Dodaj do ulubionych

Wózki w Paryżu

10.05.12, 10:01
Podczas spacerów w Paryżu naoglądałam się tylu wózków jak nigdzie indziej i stwierdzam że królują tam:
1 Bebeconfort
2 Maclareny wszystkie możliwe modele
3 Bugaboo Cameleon
i cała zbieranina innych firm.
Widziałam tylko jednego stokke i to stary model.
Obserwuj wątek
    • pinik a w Pradze 10.05.12, 10:17
      To zalezy, gdzie sie pojdzie. Jak pojechalam do najblizszej galerii, to takiej ilosci stokke jeden za drugim jeszcze nigdy nie widzialam (tylko nowe modele).

Pelno tu bugaboo (jak i w Niemczech - znudzil mi sie ten wozek strasznie), sporo tez teutonii (szczegolnie na osiedlu przy niemieckiej szkole) jak i hartanow, duzo quinny i w miescie x-Landerow (glownie XA). Joolze trzy widzialam w Pradze, odkad po niej chodze (czyli w przeciagu kilku tygodni) i piec Brio go (z nich sie zawsze ciesze, jak je spotkam). Easywalkery tez jezdza, sporadycznie babyjogger i widzialam jednego UJ.
      • bindella a w Zurychu :-) 10.05.12, 13:38
        Bugaboo, MacLaren i Emmaljunga.
        • afroddytta a w Chorwacji 10.05.12, 16:02
          Zdarzyło mi się widzieć Jolza na czarnej ramie, UJ kolor błękitny, bagaboo, speedi, mura, kilka mutsy, kilka PP GT3, chicco 3kołowy i mnóstwo takich spacerówko-parasolek jakiś chyba regionalnych firm, bo i konstrukcyjnie i z nazwy mi nie znane. Widziałam też x-landera xa, ale to pewnie polscy turyści.

A miałam też śmieszną sytuacje, bo idę z daleka i widzę 3kołka wózkowe, reszta zasłonięta przez ludzi i tak mi do niczego to nie pasują te kółka i tak się głowię i coraz ciekawsza się robię, a tu dochodzę na miejsce, zaglądam za te osoby a tu wózek do kij golfowych big_grin a już się zestresowałam, ze jakiegoś fajnego wózka nie znam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka