silke85 13.07.14, 23:21 z tego co wyczytałam to pasuje ten od chicco multiway, ale czy on w ogóle jest gdzieś do kupienia? a jeśli nie ten to czy jakiś inny będzie pasował? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabaaa1984 Re: pałąk do bee+ 14.07.14, 06:49 Niby ten ma pasować ale kto go tam wie allegro.pl/uniwersalny-palak-barierka-do-wozka-owalna-i4380376915.html Odpowiedz Link
agusia041 Re: pałąk do bee+ 14.07.14, 14:58 Pasuje, tylko stelaż trzeba trochę "naciągnąć", ale nie jest źle forum.gazeta.pl/forum/w,101614,148999254,,Barierka_palak_do_Bugaboo_Bee_.html?v=2 Silke, ja będę miała ten pałąk do sprzedania, tylko folię z niego ściągnęłam, bo paskudnie wyglądała. Jak coś to pisz na gazetowego Odpowiedz Link
lamciad Re: pałąk do bee+ 14.07.14, 16:43 Wygląda tak,jak ten od multiway,wiec powinien pasowac (od multiway tez trzeba lekko "naciągnąć").Pałąk dobra rzecz,ale ja przez niego mam porysowany stelaz w miejscu montażu,bo nie siedzi sztywno tylko pod byle naporem zjeżdza w dół a moj czarny stelaż cierpi... Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: pałąk do bee+ 14.07.14, 19:17 a nie można zrobić jakiejś "podkładki"? któraś z dziewczyn pisała w jakimś wątku (nie wiem czy o bee) ze owinęła w tym miejscu stelaz czarną taśmą izolacyjną, ale jak to w praktyce to nie wiem Odpowiedz Link
agusia041 Re: pałąk do bee+ 14.07.14, 22:05 Ja miałam właśnie stelaż oklejony czarną taśmą izolacyjną. Nie powstała ani jedna ryska w miejscu mocowania pałąka, a na czarnym stelażu taśma nie była w ogóle widoczna. Srebrny stelaż można okleić srebrną taśmą, tak zrobiłam np. w MB Odpowiedz Link
fraschetta Re: pałąk do bee+ 15.07.14, 12:11 Hej,pałak juz sprzedany czy jeszcze aktualne? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: pałąk do bee+ 15.07.14, 11:56 Ja Mam od urbana. Strona do Mamy Montuje na tym plastkiu A przoden do swiata To Mam Taka tasma obklejone miejsce Bo zanim wymyslilam o obklejeniu To oczywiscie Musialam sobie dziure zrobic. Odpowiedz Link
monika_kas Re: pałąk do bee+ 15.07.14, 12:32 Mamo Dawidka przepiękne to Twoje Bee!!! Kocham kocham kocham! Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: pałąk do bee+ 15.07.14, 23:27 Heh ja Sama Tez w Nim zakochana jestem Ale przy Corze bee mnie nie zachwycil Pamietam szybko sie go pozbylam A mlody ma 10'miesiecy Odpowiedz Link
silke85 Re: pałąk do bee+ 16.07.14, 08:31 no ten Twój to w ogóle całkiem wygląda jak pszczoła Odpowiedz Link
zabaaa1984 Mama1dawidka 16.07.14, 16:26 Co takiego spowodowalo że szybko pozbyłas sie wtedy bee? I czemu skusilas sie zeby go ponownie kupic? Powiedz mi jak z podbijaniem w bee? Bo mowia ze przy mnejszych dzieciach ciezko, dopiero przy ok 2 letnik jest ok. Moj ma 13 miesiecy. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mama1dawidka 16.07.14, 16:48 Bo chyba spodziewalam sie wtedy czegos wiecej od Niego Noi nie byl Allblack A teraz kupilam bo znalazlam tzw okazje To raz A dwa do auta fajny jest maly Sie sklada w jednym kawalku Bo cama mi zawsze zal w aucie bylo Uj za dlugi Joolza Tez mi szkoda A Ten bee jest wg mnie idealny I nie Wiem czy jakies zmiany byly Ale Ten mi sie taki miekki wydaje I napewno Tez zostanie z nami do konca wozkomania Choc Jako Jedyny To chyba bYm go nie chciala Odpowiedz Link
zabaaa1984 Re: pałąk do bee+ 15.07.14, 13:04 Śliczny!powoli coraz bardziej zakochuje sie w bee moge zapytac ile ma dzieciątko w wózku? Odpowiedz Link
lamciad Re: pałąk do bee+ 16.07.14, 22:29 U mamydawidka pałąk jest zamontowany w niejscu,gdzie i tak nie ma pola manewru,jednak odwracajac siedzisko przodem do swiata pałąk montuje się tam,gdzie stelaż jest zaokrąglony i bez jakiejs podkladki bedzie "jeździł" w te i na zad Cóż,gdybym wiedziała to bym czyms obkleiła,a tak będę musiała przejechac ten element malowaniem proszkowym. Apropo podbijania to dla mnie czy z małym czy z wiekszym dzieckiem,wersja przodem do mamy podbijanie koszmarne!Nie dosc,ze ciezko to jeszcze pod naporem te kołka (węzsze w rozstawieniu) jakos tak wyginają stelaż. Wozek lubie,ale uzywam wylacznie przodem do swiata. Odpowiedz Link
dekoratorka_wawa Re: pałąk do bee+ 25.02.15, 07:02 Jestem troche nie w temacie a wlasnie stałam sie posiadaczka bee Konkretnie od jakiego wozka jest tu pałak? Odpowiedz Link
bahira81 Re: pałąk do bee+ 04.07.16, 12:25 Odświeżam wątek. Czy ktoś podpowie jaki pałąk pasuje do bee plus? Tego od chicco nie ma w sprzedaży ?? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: pałąk do bee+ 04.07.16, 12:59 a czy poza odswiezeniem wątku przeczytalas go? Bo wyżej w postach masz odpowiedzi na swoje pytanie Odpowiedz Link
bahira81 Re: pałąk do bee+ 04.07.16, 13:24 owszem tyle że linki są stare . Z uniwersalnych jaki rozstaw i średnica rurek pasuje? Albo czy ktoś się orientuje gdzie można kupić pałąk do Gesslein Swift lub Urban Jungle? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: pałąk do bee+ 04.07.16, 16:28 linki wygasły, ale pisały dziewczyny ze paląk od chicco multiway pasuje, wiec chyba wygooglac swieze linki mozesz. Odpowiedz Link
bahira81 Re: pałąk do bee+ 05.07.16, 17:16 Kochana ozłoce za link do pałąka od chicco multiway ?? Naprawdę szukałam i nigdzie nie ma.... Odpowiedz Link
annulka79 Re: pałąk do bee+ 05.07.16, 18:30 Bahira, zrób tak: * zmierz odległość miedzy rurkami na których chcesz zamontować pałąk (od wewnętrznej do wewnętrznej), * zmierz średnicę rurki albo obwód (najlepiej jedno i drugie) I sprawdź który z pałąków opisywanych jako UNIWERSALNY pasuje. Rzadko sprzedawca wymienia modele wózków a Chicco Multiway nie jest juz tak popularny. Takie pałąki są na rurki o średnicy od 16 do 20mm ale też więcej i jakoś mi się kojarzy ze Bee potrzebował 22, ale mogę się mylić. Odpowiedz Link
annulka79 Re: pałąk do bee+ 05.07.16, 20:20 Wyszukiwarka działa szybko linki z pierwszej strony: urbanbaby.pl/palaki-barierki-do-wozka/2012-limitowana-edycja-uniwersalny-palak-barierka-do-wozka-owalna-z-ekoskory.html urbanbaby.pl/palaki-barierki-do-wozka/740-uniwersalny-palak-barierka-do-wozka-owalna-czarna.html Odpowiedz Link