Dodaj do ulubionych

obrazy i galerie w TG

IP: *.tg.akk.net.pl 11.01.04, 09:49
Mam pytanie do mieszkańców TG. Gdzie można w naszym mieście (lub w
okolicach) obejrzec i kupić jakieś ładne obrazy (nie chodzi mi o kiczowate
widoczki, zachody słońca a o jakieś abstrakcje, nowoczesne malarstwo),
ewentualnie grafiki. Głównie mi chodzi o zakup obrazu, wiec muzeum odpada ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: obrazy i galerie w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 07:38
      W Galerii Inny Śląsk, w zależnosci od wystawy, są też grafiki.
      • Gość: Majka Re: obrazy i galerie w TG IP: *.tg.akk.net.pl 13.01.04, 22:04
        ... może pytanie dziwne dla rdzennych mieszkańców, ale proszę Cię magdo,
        napisz, gdzie jest galeria Inny Śląsk?? Gdzieś na rynku???
        • Gość: Marc Re: obrazy i galerie w TG IP: *.i-bud.pl 13.01.04, 23:36
          dzień dobry, strona Galerii:
          www.kultura.powernet.com.pl/~innyslask
          grafika jest tam w ciągłej sprzedaży (można kupić Urbanowicza i Hlavatego, jest
          trochę XIX wiecznej grafiki czeskiej, z Tarnogórzan jest bardzo ciekawy Zaręba -
          prace można obejrzeć w dziale "strych" na stronie
          www.tg.net.pl/afisz.htm oraz Osa - Osadnik) wszystko zależy od tego co
          kto lubi, pozdrawiam
          • Gość: Magda Re: obrazy i galerie w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 07:36
            Gość portalu: Majka napisał(a):

> ... może pytanie dziwne dla rdzennych mieszkańców, ale proszę Cię magdo,
            > napisz, gdzie jest galeria Inny Śląsk?? Gdzieś na rynku???

Nie na rynku. Galeria Inny Śląsk jest na ulicy Karola Miarki, blisko ulicy
            Piastowskiej. Ale w związku z tym, że nasze miasteczko jest małe, to prawie
            wszystko jest blisko. A więc bedąc na rynku do Galerii dojdziesz w 5 minut:-)
            • Gość: majka Re: obrazy i galerie w TG IP: *.tg.akk.net.pl 14.01.04, 17:16
              Magda i Marc: dziękuję za informacje i linki. Pozdrawiam serdecznie! M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka