Dodaj do ulubionych

cybex, teutonia, adaptery

27.04.14, 22:05
Hej,
moze pomozecie mi zrozumiec o co chodzi z adapterami.
Mam wozek teutonia cosmo
moge kupic fotelix cybex aton 0-13 z takimi adapterami katalog.parenting.pl/p/2012,adapter-nuna-do-fotelika-cybex-anton-na-stelazu-pepp
czy te adaptery beda pasowac do wozka?
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: cybex, teutonia, adaptery 27.04.14, 22:47
      to są adaptery pod cybexa ale jak napisano na wózek nuna pepp i tylko na ten wózek pasują, czyli na swojej teutonii ich nie zamontujesz. Musisz szukać adapterów pod cybexa ale montowanych na wózku teutonia.
    • gochalodz Re: cybex, teutonia, adaptery 28.04.14, 01:25
      Raczej takie szybciej będą pasować.
      www.sklep-tosia.pl/teutonia-adaptery-do-fotelikow_p1876
      Do maxi cosi, podobno na nie się Cybex też zamontuje.
      • martuska1982 Re: cybex, teutonia, adaptery 28.04.14, 01:28
        Na pewno cybex anton pasuje na te same wejscia co maxi cosi, moja znajoma na xlanderze sprawdzała.
        • ivi1981 Re: cybex, teutonia, adaptery 28.04.14, 10:52
          zalinkowany adapter przez gochalodz pasuje tylko do fotelika teutonii
          do fotelika maxicosi do teutonii musisz mieć takie adaptery: www.sklep-tosia.pl/teutonia-adaptery-do-fotelikow_p1876# lub takie: www.sklep-tosia.pl/teutonia-adaptery-do-fotelikow_p1876# (w zależności od modelu teutonii i rocznika, bo do starszych modeli chyba nie wszystkie adaptery są kompatybilne)
          • gochalodz Re: cybex, teutonia, adaptery 28.04.14, 11:21
            Na tej stronie są 3 różne adaptery...
            • martuska1982 Re: cybex, teutonia, adaptery 28.04.14, 12:39
              no własnie też chciałam to napisać w odpowiedzi, trzeba kliknąc ten drugi pod maxi cosi na teutonią i na te końcówki anton wejdzie, skoro na takie same końcówki tylko na adapter do xlandera xa wchodzi.
              • atwar1 Re: cybex, teutonia, adaptery 28.04.14, 14:07
                Cybex Aton- z antonem nie ma nic wspólnego wink
                Sorry- czepiam się
                A sam fotelik bardzo fajny- mialam dla 3 córki.
                • martuska1982 Re: cybex, teutonia, adaptery 28.04.14, 20:45
                  sorki, zasugerowałam się nazwą fotelika, do którego link do adapterów pytająca wrzuciła w pierwszym poście. Tamte na nunę były podpisane, że do antona.
                  • atwar1 Re: cybex, teutonia, adaptery 28.04.14, 22:07
                    Wiem, wiem. W tamtym linku jest błąd bo nie ma takiego fotelika jak cybex anton wink
                    Jest tylko aton w różnych wersjach( jakies literki na koncu chyba sie dodaje)
                    • martuska1982 Re: cybex, teutonia, adaptery 28.04.14, 23:05
                      hehe, to wiele wyjasnia. wink Dziwna mi się nazwa wydała, ale ja ufam temu co czytam w linkach, bo ja z fotelików znam tylko maxi cosi. tongue_out w sensie potrafię rozróżnić i nazwać, no ale ja fotelika nie potrzebowałam poza przewiezieniem dziecka ze szpitala do domu, więc może dlatego. Niemniej jednak cybexa takiego dla noworodka moja znajoma montowała na xlanderze xa na adapterach do maxi cosi, wiec powinien na te koncówki wejsć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka