pomilak1 26.02.13, 20:48 Dziewczyny ponownie zapragnęłam stokke!!! czy ja jestem normalna???mam ochotę wyprzedać wszystko co mam i kupić xplory palnijcie mnie w łeb powtarzam sobie: złe podbijanie, złe podbijanie, mała kończy w lipcu 2 latka.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkusia08 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 20:52 To ostatni wątek w "Sprzedam wózek" jest dla Ciebie no chyba,że chcesz kupić nowy Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Jestem szalona! 27.02.13, 14:08 Wiem pisałam już do tej forumki, ale "goła" spacerówka jest w kolorze który nigdy mi się nie podobał A jak już mam dać prawie 3K za wózek, to na pewno nie w kolorze, który mi się nie widzi Odpowiedz Link
sylki Re: Jestem szalona! 26.02.13, 20:54 wiesz moja miała 19 miesięcy, po coś ty go głupolu tak szybko sprzedawała to ja nie wiem a podbija się jak dla mnie dobrze, demonizujesz :p Odpowiedz Link
m.paku Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:22 Bo Stokke ma w sobie to coś co nie daje spać po nocach Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:25 oj tam oj tam - moja miała 1,5 roku jak kupiłam i został z nami do końca wózkowania czyli do 2,5 roku. Z żalem sprzedawałam a teraz dla nowego dziecka znów kupię a co tam... Odpowiedz Link
pinik Do Lucyny 26.02.13, 21:52 Ojej! Dopiero w tym watku zauwazylam, ze jestes w ciazy! Ale fajnie!!! Gratulacje!!! I zakup sobie joolz'a Duzo lepszy od stokke Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Do Lucyny 27.02.13, 09:15 Dziękuję, o Joolzie też myślę ale Stokke tez mi bardzo przypasował i do niego jest tyle fajnych dodatków Jeszcze trochę czasu mam może kupię oba Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:27 mam w domu trzy wózki i żadnego nie chciałabym się chwilowo pozbywać, ale jednak pytanie na meila ci wysłałam. Męża już urabiam. Odpowiedz Link
chubabubba Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:29 Bo sie z nim nie zaprzyjaznilas a od razu pozbylas a taki byl piekny, nadal za nim tesknie I wcale zle sie nie podbija Bierz go Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Jestem szalona! 27.02.13, 14:03 Chuba, żebyś Ty wiedziała jak ja żałuję! Miałam schować do szafy i powoli zbierać kaskę na joolza, a tak sprzedałam i xplory i joolza i za obydwoma tęsknię jak za żadnym innym wózkiem !ale zostały mi jeszcze Twoje dodatkowe mocowania do budy!zostawiłam sobie na pamiątkę Urabiajcie mnie dziewczyny! marzy mi się puprle mmmmmm ale skąd tu tyle kasy wziąć Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:31 Tez uważam że się źle nie podbija U nas będzie za pewne do końca wózkowania kocham go miłością wielką kupuj bo inaczej i tak będzie Cię męczył Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:34 aga_1980_31 napisała: kupuj bo inaczej i tak będzie Cię męczył co fakt to fakt Odpowiedz Link
magdashero Re: Jestem szalona! 27.02.13, 23:00 Aga czy Ty na codzień używasz tylko i wyłącznie Stokke? Nie masz żadnej parasolki, bo normalnie codziennego tarabanienia się z ponad dwulatkiem i stokke nie widze;/ Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Jestem szalona! 27.02.13, 23:52 Aktualnie nie mam i jakoś mi nie przeszkadza bo moja typowo wózkowa jest rzadko wychodzi z wózka a jak już to na krótko Niedługo przymierzam się do zakupu Terraina ale ja kocham duże wózki małe mnie nie robią Odpowiedz Link
magdashero Re: Jestem szalona! 26.02.13, 22:08 a mnie wlaśnie zaczęło męczyć ciągle wsadzanie=zapinanie w pasy i za chwilkę znów wysiadka i zaraz znów wsiadka=zapianie małej i myślę nad czymś tzn. nad bee+ czy by nie sprzedać stokke na rzecz bee, ale boję się bo widziałam rozpacz u Sylki, chciałabym wózek w którym nie muszę zapinać małej, bo ta w dodatku ci ągle mi się szoruje cipką o pas kroczny, mała zboczenica Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Jestem szalona! 27.02.13, 14:06 Magda no ja mam właśnie po raz drugi bee+, wiem że jak go znowu sprzedam to jak wariatka będę oglądać stare zdjęcia! Mam problem bo z designu mi się straaaasznie podoba, ale na co dzień nie lubię za bardzo nim jeździć Jakbyś chciała to pisz Planuję sprzedać bee+, yezza i śpiworki, dołożyć troszkę () i kupić cholerne xplory, które śni mi się po nocach Odpowiedz Link
magdashero Re: Jestem szalona! 27.02.13, 22:48 kurcze a nie boisz się wakacji, tzn. lato plaża dużo pakowania do auta i to składanie i rozkładanie stokke? moja co raz więcej na nóżkach, za rączkę ani rusz i pchanie stokke i jej pilnowanie z lekka mnie wnerwia, żałuję ze sprzedałam fusiona teraz by się przydał. Z drugiej strony serce mnie boli jak myślę o sprzedaży stokke, np. dzisiaj w ch widziałam V2 z tapicerką forest i normalnie się gapiłam na niego jak głupia a mój wóz stał przy stoliku w kawiarni i w głowie myśl "jak dobrze że cię mam" ja pitole ja chora jestem Odpowiedz Link
sylki Re: Jestem szalona! 27.02.13, 22:50 nie chora, to normalne gdy się trafiło w swój wóz, kup po prostu coś na wypady szybsze i tyle, wiem wiem, coooo mam kupić ? Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Jestem szalona! 28.02.13, 17:06 Magda dlatego nie sprzedam GT Zostawiłabym go właśnie do auta (mam vana, wiec teraz mi to wisi jaki jest po złożeniu ) no i na wakacje Sama nie wiem czy dobrze robię - wystawiłam bee+ i gapię się na te stokke jak głupek Odpowiedz Link
sylki Re: Jestem szalona! 28.02.13, 17:23 dobrze robisz, mówię ci to ja, która xplory na bee wymieniła i wyła później długo Odpowiedz Link
saras-wati Re: Jestem szalona! 28.02.13, 17:38 sylki napisała: > dobrze robisz, mówię ci to ja, która xplory na bee wymieniła i wyła później dłu > go Ale jakie to bee miałaś piękne! Bez dwóch zdań najładniejsze bee na forum! Odpowiedz Link
agusia041 Re: Jestem szalona! 28.02.13, 18:41 sylki napisała: > dobrze robisz, mówię ci to ja, która xplory na bee wymieniła i wyła później dłu > go a ja myślałam, że po bee też trochę płakałaś a Ty wciąż tylko o tym stokke Odpowiedz Link
sylki Re: Jestem szalona! 28.02.13, 20:26 Agusia, bo ja z bee zdążyłam się pożegnać, to było przemyślane, że sprzedażą stokke to był pełen spontan. poza tym xplory, to mój ideał... ech Odpowiedz Link
pinik Re: Jestem szalona! 27.02.13, 00:31 Pomilak, napisalam do ciebie na gazetowego. Zajrzyj. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Jestem szalona! 28.02.13, 08:27 Ja miałam stokke wypożyczony, jak mała miała 2,5 roku. Wg mnie wcale nie była za duża do tego wózka, podbijanie nie było super, ale nie było źle. Jechało się nim cudnie - polubiłam od tamtego momentu czerwone wózki Odpowiedz Link
pomilak1 No dobra :D 01.03.13, 16:05 Sprzedałam yezza (kurier już zabrał paczkę) i bee+ (tu czekam na przelew) więc teraz pomóżcie proszę znaleźć jakąś fajną używkę xplory Nie ukrywam, że kolor ma znaczenie Co sądzicie o tych z all??oczywiście biorę pod uwagę tylko V3 Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: No dobra :D 01.03.13, 17:35 pomilak1 napisała <> Co sądzicie o tych z all??oczywiście biorę pod uwagę tylko V3 To zależy od wielu czynników czy od handlarza czy ma gwarancje w jakim stanie i w jakim kolorze. Odpowiedz Link
agusia041 Re: No dobra :D 01.03.13, 17:44 Nie znam sie zupełnie na stokke, ale ta spacerówka purple z allegro wygląda całkiem ok, przynajmniej ze zdjęć. Tyle, że od handlarza Odpowiedz Link
pomilak1 Re: No dobra :D 01.03.13, 17:53 No właśnie też patrzyłam na ten fiolet, ale od razu po nicku poznałam, że to handlarz sama nie wiem, czekam na wieści od Pinik Aga a jakie kolory mocniej trzymają cenę? Wolałabym fiolet, granat ewentualnie beż, ale tu bym się musiała długo zastanawiać Nie mam parcia na żadnego limitka, brąz i melange też mnie nie zachwycają No fiolet by się przydał Ciekawa jestem tej spacerówki okazjoner.co/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=31&category_id=4&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=5 ale dziwi mnie, że nie ma w nazwie xplory czyżby to była ta podróba?? Odpowiedz Link