Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

head hot thang

IP: *.greennet.org.pl 11.10.06, 21:53
    hej zastanawiam się nad kupnem tych nart, czy ktoś ze znawców mógłby się
    wypowiedzieć? jeżdzę w miarę, może nie jakoś rewelacyjnie, ale daje sobie
    radę, choc troche musze sie podszkolić, czy te narty nie będą dla mnie za trudne?
    Obserwuj wątek
      • Gość: o_andrzej Re: head hot thang IP: 83.175.180.* 11.10.06, 23:23
        Nie mam sie za znawce ani nie znam tych nart. Z opisu wydaje sie w sam raz dla
        Ciebie. Taliowanie umiarkowane, bardzo lekkie i skuteczne wiazania. Na pewno nie
        sa za trudne.
        • Gość: Colagen Re: head hot thang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:42
          Daj sobie spokoj z Headami dobre sa ale rakiety do tenisa
          • Gość: Skyddad Re: head hot thang IP: *.fornfyndet.se 13.10.06, 17:53
            Witaj Wiki,
            tutaj masz wszystko o tych deskach wedlug mnie beda w sam raz dla Ciebie.
            www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1287&id_modelu=1571

Pzdr.Sky
          • Gość: Jozzo Re: head hot thang IP: *.dsl.bell.ca 13.10.06, 18:01
            Dalaczego?
            Na jakch jezdziles, gdzie i co masz im do zaruzucenia oprocz
            generalnego nielubienia.
            Ja mam uraz do salomaona i nawet nie podchodze do tego ale to wynika
            z konfliktu jai mialem ladnych paru lat temu. Zaszli mi za skore tak
            ze dlugo jeszcze nie podejde do tej marki.
            Napisz co ci head zrobil ze masz taka opinie.
            Juzzo
            • Gość: Colagen Re: head hot thang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 18:06
              Salomon ta firma sie konczy - nic nowego od jakis 6 lat nie wymyslili- narty slabe buty beznadzieja Heady to narty dla mlodziezy lub facetow wagi papierowej
              • Gość: Jozzo Re: head hot thang IP: *.dsl.bell.ca 13.10.06, 19:09
                Nie popadaj w kompleksy ze wzgledu na wiek i wage.
                Mimo ze jak wynika z twojego postu nie jestes piorkiem
                i mlodzieniaszkiem to zaryzykuj test np XRC 1400 albo jakiegos
                Ok podam linki bo czasmi wiekowi maja problem z seach over the net.

head.com/ski/products.php?region=us&tag=all_mountain_aggressive&id=615
                head.com/ski/products.php?region=us&tag=all_mountain_aggressive&id=612
                head.com/ski/products.php?region=us&tag=freeride&id=625
                Ovocnego testowania.

Jozzo
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka