janetat 12.12.08, 20:29 jutro mój syn będzie miał 18 miesięcy uruchomił się aby cokolwiek chodzic od jakiegoś 1,5 tygodnia a wczoraj, skuszony widokiem kanapek na śniadanie, przeszedł w żłobku sam całą długą salę aż te kanapki osiągnął :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betrix33 Re: chwalę się :) 12.12.08, 22:47 no bajera po prostu. Widać trzeba czasem dać naszym maluchom czas. Gratulacje dla synka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zawitkowski Re: chwalę się :) 28.12.08, 22:23 i kanapki... z czym były, bo to ważne :) Od dzisiaj w gabinecie zawsze będę robił kanapki Pozdrawiam i gratuluję :) Paweł Z. Odpowiedz Link Zgłoś
janetat Re: chwalę się :) 31.12.08, 10:56 no, cóż... to, mam nadzieję, kwestia miejsca gdzie te kanapki są serwowane:) bo jeśli nie chodzi o miejsce, to kiepsko...w żłobku zjada wszystkie kanapki jakie Mu podadzą, w domu-prawie żadnych tak więc trzeba by sprawdzic działanie Pańskich kanapek w praktyce:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldzinka Re: chwalę się :) 04.01.09, 21:17 Mój młody też pierwsze kroki w stronę żarełka poczynił :) Nie ma to jak odpowiednia motywacja :) Odpowiedz Link Zgłoś