Dodaj do ulubionych

Konkurs na najlepszą siłownię na Bielanach

07.03.11, 17:43
Siłownia, bądź club fitness, takie miejsce gdzie uczęszcza się w celu utrzymania dobrej kondycji fizycznej.
Opisujcie jakie wywarły na was wrażenia takie miejsca? Oczywiście, za ile? Proszę również podać lokalizację i dojazd.
Liczą się wszystkie opinie pozytywne i te mniej fajne, naturalnie dozwolone jest również wpisywanie siłowni w pobliżu Bielan.
Do wygrania nie ma nic, oprócz poczucia spełnienia dobrerj forumowej przysługi.
Obserwuj wątek
    • lukasz.1978 Może Olimpus przy AWF? 07.03.11, 20:58
      Może Olimpus przy AWF?
      www.olimpus.pl
      Zastrzegam, że sam nigdy tam nie ćwiczyłem, natomiast od innych osób słyszałem dobre opinie o tym miejscu.

Ja ćwiczyłem kiedyś trochę w Gymnasionie. Jak ćwiczyć przestałem, to Gymnasion splajtował :))
      • limah Re: Może Olimpus przy AWF? 07.03.11, 21:36
        To może lepiej nie chodż do Olimpusa, bo biedaki zwiną interes...
        Ja z kolei tam właś nie chodziłem swojego czasu i daje 7/10. Wyposazenie niezłe, szatnie zadbane, sauna w nenie karnetu. Jak chodziłem to płaciłem 130 zł. Jest tam (przynajmniej był) niezły instruktor Maciej Jaśkiewicz jak trzeba to doradzi i wytłumaczy. Można również spotkać sympatycznych ludzi.
        Dojazd to chyba wszyscy wiedzą gdzie jest AFW, a jak nie to 17tką do końca na pętle i już w klubie, od Chommiczówki i Wrzeciona 121 i 181, 103.
    • stajnik Re: Konkurs na najlepszą siłownię na Bielanach 07.03.11, 22:26
      Ja polecam FitnessLand na Reymonta 12.
      Cena 8 wejść w miesiącu - 105 złotych, ale chyba jak kupuje się dłuższe karnety to jest taniej.
      Siłownia akceptuje katy MultiSport czy Benefit.

Siłownia jest dość duża, łącznie 4 sale: jedna sala z ławeczkami, i innymi maszynami zwykle używanymi przez facetów, druga sala - aerobik, trzecia sala z maszynami na których można biegać i jeszcze jest jedna, ostatnia.
      Panuje tam bardzo miła atmosfera, cały czas po w obiekcie dostępny jest trener, który pomoże, podpowie pokaże jak należy ćwiczyć.
      Chyba dostępna jest sauna ale nie jestem tego pewien.

• amoniak2 Re: Konkurs na najlepszą siłownię na Bielanach 08.03.11, 09:59
        Chodzę na badmintona do foresta na staffa 3/5 (w szkole tam gdzie bielański klub karate kyokushin). Jest dobrze :) Forest-fitness
    • limah Re: Konkurs na najlepszą siłownię na Bielanach 10.03.11, 12:55
      Dobrze na początek trzy miejsca juz są,
      Ale trzy na Bielany to trochę za mało... :( nie ma więcej amatorów sportu na Bielanach?
      to moż napiszcie jakie sporty uprawiacie?
      Dajcie przykład dla innych, może kogoś zainspirujecie?
      • lukasz.1978 Re: Konkurs na najlepszą siłownię na Bielanach 10.03.11, 13:12
        > Dobrze na początek trzy miejsca juz są,
        > Ale trzy na Bielany to trochę za mało... :( nie ma więcej amatorów sportu na Bi
        > elanach?

Nie o to chodzi, ze nie ma. Dużo osób ćwiczy w innych dzielnicach, np. w pobliżu swojej pracy. Ja na przykład ćwiczyłem w centrum, bo miałem blisko z pracy, więc tuż po pracy szedłem poćwiczyć.

> to moż napiszcie jakie sporty uprawiacie?
        > Dajcie przykład dla innych, może kogoś zainspirujecie?

Teraz to tylko rowerek. Ale w miarę ambitnie - w sezonie w dni powszednie ok. 20 km dziennie, w dni weekendowe od 40 do 100 km.
        • agunia777 Re: Konkurs na najlepszą siłownię na Bielanach 05.11.13, 13:20
          Szukam jakiegoś w miarę fajnego miejsca do uprawiania fitnessu na Bielanach. Polecicie coś? :)
          • vinda Re: Konkurs na najlepszą siłownię na Bielanach 05.11.13, 16:51
            Z "w miarę fajnych" mogę polecić Forest na Staffa - dla mnie minusem była infrastruktura łazienkowa, brak sauny, no i zajęcia tylko po południu. Za to atmosfera i poziom zajęć - super. Z kolei z bardzo fajnych - Olimpus na AWF-ie. Trenerzy naprawdę pierwsza klasa, super sala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka