuj się! Cały czas podrywasz Pndzelka! A wasze podchody do
                                                    specjalnie atrakcyjnych estetycznie nie należą.
                                                  • miltonia Re: I co tu robic? 12.08.05, 18:27
                                                    Oj Karolak, nie badz juz tak zazdrosny.
    • pan_pndzelek Re: I co tu robic? 09.08.05, 19:32
      miltonia napisała:
      > Dzyndzel wystraszyl nam wszystkich fajnych facetow, ktorzy tutaj zagladali.
      > Kobiety zreszta tez. Nawet Karolaka wystraszyl.

Taaa a było ich tu 55 i jeden malutki (ten "poeta" z hanysowa brudnego)... a
      Karolaka to przyciągnąłem raczej z powrotem...

PS. Gratuluję mielona kultury z jaką powitałaś forumowiczkę Ulę... klasa sama
      dla siebie rzekłbym...
      • miltonia Re: I co tu robic? 09.08.05, 20:04
        No nie moge, ty Dzyndzel jako nauczyciel dobrych manier, doooobre!!!
        Forumowiczka Ula zagladala tu juz nie raz, wylacznie po to by potraktowac kogos
        uszczypilwa uwaga.
        Nic nie stoi na przeszkodzie, bys ty ja powital chlebem i sola, skoros tutaj
        stalym i uciazliwym bywalcem. Moze znajdziecie wspolny jezyk i w objeciach
        udacie sie w sina dal.
        • znawca Re: I co tu robic? 10.08.05, 09:13
          WŁaśnie!
        • wujo_mike Re: I co tu robic? 10.08.05, 17:18
          Oby!
          • znawca Re: I co tu robic? 11.08.05, 10:18
            Znowu jakaś nachalna reklama.
            I to kto? Nasz kochany wujcio!
        • ula.z.ula Re: I co tu robic? 11.08.05, 15:31
          > Moze znajdziecie wspolny jezyk i w objeciach udacie sie w sina dal.

niedoczekanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka