ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 22.12.03, 00:52 witam w nowym i chcę mojego maila od Lx Odpowiedz Link
lablafox Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 22.12.03, 00:59 Dziękuję , u mnie pada śnieg. Zajrzyj na op.pl Lx Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 22.12.03, 00:59 Ode mnie tez dostalas mail! ml Odpowiedz Link
ada296 ML 22.12.03, 01:01 ja już od dwóch lat wybieram się don Lichenia celem obejrzenia zjawiska i nic nie mam czasu ale to podobno trzeba zobaczyć Odpowiedz Link
marialudwika Re: ML 22.12.03, 01:06 Z cala pewnoscia zobaczyc trzeba,ale do glowy mi nie przyszlo,ze jest TO tak gigantyczne!!!! ml Odpowiedz Link
warum Re: ML 22.12.03, 07:27 Ja tez nie bylam, fotke dostalam od rodziny. A umiescilam celowo, jako... dowod do naszej wszesniejszej dyskusji na temat kosciola. Hmmm... ja to wtedy nazwalam maly Watykan-bis. Ale czy maly? Pozdrawiam spiaca nocna zmiane, a pracusiom i rannym ptaszkom zycze duzo zapalu Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 00:32 Witam ))) Po dość długiej nieobecności miło przekroczyć progi KNM )) Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 00:38 Czesc dziewczyny! Wlasnie opuscilam kuchnie,zeby zobaczyc co u was slychac. Cos tam sie piecze,lubie sobie tak po troszeczku cos przygotowac. Niestety gg mi calkiem nawalilo. I nie wiem dlaczego,moze sie naprawi. Czy sa tu jakies Marki? Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 00:41 Pewnie, że są tylko tak jak Ty w międzyczasie odwiedzające kuchnię )) U mnie GG działa, może ściagnij nowszą wersję to ruszy Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 00:41 Chcesz powiedzieć, że po krótszej nieobecności nie byłoby to takie miłe?)) A ja sobie tak siedzę - nie wiedzieć czemu, bo przecież rano do pracy...no ale NM juz tak mają - buraczki na ćwikłę powoli "dochodzą" na wolnym ogniu...Ajerkoniak już gotowy - jeeej, mój Mąż jak zwykle "ukręcił" coś wyjątkowo pysznego )) - no i tylko mogłoby jeszcze odrobinę pośnieżyć - i nie topnieć Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 00:56 Pamietacie bajke Andersena o Swiniopasie,ktory byl krolewiczem.A kiedy chcial dostac calusa od krolewny m.in. ofiarowal jej gwrnuszek dzieki ktoremu mozna bylo wiedziec co kto gotuje na obiad.I tak mi sie wlasnie przypomnialo przy tych naszych przedswiatecznych pogwarkach - tu buraczki , tam cos innego , umnie drozdzowe z bakaliami w piecyku - nie ma to jak net.! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 01:07 monia.i napisała: Chcesz powiedzieć, że po krótszej nieobecności nie byłoby to takie miłe?)) Zawsze jest miło, ale po takiej nieobecności dochodzi tęsknota )) Ojej, u Was takie smakowitości a u mnie dopiero grzyby się gotują i kapucha( Odpowiedz Link
foxal Re: KLUB POLSKICH NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 01:19 Ten temat tez nie oddaje wlasciwej tresci, bo jak w Polsce jest noc to w Kanadzie jeszcze nie a w Australii? Proponuje zmiane nazwy na KLUB MARKOW, co mozna to uznac jako pochodna od Marka - szefa strony. Tymczasem pozdrawiam Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB POLSKICH NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 01:29 Foxal, ten Klub należy do NOCNYCH Marków )) Jak w środku swojej nocy nie będziesz mógł spać to wejdziesz i się tym podzielisz )) Odpowiedz Link
em_em Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 01:22 łamańce upieczone, a ja kombinuję jak "logistycznie" rozegrać dzień - miałam spokojnie szykować się do świąt - a tymczasem wczoraj dopadła mnie wrednie skrzecząca rzeczywistość Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 01:32 Em_em, napewno dasz sobie radę ))Najwyżej o jeden smakołyk będzie mniej ) Przełóż część niespodzianek na Nowy Rok)) Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 01:38 A ja pod wplywem twoich lamancow zastanawiam sie czy tez nie zrobic.Narazie mak gotowy - a czy bedzie z lamancami czy z kluskami ,okaze sie jutro. Oplatek dla ubogich nadzwyczaj sie udal.Bylo bardzo godnie.I organizatorzy i podopieczni zachowywali sie bardzo stosownie.Moze to smieszne - ale wcale nie latwo czasem wywazyc zachowanie. I trzeba przyznac ,ze i jaselka dzieciakow i spiewy prowadzone przez dwie niezmiernie sympatyczne siostry byly naturalne. Nikt nie rzucal sie na jedzenie ,ktorego bylo duze i b.smaczne , natomiast jak jest juz we zwyczaju -kazdy zabiera do domu co zostaje.I w ciagu paru minut wszystko zniknelo ,lacznie z kilkudziesiecioma bochenkami swiezych chlebow,ofiarownych przez miejscowa piekarnie.Bylo kilkadziesiat ok 80 - osob, widzc ze doswiadczonych przez los . Tak wiec posiedze teraz,bo akurat wsadzilam ciasto (kolejne) do piecyka. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 01:58 Jak ja mam dobrze, że nie potrafię piec żadnych ciast Ile mniej pracy ) Jeżdżę do Tembertowa do cukierni )) Mają przepyszne rafaello (ciasto nie kuleczki), rolada z bitą śmietaną palce lizać ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 01:59 Oczywiście ma być Rembertowa )) Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 02:06 Ja wiem,ze jestem idiotka - bo moje wcale nie sa specjalami.Ale smakuja "wlasnie tak" jak przed laty. I tylko raz w roku chce mi sie takie robic! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 02:14 Mammajo, gdybym umiała pewnie też w tej chwili siedziałoby coś w piekarniku )) U mnie niestety, nie ma komu zrobić tak jak przed laty, bo z mojej strony starszyzna nie żyje a do teściowej nie jeżdżę. Odpowiedz Link
em_em Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 02:21 a ja mam "doła" - wiecie jak się cieszyłam na te święta, a tymczasem i na mnie i na siostry zwaliły się akurat w tej chwili takie "pracowe" problemy, że chyba trudno będzie o miły nastrój (( Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 02:33 Em_em nie zamartwiaj się tym co dopiero ma nastąpić. NAPEWNO znajdzie się wyjście z tych problemów a Wy zmarnujecie sobie nastrój w te ostatnie dni starego roku. Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 02:21 Totez wlasnie dzisiaj nauczylam corke i wlasciwie ona zrobila drozdzowe ciasto (pierwszy raz w zyciu,oczywiscie przy pomocy miksera) .A ja wlasnie przed chwila wyjelam dwie wspaniale babki, upieczone w kamionkowych formach po babci,teraz juz napewno beda swieta! A w Rembertowie gdzie jest ta cukiernia? Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 02:29 Cukiernia jest blisko dworca PKP, prawie na przeciwko ratusza. Moja córka niestety, ze mnie nie może wziąć przykładu Sama próbuje coś robić, ale wykorzystuje do tego sklepowe półprodukty typu: karpatka, kopiec kreta. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 02:49 Z przykrością zawiadamiam, że na dzisiaj kończę markowanie )) Pora pokimać )) Do zobaczenia ))) Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 03:03 Dobranoc! Ja to jutro (dzisiaj chociaz pospie dluzej). Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 11:05 Nocne zycie kwitlo niesamowicie a ja spalam.Mam "za to" duzo czytania przy porannej kawusi!Pozdro ml Odpowiedz Link
edeka5 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 23:01 Dobry wieczór, czuję że i dzisiaj będą "kuchenne" nocne marki. Galareta na karpiu zastyga, mak na kutię zmielony - można teraz poczytać. A nie... dzieci poszły spać, trzeba jeszcze zapakować prezenty. Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 23:04 prezenty zapakowane pięknie wyglądają pod choinką witam w klubie Odpowiedz Link
lablafox Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 23:37 Dziś jestem też Nocnym Markiem- do upieczenia 8 makowców i 2 placki . Już pachnie plackiem. Nastał czas taki jak lubię . Towarzystwo rozeszło się po pokojach , powoli nastaje w domu cisza i bezruch. Jutro ubieramy choinkę, ostatnie porządki i............Wigilia. Lx Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 23:18 mam mieszane uczucia co do naszej misji w Iraku szkoda tylko,że chłopcy giną przez głupotę ale (może złośliwie) dziwi mnie że i tak mało Polaków dotychczas zginęło mój wredny znajomy twierdził,że polscy żołnierze będą ginąć w ilościach spekulacyjnych żal wielki zabawa i śmierć nikomu niepotrzebna śmierć... Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 23:37 Witam MarSówki Ado jest szansa, że dzięki pociągnięciom naszej ekipy rządzącej, nie będzie chętnych do wyjazdu na żadne misje nie tylko do Iraku. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 23:50 Uwazam,ze Polska nie powinna sie w TO mieszac,narazac zycia zolnierzy i Polski na ataki terorystyczne.Moze narazam sie komus piszac to,ale taka jest moja opinia.Zawsze musimy komus "sluzyc",przedtym Zw.Radz./ale nie bylo innego wyjscia/ a teraz USA.Pozdrawiam ml Odpowiedz Link
lablafox Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 23.12.03, 23:54 Ja też tak uważam.Widocznie inaczej nie potrafimy , zawsze musimy mieć kogoś nad nami od kogo stajemy się zależni (MY=Polska).Przed tem to chociaz wyjazd "na dywanik" był tańszy bo do Moskwy blizej.Czy jednak musimy psuć sobie nastrój polityką , jak tak pięknie pachnie plackiem? Lx Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 24.12.03, 00:01 Na nieszczęście tak się składa, że życie zawsze jest splątane z polityką i trudno od czasami chorych decyzji jej przedstawicieli uciec, nawet w Świątecznym okresie (( Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 24.12.03, 00:05 Macie Dziewczyny racje!!!!!Placek pachnie wspaniale a mimo to rozne mysli klebia sie "po glowie". ml P.S. Tak,dywanik byl duzo tanszy!!! Odpowiedz Link
ada296 Wywrot 24.12.03, 00:05 zwłaszcza gdy przed Świętami czyjaś rodzina przeżywa koszmar Odpowiedz Link
marialudwika Re: Wywrot 24.12.03, 00:12 Jak rodzina tego nieszczesnego zolnierza!!! ml Odpowiedz Link
mammaja Re: Wywrot 24.12.03, 00:15 Jeszcze tu do was zajrze ,tylo powydlubuje osci z tego do galarety! Odpowiedz Link
marialudwika Re: Wywrot 24.12.03, 00:16 Chyba dzis wszysscy gotuja!!!!Poza mna,he,he. ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: c.d. o gotowaniu 24.12.03, 00:19 W zeszlym roku bylo wszystkiego za duzo/choc nie bylo znow az tak wiele/ i potem musialam jesc tzw.starzyzne... W drugi dzien swiat nasz sklep czynny i mozna wszystko kupic/ewentualnie/ swieze... ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: c.d. o gotowaniu 24.12.03, 00:22 Dobranoc!!!!!!!Nie zameczcie sie praca!!!! ml Odpowiedz Link
mammaja Re: c.d. o gotowaniu 24.12.03, 01:59 No to juz mam Swieta - wszystko gotowe, tylko karpika jutro usmazyc . Ciekawe czy jeszcze ktos tu jest? Odpowiedz Link
omeri Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 26.12.03, 00:12 Gdzie dzisiaj te nasze nocne marki? Odpowiedz Link
omeri Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 26.12.03, 00:20 W taki razie życzę milych wrażeń i dziękuję za kartkę. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 26.12.03, 00:31 Wrażenia to będą w sobotę na weselu )) Jutro będzie malutki trening ) Wzajemnie )) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 26.12.03, 00:44 Do północy dostojnie )) W hofflandzie zakupiona długa "lejąca" spódnica z klinów rozszerzanych na dole, tworzących koło i do tego bluzka nawet ciekawa z długim rękawem, uwydatniająca biust) Po północy jak już drinki rozgrzeją organizm, długa kiecka na cienkich ramiączkach z rozporkiem do pół uda ) Odpowiedz Link
omeri Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 26.12.03, 19:34 Wspaniale, baw sie dobrze i czekam na sprawozdanie. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 00:00 Jakos w tym nowym roku nie ma chetnych,hm.W kazdym razie przypominam,ze jeszcze jest!!!!! Dawno nie widzialam i nie slyszalam naszeg Nocnego Marka Wywrot!!! Odkad pojechala na wesele,w pieknych kreacjach sluch o Niej zaginal!! Rzucam wiec wezwanie!1Wywrot,gdzie jestes?Brak mi i innych stalych KMM klubowiczow nio i Marka,bo klub jest jakby jego imienia!!!Pozdro ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 00:17 Wracam do normy po wszystkich atrakcjach, łącznie z balem sylwestrowym ) Dzisiaj wyjechali noworoczni goście i jest szansa, że zacznę normalnie funkcjonować )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 00:20 Noto milo slyszec!!!!A jak udalo sie huczne,zapewne,wesele?Pozdro ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 00:32 Nie takie huczne)) Tylko 120 osób ) Było super, chociaż poczatek napędził wszystkim strachu. Ktoś rzucił petardę i koń z bryczką wpadł w panikę. Dobrze, że młodzi nie wsiedli tylko stali obok ( Jedynym poszkodowanym został właściciel , 2 połamane żebra (( no i bryczka połamana, a była bardzo ładna. Póżniej już tylko dwudniowa zabawa z trzecim dniem na leczenie ) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 01:36 Jejku - nawet nie wiem, co powiedzieć )) Nie taki huczny - 120 osób ))) No pięknie )) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 01:40 Moniu, w tamtych stronach normą jest 200 osób )) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 01:45 Cudnie )) Tu mnie zabiłas po prostu )) Ja kocham kameralne imprezy i tegoroczny, z czterdziestką osób mnie przerażał - aczkolwiek po fakcie stwierdzam, że było baaardzo miło...Ale 200??? OOOoooo (to Oooo jest pełne podziwu ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 01:52 Ja wręcz odwrotnie )) Lubię być w miejscach, gdzie jest gwar )) Ten brakujący 100 osobowy rozgardiasz zaliczyłam na Sylwestra )) Było ponad 200 osób )) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 01:57 O niech ja zwątpię!!! )) - I Jak było - fajnie? Bo ja byłam sceptycznie nastawiona - do północy...... Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 02:02 Witaj Ado i dobranoc)) Było wspaniale )tutaj akurat do północy było tłoczno, gwarno i wesoło )) Po północy towarzystwo się powoli wykruszało)) Jak o 7 rano opuszczaliśmy lokal zostało może 30 osób razem z personelem )) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 03.01.04, 01:57 witam wszystkich i pewnie zaraz pożegnam śpiąco Odpowiedz Link
wywrot53 Re: MONIA 03.01.04, 02:30 Jestem) Ale mam zaległości i próbuję zaktualizować dane )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 05.01.04, 10:34 Hej Ada! Poszedl,ale wroci! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 05.01.04, 23:26 Wrocil,ale Markow nie widze.... ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 05.01.04, 23:27 Chyba wszystkie NM wymiotlo juz do wyrek....licze na Wywrot i Monie I ade i.... ml Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 05.01.04, 23:42 W odwodzie tylko ja jestem, ale też żwawo będę umykać przed północą Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 05.01.04, 23:45 O!!Ty to chyba pierwszy raz zaszczycilas?Ale "tusze",ze nie ostatni!!!I ja "zemkne" po polnocy...Pozdrawiam ml Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 06.01.04, 00:04 A le glupio wyszlo ,co? A chcialam miec pierwszy post z data 6 stycznia. No i udalo sie ! Trzej Krolowie nadchodza! Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 06.01.04, 00:08 Rzeczywiscie,jednak widac,ze mieszkam w kraju protestancko-laickim.. A do kosciola nie chodze bo kk w wydaniu holenderskim i nie lezy.. ml Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 06.01.04, 23:44 witam i mam nadzieję, że ktoś tutaj zawita Odpowiedz Link
ada296 ML 06.01.04, 23:56 za słoneczko dziękuję powinnam już iść spać ale jeszcze "kuszę" zanim wrócę do normalnego dnia pracowitego już zaczną się ferie zimowe i znowu się rozreguluję tak bardzo chcę słonka bez słonka wpadam w depresję podoba mi się śnieg i mrozik ale niech przyjdzie wiosna dzisiaj syn szedł do szkoły na ósmą wstawałam w środku nocy by mu zrobić śniadanko koszmar ale już odczuwam,że jest dłuższy dzień o szesnastej jest jeszcze widno ...znowu marudzę... ale chcę już słonka i już Odpowiedz Link
ewelina10 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 06.01.04, 23:46 Ja jeszcze wyjątkowo, ale już wybywam. Wczesne ranko wstawanie Pozdrawiam Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 06.01.04, 23:57 Ide pomalu w kierunku nieszkodliwego "srodka nasennego",czyli tv,ktora ostatnio ogladam li tylko w tym celu/zrobila sie totalnie "badziewna"/ i bedzie to nagrany na video film...Dobranoc Ado,serdecznosci Ci sle!!!! ml Odpowiedz Link
oqo Re: ML 07.01.04, 00:07 o tej porze proponuję jakiś lekkostrawny film , aby kolorów we śnie nie zmącić.... Odpowiedz Link
ewelina10 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW nr VII 07.01.04, 00:03 Mam nadzieję i czuję to, że nasze przyjaźnie się pogłębiają. Zawalam część nocy, aby z kimś sympatycznym z forum sobie pogadać na priv. Ale teraz Nocnym Markom dobranoc. A propos do ML - Nie zamartwiaj się, te "upiory" wywołane potraktuj jako humor, bo ja to tak właśnie potraktowałam. Miłych snów. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Ewelina 07.01.04, 01:11 Ojejku, ale mam spóźniony zapłon (( Chyba powinnam w końcu zakupić zegar wielkości conajmniej monitora, który by dzwonił jak się na dłużej zatrzymam na jakiejś stronie ))) Nie wiem jak Wy, ale ja nigdy nie noszę zegarka, nie żyję na czas i to czasami jest problemem, chociaż ( o ile jestem z kimś umówiona) jestem do bólu punktualna i nie wyobrażam sobie nawet studenckiego spóźnienia )) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Ewelina 07.01.04, 01:13 Zapomniałam powiedzieć, jako że zostałam sama... Dobranoc ))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ewelina 07.01.04, 23:54 Witam prawie w godzinie duchow!!!!Moze uda sie nam zamknac te setke?Pozdro ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Ewelina 08.01.04, 00:14 Także witam Nie sądzę, żeby tyle osób markowało, tym bardziej,że to środek tygodnia )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ewelina 08.01.04, 00:35 Niech zywi nie traca nadziei!!!Ady i Moni dawno tu nie bylo... ml Odpowiedz Link
mammaja Re: Ewelina 08.01.04, 00:35 _a jednak sa , cos tam sobie robia ,troche zagladaja na Forum.... Odpowiedz Link
wywrot53 Re:KNM 08.01.04, 00:43 Ale się porobiło Wysłało bez treści ML, próg przekroczony )) Zakładaj następny )) Odpowiedz Link