Dodaj do ulubionych

Liners do Peg Perego Switch Easy Drive

28.07.11, 20:19
Witajcie Dziewczyny.
Dotychczas tylko podczytywałam, przyszedł moment by przełamać nieśmiałość i się uaktywnić.

Zostałam właśnie szczęśliwą posiadaczką Peg Perego Switch Easy Drive.
Chciałabym aby maluszkowi (5 miesięcy) było tam troszkę bardziej przytulnie i komfortowo - zamarzył mi się linerssmile
Czy któraś z Was wie czy oryginalny liners do Maclarena będzie odpowiedni do PP SED? Trochę boję się zamówić w ciemno.
O Pani Helence słyszałam - czekam na materiał pasujący do czerwonego wózkasmile

Z góry dziękuję za pomocsmile
Obserwuj wątek
    • dima1312 Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 21:39
      miałam Easy niedawno więc się wypowiem,wkładki od Maca będą za wąskie,fajna byłaby wkładka od Bugaboo bo jest miękka i szerokością będzie ok i na wysokość maluszek ma 5 miesięcy? to raczej chyba za mały jeszcze na tę spacerowkę bo sam to chyba jeszcze nie siedzi?
      • springme Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 22:07
        Na razie leży na płasko, ale widzi więcej niż w gondoli i mam nadzieję, że spacery znów będą przyjemnościąsmile
        Dzięki za infomację, bardzo się napaliłam na maclarena, ale w takim razie chyba pomyślę nad uszyciem.
        • duraczek Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 22:20
          Nie zgadzam się z Dima - do PP SED uzywalam od poczatku linersow (kupionych w Polsce w tym roku) i nie sa za waskie. Do Pliko pewnie tak, ale SED jest wezszy i liners przykrywa siedzisko.
          • dima1312 Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 22:26
            ja tak na oko napisałam bo nie musiałam przy moim starym synku nakładać wkładki ale pamiętaj ze siedzisko ma boczki i moim zdaniem lepsza byłaby wkładka z boczkami,miałam wkładki maca i są wezsze sporo od np. bugaboo,ale się nie upieram poddałam tylko pomysł mac ma na pewno ciekawsze kolory i wzory
            • dima1312 Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 22:30
              znalazłam ci coś takiego zerknij sobie www.mini-maxi.pl/akcesoria-do-wozka/abc-design-wkladka-comfort-set,1090s
              • duraczek Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 22:41
                Znów jasmile fajne te wkladki zwezajace PP SD ma boki przy główce już z zwężającymi siedzenie "poduszkami" ochraniającymi głowe dziecka ktore jeszcze nie siedzi stabilnie wiec chyba lepsze bylyby wkladki cienkie, jak maca lub od P. Heleny. Dłużej sie ich bedzie uzywac. za to te wkladki moglyby kupic mamy ktore kupily BJCE dla dzieci ponizej roku zycia o przecietnym wzroscie i masie ciala smile
                • springme Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 22:49
                  No właśnie miałam spytać czy z takimi boczkami nie zrobi się tam dziecku za ciasno?

Chyba jak wrócę z urlopu to stanę na środku osiedla i będę polowała na wózek z liner(s?)em w celu przymierzenia takowegosmile

• dima1312 Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 22:59
                    tak to będzie najlepsza opcja!
    • marle200 Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 23:08
      A może tzw. miękka gondola? Co prawda to firmy mamas&papas ale właściwie to to samo. Może da się zamówić u polskiego dystrybutora. www.mamasandpapas.com/product-switch-pram-liner-white/261602700/type-i/
      • springme Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 28.07.11, 23:13
        Gondolki chyba się nie opłaca. Myślę, że niedługo będzie już sam siedział. smile
        • pstrabiedronka Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 29.07.11, 09:08

moim zdaniem dużo lepsze są wkładki grubsze niz taka cienizna jak robi Maclaren. Te cienkie zjeżdżają. Tzn dopóki dzeicko leży to luzik ale potem, jak siedzi to wkładka powinna być dosyc sztywna inaczej trzeba ja co sekunde poprawiać.
    • duraczek Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 30.07.11, 20:57
      zrobiłam Ci fotkę. wózek już był spakowany i przygotowany dla ewentualnego kupującego (bo sprzedaje) ale Ci rozpakowałam smile fotka jest w mojej galerii ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,111225,8796853.html?user=duraczek&photoId=411355
      • dima1312 Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 30.07.11, 22:49
        faktycznie bardzo fajnie wygląda z wkładką Maca!
      • springme Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 31.07.11, 22:17
        O!
        Faktycznie bardzo ładnie wyglądasmile
        Dzięki za fatygę!

A jeszcze jedno pytanie - bo ja zupełnie bez doświadczenia w temacie - jak wygląda sytuacja zimą? Czy dziecku w takim wózku jest ciepło "od dołu" czy taka wkładka ma wtedy (większy) sens?
        • duraczek Re: Liners do Peg Perego Switch Easy Drive 31.07.11, 22:27
          Wiesz teorie sa rozne smile niektore panie powiedza ze dziecku chodzacemu kombinezon wystarczy, ja jednak dalabym cos z polarem a gdy jest ponad -10 moze i z welna bo moje malenstwo spi w wozku nawet w najgorsza pogode smile
          mam spiwor z welna i uzywalam go w gondoli, ma przedluzany dol.. chyba dokupie polarowy jeszcze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka