0.gaba1 17.03.08, 10:11 moj syn 18m nie chodzi,raczkuje,ale zaczal od 2-3 tyg chodzic na kolanach.co to oznacza,ma onm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-226 Re: 18m-chodzi na kolanach 17.03.08, 10:19 Jesteście pod opieką poradni rehabilitacyjnej w związku z tym, że maluch jeszcze nie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zaisa Re: 18m-chodzi na kolanach 18.03.08, 06:57 Hmmm... U nas, mimo super raczkowania, najpierw zaczął chodzić na kolanach. Teraz, mimo chodzenia, czasem też przemieszcza się na kolanach - jak ma coś w rączkach i niewygodnie mu wstać. Odpowiedz Link Zgłoś
annamikolajczak Re: 18m-chodzi na kolanach 30.06.08, 12:35 Mój synek robi podobnie. Co z tym zrobiliści i czy już zaczął normalnie chodzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
0.gaba1 Re: 18m-chodzi na kolanach 01.07.08, 19:45 u nas chodzenie na kolanach bylo wstepem do samodzielnego chodzenia,takze głowa do gory Odpowiedz Link Zgłoś
sylwutek.m A ile synek tak chodził na kolanach?? 07.07.08, 08:48 A ile synek tak chodził na kolanach?? przed samodzielnym chodzeniem ?? i ile miła miesiuęcy??? my narazie chodzenie na kolanach od miesiąca teraz cora ma 13 mscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zawitkowski Re: 18m-chodzi na kolanach 13.07.08, 22:24 Witam, nie wiem czy ma onm, natomiast wiem, że ma 18 m. i nie chodzi, dlatego na Pani miejscu udałbym się do neurologa, chyba, ze synek miał w sowim życiu już jakieś przygody (gips, rozwórka...), które takie opóźnienie usprawiedliwiają. To, ze zaczął chodzić na kolanac, z jednej strony jest pocieszające, ale w zestawieniu z jego wiekiem upoważnia mnie do namówienia Państwa do natychmiastowej wizyty u specjalisty. Pozdrawiam PZ Odpowiedz Link Zgłoś