Znawczynie drogie! Ratujcie. Niedługo będę w PL i chcę wtedy kupić młodemu (na starcie 15 mcy będzie, pewnie jakieś 10kg) pierwszą parasolkę, która ma dłużej posłużyć. Szukam czegoś w budżecie do 300-400pln, główny wózek mamy (Mutsy Sport), ale chcę go przesadzić do : wygodnego, trwałego, lżejszego (myślę że 7kg to max), łatwego do złożenia (najlepiej 1 ręką) i spakowania do bagażnika (w miarę niewielki po złożeniu) i do czyszczenia, z dużą budą z okienkiem i kieszonką, łatwego do prowadzenia nawet po ścieżkach parkowych, łatwego w podbijaniu, rozkładanego do leżenia, najlepiej również z pozycją siedzącą pionową, ze śpiworkiem na nogi, fajnym koszem na zakupy, regulowanym podnóżkiem, ew.miejscem na kubek, łatwym prowadzeniem, niepiszczącymi po roku kółkami, folią p-deszcz, regulowaną rączką jeśli to konieczne (bo nie wiem), uchwytem do noszenia po złożeniu, do spacerów po parku, zakupów czasami, jazdy metrem/tramwajką.. Chyba to tyyyleee

Mam 174cm, chop 180cm.. Macie jakieś sugestie? Poczytałam trochę opinii i chodził mi po głowie
Milly Mally Rider ale teraz znów się zagłębiam i już nie wiem..
EasyGo Loop? Caretero Spacer Deluxe? Baby Design Mini? (jeśli to parasolka w ogóle

) Nie szukam czegoś mega trendy wymyślnego, ale praktycznego, trwałego i żeby przy okazji było na czym oko zawiesić

DZIĘKI!