Dodaj do ulubionych

Jestem szalona!

26.02.13, 20:48
Dziewczyny ponownie zapragnęłam stokke!!! czy ja jestem normalna???mam ochotę wyprzedać wszystko co mam i kupić xplory big_grinbig_grinbig_grin palnijcie mnie w łeb tongue_out
powtarzam sobie: złe podbijanie, złe podbijanie, mała kończy w lipcu 2 latka.... big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • majkusia08 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 20:52
      To ostatni wątek w "Sprzedam wózek" jest dla Ciebie no chyba,że chcesz kupić nowy smile
      • pomilak1 Re: Jestem szalona! 27.02.13, 14:08
        Wiemwink pisałam już do tej forumki, ale "goła" spacerówka jest w kolorze który nigdy mi się nie podobałuncertain A jak już mam dać prawie 3K za wózek, to na pewno nie w kolorze, który mi się nie widziuncertain
    • sylki Re: Jestem szalona! 26.02.13, 20:54
      wiesz moja miała 19 miesięcy, po coś ty go głupolu tak szybko sprzedawała to ja nie wiem
      a podbija się jak dla mnie dobrze, demonizujesz :p
    • m.paku Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:22
      Bo Stokke ma w sobie to coś co nie daje spać po nocach wink
    • lucyna_1980 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:25
      oj tam oj tam - moja miała 1,5 roku jak kupiłam i został z nami do końca wózkowania czyli do 2,5 roku.
      Z żalem sprzedawałam a teraz dla nowego dziecka znów kupię tongue_out a co tam...
      • pinik Do Lucyny 26.02.13, 21:52
        Ojej! Dopiero w tym watku zauwazylam, ze jestes w ciazy! Ale fajnie!!! Gratulacje!!!

I zakup sobie joolz'a smile Duzo lepszy od stokke smile
        • lucyna_1980 Re: Do Lucyny 27.02.13, 09:15
          Dziękuję, o Joolzie też myślę ale Stokke tez mi bardzo przypasował i do niego jest tyle fajnych dodatków tongue_out Jeszcze trochę czasu mam może kupię oba big_grin
    • martuska1982 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:27
      mam w domu trzy wózki i żadnego nie chciałabym się chwilowo pozbywać, ale jednak pytanie na meila ci wysłałam. wink
      Męża już urabiam. tongue_out
    • chubabubba Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:29
      Bo sie z nim nie zaprzyjaznilas a od razu pozbylaswink a taki byl piekny, nadal za nim teskniesmile
      I wcale zle sie nie podbijasmile
      Bierz gosmile
      • pomilak1 Re: Jestem szalona! 27.02.13, 14:03
        Chuba, żebyś Ty wiedziała jak ja żałuję! sadsad Miałam schować do szafy i powoli zbierać kaskę na joolza, a tak sprzedałam i xplory i joolza i za obydwoma tęsknię jak za żadnym innym wózkiem !ale zostały mi jeszcze Twoje dodatkowe mocowania do budy!zostawiłam sobie na pamiątkę big_grin

Urabiajcie mnie dziewczyny!big_grinbig_grinbig_grin marzy mi się puprle mmmmmm big_grin ale skąd tu tyle kasy wziąć uncertain
        • magdashero Re: Jestem szalona! 01.03.13, 14:05
          Ewa napisałam na gazetowy zerknijsmile
    • aga_1980_31 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:31
      Tez uważam że się źle nie podbija smile U nas będzie za pewne do końca wózkowania kocham go miłością wielką kupuj bo inaczej i tak będzie Cię męczył tongue_out
      • martuska1982 Re: Jestem szalona! 26.02.13, 21:34
        aga_1980_31 napisała:

kupuj bo inaczej i tak będzie Cię męczył tongue_out

co fakt to fakt wink
      • magdashero Re: Jestem szalona! 27.02.13, 23:00
        Aga czy Ty na codzień używasz tylko i wyłącznie Stokke? Nie masz żadnej parasolki, bo normalnie codziennego tarabanienia się z ponad dwulatkiem i stokke nie widze;/
        • aga_1980_31 Re: Jestem szalona! 27.02.13, 23:52
          Aktualnie nie mam i jakoś mi nie przeszkadza bo moja typowo wózkowa jest rzadko wychodzi z wózka a jak już to na krótko smile Niedługo przymierzam się do zakupu Terraina ale ja kocham duże wózki małe mnie nie robią wink
    • magdashero Re: Jestem szalona! 26.02.13, 22:08
      a mnie wlaśnie zaczęło męczyć ciągle wsadzanie=zapinanie w pasy i za chwilkę znów wysiadka i zaraz znów wsiadka=zapianie małej i myślę nad czymś tzn. nad bee+ czy by nie sprzedać stokke na rzecz bee, ale boję się bo widziałam rozpacz u Sylki,
      chciałabym wózek w którym nie muszę zapinać małej, bo ta w dodatku ci ągle mi się szoruje cipką o pas kroczny, mała zboczenicawink
      • pomilak1 Re: Jestem szalona! 27.02.13, 14:06
        Magda no ja mam właśnie po raz drugi bee+, wiem że jak go znowu sprzedam to jak wariatka będę oglądać stare zdjęcia! Mam problem bo z designu mi się straaaasznie podoba, ale na co dzień nie lubię za bardzo nim jeździć uncertain Jakbyś chciała to pisz tongue_out big_grinbig_grinbig_grin
        Planuję sprzedać bee+, yezza i śpiworki, dołożyć troszkę (wink) i kupić cholerne xplory, które śni mi się po nocach uncertain
        • magdashero Re: Jestem szalona! 27.02.13, 22:48
          kurcze a nie boisz się wakacji, tzn. lato plaża dużo pakowania do auta i to składanie i rozkładanie stokke? moja co raz więcej na nóżkach, za rączkę ani rusz i pchanie stokke i jej pilnowanie z lekka mnie wnerwia, żałuję ze sprzedałam fusiona teraz by się przydał.
          Z drugiej strony serce mnie boli jak myślę o sprzedaży stokke, np. dzisiaj w ch widziałam V2 z tapicerką forest i normalnie się gapiłam na niego jak głupia a mój wóz stał przy stoliku w kawiarni i w głowie myśl "jak dobrze że cię mam" ja pitole ja chora jestemwink
          • sylki Re: Jestem szalona! 27.02.13, 22:50
            nie chora, to normalne gdy się trafiło w swój wóz, kup po prostu coś na wypady szybsze i tyle, wiem wiem, coooo mam kupić ?wink tongue_out
            • pomilak1 Re: Jestem szalona! 28.02.13, 17:06
              Magda dlatego nie sprzedam GT smile Zostawiłabym go właśnie do auta (mam vana, wiec teraz mi to wisi jaki jest po złożeniu tongue_out big_grin) no i na wakacje big_grin
              Sama nie wiem czy dobrze robię - wystawiłam bee+ i gapię się na te stokke jak głupek tongue_out big_grin
              • sylki Re: Jestem szalona! 28.02.13, 17:23
                dobrze robisz, mówię ci to ja, która xplory na bee wymieniła i wyła później długo
                • saras-wati Re: Jestem szalona! 28.02.13, 17:38
                  sylki napisała:

> dobrze robisz, mówię ci to ja, która xplory na bee wymieniła i wyła później dłu
                  > go

Ale jakie to bee miałaś piękne! Bez dwóch zdań najładniejsze bee na forum!
                • agusia041 Re: Jestem szalona! 28.02.13, 18:41
                  sylki napisała:

> dobrze robisz, mówię ci to ja, która xplory na bee wymieniła i wyła później dłu
                  > go

a ja myślałam, że po bee też trochę płakałaś a Ty wciąż tylko o tym stokke wink
                  • sylki Re: Jestem szalona! 28.02.13, 20:26
                    Agusia, bo ja z bee zdążyłam się pożegnać, to było przemyślane, że sprzedażą stokke to był pełen spontan. poza tym xplory, to mój ideał... ech
    • pinik Re: Jestem szalona! 27.02.13, 00:31
      Pomilak, napisalam do ciebie na gazetowego. Zajrzyj.
    • saras-wati Re: Jestem szalona! 28.02.13, 08:27
      Ja miałam stokke wypożyczony, jak mała miała 2,5 roku. Wg mnie wcale nie była za duża do tego wózka, podbijanie nie było super, ale nie było źle. Jechało się nim cudnie - polubiłam od tamtego momentu czerwone wózkismile

• pomilak1 No dobra :D 01.03.13, 16:05
        Sprzedałam yezza (kurier już zabrał paczkę) i bee+ (tu czekam na przelew) więc teraz pomóżcie proszę znaleźć jakąś fajną używkę xplory big_grinbig_grinbig_grin
        Nie ukrywam, że kolor ma znaczenie big_grin
        Co sądzicie o tych z all??oczywiście biorę pod uwagę tylko V3 big_grin
        • aga_1980_31 Re: No dobra :D 01.03.13, 17:35
          pomilak1 napisała
          <> Co sądzicie o tych z all??oczywiście biorę pod uwagę tylko V3 big_grin

To zależy od wielu czynników
          czy od handlarza czy ma gwarancje w jakim stanie i w jakim kolorze.
          • agusia041 Re: No dobra :D 01.03.13, 17:44
            Nie znam sie zupełnie na stokke, ale ta spacerówka purple z allegro wygląda całkiem ok, przynajmniej ze zdjęć. Tyle, że od handlarza sad
            • pomilak1 Re: No dobra :D 01.03.13, 17:53
              No właśnie też patrzyłam na ten fiolet, ale od razu po nicku poznałam, że to handlarzuncertain
              sama nie wiem, czekam na wieści od Pinik tongue_out

Aga a jakie kolory mocniej trzymają cenę?
              Wolałabym fiolet, granat ewentualnie beż, ale tu bym się musiała długo zastanawiaćuncertain Nie mam parcia na żadnego limitka, brąz i melange też mnie nie zachwycają tongue_out No fiolet by się przydał big_grin

Ciekawa jestem tej spacerówki okazjoner.co/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=31&category_id=4&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=5 ale dziwi mnie, że nie ma w nazwie xploryuncertain czyżby to była ta podróba??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka