W ciąży z Kajem bardzo chciałam Cameleona, jednak dobrze się stało, że nie wygrałam aukcji w której licytowałam, bo zajawka na Bugaboo już mi przeszła
Doszłam do wniosku, że umilę sobie oczekiwania na GT kupując dla Kaja spacerówkę Joolz'a - nie mogę jednak zdecydować się na kolor - na pewno czarna rama, a tapicerka...hmmm...czarna (Swift jest czarny, Gt też będzie ciemny), beżowa (nie miałam nigdy tak jasnego koloru wózka -najjaśniejszy to Elite w kolorze Sand) - myślicie, że będzie się brudził? Jeszcze zastanawiam się nad kolorem Silver czy to faktycznie jest w realu srebrny czy może jednak jakiś odcień szarości, stalowy - może widziałyście te kolory w realu?

Jest jeszcze jeden kolor - edycja limitowana - oliwkowy, jednak nigdzie nie znalazłam samej spacerówki w tym kolorze, no i jednak brązowa rączka i barierka nie przemawiają do mnie aż tak bardzo

Chociaż sam kolor jest fajny
I co ja mam wybrać?
Mam jeszcze kilka pytań do dziewczyn które miały Joolz'a:
- czy ta budka nie jest za mała, można ją jakoś powiększyć czy to jest tylko to co na zdjęciach? Budka w ogóle chroni dziecko - przyzwyczajona jestem do budek w BJ'ach oraz w MB, więc ta wydaje mi się taka malutka

- czy łatwo przekłada się siedzisko przód/tył -da rady z dzieckiem?
- czy łatwo się czyści tą tapicerkę?
TO chyba tyle
Pozdrawiam!
D.