adilia 23.09.16, 17:19 Czy nowe pasy da się jakoś zamontowac do starszego modelu bj gt? Czy w gt i elite pasy sa takie same? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sermag Re: pasy do bj gt 23.09.16, 17:51 Da sie zamontowac pasy z nowego gt do starego modelu. Ja tak robilam. Trzeba troszke przerobic, ale to nic trudnego. Odpowiedz Link
adilia Re: pasy do bj gt 23.09.16, 17:55 A co trzeba przerobic? Jakies otwory zrobić, cos przyszyc, bo ze mnie krawcowa żadna więc wolę dopytać. 40 zl za nowe pasy to dobra cena? Odpowiedz Link
sermag Re: pasy do bj gt 23.09.16, 19:11 Przyszyc zaczepy od oparcia do pasow i chyba tyle. Reszte da sie ogarnac bez szycia, tylko poprzeplatac przez te sprzaczki o ile dobrze pamietam. Wiem ze potrzebowalam laczyc pasy stare z nowymi, bo chyba biodrowe byly za krotkie jak dobrze kojarze.Niestety nie pamietam ceny za nowe (chgba cos ok 50zl plus wysylka), ale pogrzebie w skrzynce mailowej i dam znac. Odpowiedz Link
sermag Re: pasy do bj gt 23.09.16, 19:14 Juz wiem. Placilam 55zl z wysylka ale za same pasy naramienne z klamra. Nie bylo biodrowych w zestawie i dlatego laczylam ze starymi pasami. Kupowalam w serwisie Odpowiedz Link
adilia Re: pasy do bj gt 24.09.16, 05:16 Dzięki sermag A ktos kojarzy czy pasy w gt i elite sa takie same? Odpowiedz Link