dr_scott Voglio Vederti Danzare 16.02.04, 21:14 artist: Franco Battiato song title: Voglio Vederti Danzare Voglio vederti danzare come le zingare del deserto con candelabri in testa o come le balinesi nei giorni di festa. Voglio vederti danzare come i Dervisches Tourners che girano sulle spine dorsali o al suono di cavigliere del Katakali. E gira tutt'intorno la stanza mentre si danza, danza e gira tutt'intorno la stanza mentre si danza. E Radio Tirana trasmette musiche balcaniche, mentre danzatori bulgari a piedi nudi sui braceri ardenti. Nell'Irlanda del nord nelle balere estive coppie di anziani che ballano al ritmo di sette ottavi. Gira tutt'intorno la stanza mentre si danza, danza. E gira tutt'intorno la stanza mentre si danza. Nei ritmi ossessivi la chiave dei riti tribali regni di sciamani e suonatori zingari ribelli. Nella Bassa Padana nelle balere estive coppie di anziani che ballano vecchi Valzer Viennesi. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott 4ever young 16.02.04, 21:25 Alphaville - Forever young Let's dance in style Let's for a while Heaven can wait We're only watching the skies Hoping for the best But expecting the worst Are you going drop the bomb or not ? Let's us die young or let us live forever We don't have a power But we never say never Sitting in a sandpit Life is a short trip The music's for the sad man Can you imagine when this race is won? Turn our golden faces into the sun Praising our leaders We're getting in tune The music's played by the madmen Forever young, I want to be forever young Do you really want to live forever Forever ? and ever Some are like water Some are like the heat Some are a melody and some are the beat Sooner or later, they all will be gone Why don't you stay young? It's so hard to get old without a cause I don't want to perish like a fading horse Youth's like diamonds in the sun And diamonds are forever So many adventures couldn't happen today So many songs we forgot to play So many dreams swinging out of the blue We'll let them come true Forever young ? Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: słowa piosenek 16.02.04, 21:29 Always Look On The Bright Side Of Life -Monty Python (spoken) Cheer up, Brian You know what they say Some things in life are bad They can really make you mad Other things just make you swear and curse When you're chewing on life's gristle Don't grumble, give a whistle! And this'll help things turn out for the best And... (sung) ...always look on the bright side of life! (whistle) Always look on the bright side of life If life seems jolly rotten There's something you've forgotten And that's to laugh and smile and dance and sing When you're feeling in the dumps Don't be silly chumps Just purse your lips and whistle Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Konik na biegunach 16.02.04, 21:30 Konik na biegunach muz. Jacek Dybek sł. Franciszek Serwatka za rok może dwa schodami na strych odejdą z ołowiu żołnierze przeminie jak wiatr uśmiechów twych świat kolory marzeniom odbierze za rok może dwa schodami na strych za misiem kudłatym poczłapią beztroskie te dni I zobaczysz że jednak wspaniały był on ... Konik - z drzewa koń na biegunach zwykła zabawka mała huśtawka a rozkołysze rozbawi konik - z drzewa koń na biegunach przyjaciel wiosny uśmiech radosny każdy powinien go mieć kłopotów masz sto I zmartwień masz sto bez przerwy to trwa karuzela nie lalka co łka ni piłka co gra bez reszty twój czas dziś zabiera ulica szeroka wystawa - to tu na chwilę przystajesz zdumiony uśmiechnij się wię I zawołaj jak wtedy gdy na grzbiecie cię niósł ... Radosny to dzień wspaniały to dzień wracają z ołowiu żołnierze ze strychu znów w dół schodami aż tu wracają lecz już nie do ciebie by ktoś tak jak ty beztroskie miał dni powrócił przyjaciel ten z wiosny dlaczego to każdy już powie na plecach przyniosłeś go tu ... Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa gintrowski "odpowiedź" 16.02.04, 21:37 Odpowiedź – Z. Herbert z płyty P.Gintrowskiego To będzie noc w głębokim śniegu który ma moc głuszenia kroków w głębokim cieniu co przemienia ciało na dwie kałuże mroku leżymy powstrzymując oddech i nawet szept najlżejszy myśli jeśli nas nie wyśledzą wilki i człowiek w szubie co kołysze na piersi szybkostrzelną śmierć poderwać trzeba się i biec w oklasku suchych krótkich salw na tamten upragniony brzeg wszędzie ta sama ziemia jest naucza mądrość wszędzie człowiek białymi łzami płacze matki kołyszą dzieci księżyc wschodzi i biały dom buduje nam to będzie noc po trudnej jawie ta konspiracja wyobraźni ma chleba smak i lekkość wódki lecz wybór by pozostać tu potwierdza każdy sen o palmach przerwie sen nagłe wejście trzech wysokich z gumy i żelaza sprawdzą nazwisko sprawdzą strach i zejść rozkażą w dół po schodach nic z sobą zabrać nie pozwolą prócz współczującej twarzy stróża helleńska rzymska średniowieczna indyjska elżbietańska włoska francuska nade wszystko chyba trochę weimarska i wersalska tyle dźwigamy naszych ojczyzn na jednym grzbiecie jednej ziemi lecz ta jedyna której strzeże liczba najbardziej pojedyncza jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt lub szpadlem który hardo dzwoni tęsknocie zrobią spory dół Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott ma ktoś Cześka?? 16.02.04, 21:38 ma ktoś slowa Cześka - Dziwny jest ten swiat??? i moze inne utworki Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: ma ktoś Cześka?? 16.02.04, 21:42 poszukam w necie. moze cos znajdem Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ma ktoś Cześka?? 17.02.04, 09:54 ja mam ale nie chce mi sie go przepisywac ;P nie jest dlugi w kazdym razie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednego serca Re: ma ktoś Cześka?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:32 Mam. Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa KSU - moje bieszczady 16.02.04, 21:41 Góry aż do nieba I zieleni krzyk Polna droga pośród kwiatów I złamany krzyż Strumien skryty w mroku I zdziczały sad Stara cerkiew pod modrzewiem I pęknięty dzwon Zarośnięty cmentarz Na nim dzikie bzy Ile łez i ile krzywdy Ile ludzkiej krwi Księżyc nad otrytem Niebo pełne gwiazd Tańczą szare popielnice San usypia nas To właśnie są To właśnie moje bieszczady Zarośnięte olchą Pola dawnej wsi Kto je orał kto je zasiał Nie pamięta nikt Skrzypią martwe świerki To drewniany płacz Świat się kończy w Sokolnikach Dalej tylko las Druty na granicy Dzielą nacje dwie Dzieli ściana nienawiści I przeraża mnie San jest taki płytki Gdzie beniowej brzeg Dzieli ludzi dzieli myśli Straszny jego gniew To właśnie są To właśnie moje bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa - Driven like the snow - Sisters od mercy 16.02.04, 21:49 Ciągle noc i pustka wokół, opada biała kurtyna Zgaś światła na środku drogi i rozejrzyj się wokół siebie Nic nie pomoże, że jesteś jednym z wybranych, jednym z niewielu, naprawdę Kiedy koła ślizgają się po przemarzniętej ziemi A ty jesteś miotany jak śnieg, czysty w sercu Przygnany do innych, a potem rzucony gdzieś na zachód Biała suknia, zanim nie popłynie znów rzeka, czarna suknia, taka jak moja Zanim słońce znów nie zaświeci tam gdzie niebo styka się z ziemią Tam gdzie droga zakręca, tam gdzie nie słychać głosu który wydajesz Popatrz, śnieg na rzece i dwa na dwa Trzeba wiele, by żyć tak jak ty, ja nie pójdę tam teraz, ale słyszę Jak śpiewa swoje "Pieprz mnie i wyjdź za mnie młodo"Jak dzika myśl i wielki, białe łóżko Teraz wiesz lepiej niż ja co chcę powiedzieć Tak jak ludzki głos na wietrze, miota w dół małe kryształki Tak jak kruche rzeczy łamią się przy zginaniu Jak ślad szminki na moim papierosie i lód nad głową staje się coraz twardszy I możesz przemyśleć to dwa razy, i tak się nie nauczysz I mgła otoczy nas ciasno i kryształ, jeżeli go dotkniesz I samochody zagubione w tłoku są tutaj I ludzie, którzy prowadzą, zagubieni w tłoku są tutaj I wszystkie ważne rzeczy, które zgubiłem w tłumie są tutaj Ich, nasze, zagubione w tłumie są... Zaganiane, zagarniane razem i rozgarniane z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: słowa piosenek 16.02.04, 21:57 Jest tak wiele tekstów godnych uwagi, ale akurat teraz , w tej chwili słucham TSA i pozwólcie, że "zacytuje" trzy teksty. 51 (muz. A. Nowak, M. Piekarczyk - sl. J. Rzehak) Idąc cmentarna aleja szukam ciebie, mój przyjacielu Odszedłeś bo byłeś słaby jak suchy liść Dziś możemy dotknąć się naszymi pustymi duszami Obnażyć swe oszustwa i nasze wypalone sumienia Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś jesteśmy nareszcie sami w ten listopadowy wieczór Idąc jesienna aleja szukam ciebie, mój przyjacielu Chce być tylko z tobą przez kilka małych chwil Pomóż mi przywołać tamte lata, ożywić śpiących ludzi Pomóż mi pokonać smutek, który pozostał gdy nagle odszedłeś Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś jesteśmy nareszcie sami w ten listopadowy wieczór... Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś jesteśmy nareszcie sami w ten listopadowy wieczór... ALIEN (muz. M. Piekarczyk/ A. Nowak - sl. J. Rzehak) Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też - wolno było marzyć Nie chciałem być takim jak ci ludzie Co tylko biorą nie dając nic We śnie słyszałem matki glos Synku! Uczciwym bądź, dobrym bądź! "Świat" - w tym słowie było cos Radość i lek, miłość i fałsz Nie wierze w nic, bo chyba nie potrafię Nie marze już, nie ma o czym marzyć Zgubiłem gdzieś prawdziwa Radość życia Smutno mi... Już tylko ciebie mam I to mnie jakoś tutaj trzyma Już tylko ciebie mam Nie wolno ci odejść teraz stad Już tylko ciebie mam... ROZMOWA (WYCIĄGAM SWOJA DŁOŃ) Wzywam Cię, wzywam Cię do rozmowy szczerej Do rozmowy tak odważnej. ze aż boli Są sprawy, o których nawet myśleć wstyd Nie bójmy się o nich mówić Zanim nienawiść spali nas I każdy swa zaciśnie pięść Popatrz! Wyciągam swoja dłoń Oto mój pojednania gest Może to ostatnia z naszych wszystkich szans Przyjmij moją wyciągniętą dłoń I nie cofnij swej Wystarczy tylko zrobić jeden krok Zrozum, ze bez siebie nie znaczymy nic! Zanim nienawiść spali nas... Pojednania gest! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic ABBA - Thw Winner Takes It All 17.02.04, 08:20 ABBA Super Trouper (1980) The Winner Takes It All I don't wanna talk About the things we've gone through Though it's hurting me Now it's history I've played all my cards And that's what you've done too Nothing more to say No more ace to play The winner takes it all The loser standing small Beside the victory That's her destiny I was in your arms Thinking I belonged there I figured it made sense Building me a fence Building me a home Thinking I'd be strong there But I was a fool Playing by the rules The gods may throw a dice Their minds as cold as ice And someone way down here Loses someone dear The winner takes it all The loser has to fall It's simple and it's plain Why should I complain. But tell me does she kiss Like I used to kiss you? Does it feel the same When she calls your name? Somewhere deep inside You must know I miss you But what can I say Rules must be obeyed The judges will decide The likes of me abide Spectators of the show Always staying low The game is on again A lover or a friend A big thing or a small The winner takes it all I don't wanna talk If it makes you feel sad And I understand You've come to shake my hand I apologize If it makes you feel bad Seeing me so tense No self-confidence But you see The winner takes it all The winner takes it all... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Bee Gees - Heartbreaker 17.02.04, 08:22 Heartbreaker I got to say it and it's hard for me. You got me crying like I thought I would never be. Love is believing but you let me down, how can I love you when you ain't around? And I get to the morning and you never call. Love should be everything or not at all. And it don't matter what ever you do, I made a life out of loving you. Only to find any dream that I follow is dying. I'm crying in the rain. I could be searching my world for a love everlasting, feeling no pain, when will we meet again? Why do you have to be a heartbreaker? Is it a lesson that I never knew? Gotta get out of the spell that I'm under, my love for you. Why do you have to be a heartbreaker when I was being what you want me to be? Suddenly everything I ever wanted has passed me by. This world may end, not you and I. My love is stronger than the universe. My soul is crying for you and that can not be reversed. You made the rules and you could not see, you made a life out of hurting me. Out of my mind, I am held by the power of you, love. Tell me when do we try? Or should we say goodbye? Why do you have to be a heartbreaker when I was being what you want me to be? Suddenly everything I ever wanted has passed me by. Ohhh, why do you have to be a heartbreaker? Is it a lesson that I never knew? Suddenly everything I ever wanted, my love for you. Ooh, why do you have to be a heartbreaker when I was being what you want me to be? Suddenly everything I ever wanted has passed me by. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Dire Straits - Brothers in Arms 17.02.04, 08:22 DIRE STRAITS Brothers in Arms These mist covered mountains Are a home now for me But my home is the lowlands And always will be Some day you'll return to Your valleys and your farms And you'll no longer burn To be brothers in arm Through these fields of destruction Baptism of fire I've watched all your suffering As the battles raged higher And though they did hurt me so bad In the fear and alarm You did not desert me My brothers in arms There's so many different worlds So many different suns And we have just one world But we live in different ones Now the sun's gone to hell And the moon's riding high Let me bid you farewell Every man has to die But it's written in the starlight And every line on your palm We're fools to make war On our brothers in arms Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Holki - Uż me nevolej 17.02.04, 08:24 U? mi nevolej háááá, nech mě být, U? mi nevolej háááá, nech mě být, Vyhasl plamen, v srdci mém a to není jenom sen. U? nemá sílu dál mě hřát, tak to pochop, v?dy? ty umí? mi jen lhát na jiný se smát, je tvou zálibou. Noci osamělý, časy promarněný, teď u? nemám chu? tě znát. Ž: U? mi nevolej, nevolej mi nech mě být tak ti říkám, nech mě jít sliby nech si pro jinou, dy? nemá? jenom jedinou Tak nech mě být áááá, a nech mě jít. Tak u? mě nikde nehledej, lásku si u mě nekoupí? sliby dávno neplatěj Teď mi tvrdí?, ?e se bude? o mě rvát, ?e mi nebude? lhát, ?e u jiných nechce? spát. Noci osamělý, srdce osiřelý teď u? nemám chu? tě znát. Ž: U? mi nevolej, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Leonard Cohen - In My Secret Life 17.02.04, 08:26 In My Secret Life I saw you this morning. You were moving so fast. Can't seem to loosen my grip On the past. And I miss you so much. There's no one in sight. And we're still making love In My Secret Life. I smile when I'm angry. I cheat and I lie. I do what I have to do To get by. But I know what is wrong. And I know what is right. And I'd die for the truth In My Secret Life. Hold on, hold on, my brother. My sister, hold on tight. I finally got my orders. I'll be marching through the morning, Marching through the night, Moving cross the borders Of My Secret Life. Looked through the paper. Makes you want to cry. Nobody cares if the people Live or die. And the dealer wants you thinking That it's either black or white. Thank G-d it's not that simple In My Secret Life. I bite my lip. I buy what I'm told: From the latest hit, To the wisdom of old. But I'm always alone. And my heart is like ice. And it's crowded and cold In My Secret Life. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Leonard Cohen - In My Secret Life 17.02.04, 10:15 aaaaaaaa, świetny kawałek!! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Leonard Cohen - In My Secret Life 17.02.04, 10:57 dr_scott napisał: > aaaaaaaa, świetny kawałek!! > sie wie! ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Herbert Grönemeier - Mensch 17.02.04, 09:59 Momentan ist richtig! Momentan ist gut! Nichts ist wirklich wichtig! Nach der Ebbe kommt die Flut! Am Strand des Lebens - ohne Grund, ohne Verstand - ist nichts vergebens, ich bau die Träume auf den Sand. Und es ist, es ist okay - alles auf dem Weg - und es ist Sonnenzeit - unbeschwert und frei! Und der Mensch heißt Mensch, weil er vergisst, weil er verdrängt und weil er schwärmt und stählt, weil er wärmt, wenn er erzählt und weil er lacht, weil er lebt. Du fehlst! Das Firmament hat geöffnet, wolkenlos und ozeanblau; Telefon, Gas, Elektrik, unbezahlt und das geht auch. Teil mit mir dein’n Frieden, wenn auch nur geborgt! Ich will nicht deine Liebe, ich will nur dein Wort! Und es ist, es ist okay - alles auf dem Weg - und es ist Sonnenzeit - ungetrübt und leicht! Und der Mensch heißt Mensch, weil er irrt und weil er kämpft und weil er hofft und liebt und weil er mitfühlt und vergibt und weil er lacht und weil er lebt. Du fehlst! Oh, weil er lacht, weil er lebt. Du fehlst! Und es ist, es ist okay - alles auf dem Weg - und es ist Sonnenzeit - ungetrübt und leicht! Und der Mesnch heißt Mensch, weil er vergisst, weil er verdrängt und weil er schwärmt und glaubt, sich anlehnt und vertraut und weil er lacht und weil er lebt. Du fehlst! Oh, es ist schon okay, es tut gleichmäßig weh. Es ist Sonnenzeit - ohne Plan, ohne Geleit. Und der Mensch heißt Mensch, weil er erinnert, weil er kämpft und weil er hofft und liebt, weil er mitfühlt und vergibt und weil er lacht, und weil er lebt. Du fehlst! Oh, weil er lacht und weil er lebt. Du fehlst! Oho! Ohlalalo! Es ist schon okay! Nano! Nladadado! Ohlalaoh! Hoho! Weil er lebt, weil er lacht, weil er lebt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: słowa piosenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:47 The Shadows - "Apache", "Mustang", "Guitar Tango" King Crimson - "Epitaph", "In The Court of The Crimson King" Jimi Hendrix - "All Along a Watchtower", "Stonefree", "No Woman No Cry" Guess Whoo - "American Woman" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: na dokładkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:00 Manowar - "Wariors Of The World", "The Gods Made Heavy Metal", "Kings Of Metal", "Hail And Kill", "Black Wind, Fire And Steel". Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Flinta 17.02.04, 23:14 Ewelina Flinta - Żałuję ======================= Zacieram ślady twoich ust, ukrywam żywy ciągle gniew, Udaję, że to już nie moja sprawa Obdzielam sobą każdy dzień, sprzedaję myśli byle gdzie, A wszystko po to, by upewnić się, że umiem Sama sypiać, sama spędzać każdy czas, spojrzeć sobie w twarz Żałuje, że cię znałam, żałuję, że kochałam, Bo nie wart jesteś żadnej łzy, nie chciałeś wierzyć im Żałuję, że cię znałam, żałuję, że ufałam I powiem to, choć szkoda słów, że będziesz kiedyś sam Całkiem sam i bez żadnych szans Całkiem sam, tak jak kiedyś ja Całkiem sam... Znowu szare dni dopadły mnie, ciało snuje się jak cień Słowa bolą dziś jak dawniej, idę Ślady ust zmieniają się, ślady stóp, co depczą mnie Choć zacieram je, upewniam się, że umiem Sama sypiać, sama spędzać każdy czas, spojrzeć sobie w twarz Żałuje, że cię znałam, żałuję że kochałam, Bo nie wart jesteś żadnej łzy, nie chciałeś wierzyć im Żałuję że cię znałam, żałuję ze ufałam I powiem to, choć szkoda słów, że będziesz kiedyś sam Całkiem sam i bez żadnych szans Całkiem sam, tak jak kiedyś ja Całkiem sam... Mogłeś mnie dla siebie mieć, Mogłeś, ale czas nie ten Mogłeś wszystko, tylko jedno słowo twoje Mogłeś być na zawsze tak Mogłeś być... A teraz bądź ze sobą sam... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Keine Grenzen 17.02.04, 23:15 Ich Troje - Żadnych Granic ========================== Ich wär so gerne mal ein Astronaut Der von dort oben auf die erde runterschaut Denn alle, die dort oben einmal war'n Sie alle sagen, es ist wunderbar Poczujesz tu płynący wolniej czas Ciszę i spokój, którego tak brakuje nam i u nas też tak mogłoby dziś być Jesteśmy mali, lecz nie koniecznie źli Keine Grenzen, keine Fahnen Von dort oben ist die welt einfach nur schön Keine Lander, keine Völker Keine Kriege kann man von dort oben seh'n każdy z nas powinien dotrzeć tam by zrozumieć, że w tej walce sensu brak vielleicht nimmt uns das unser'n dummen größenwahn, und statt zu labern, fangen wir zu lieben an. żadnych granic, żadnych flag nie ma głupich waśni, nie ma różnych ras żadnych wojen, żadnych państw Keine Kriege kann man von dort oben seh'n Biezgranicznyj mir biez flagow, s wysoty granicy wowse nie widny, biezgranicznyj, niepriwycznyj, biez razdorow, wzrywow, zlosti i wojny von dort oben ist die Welt einfach nur schön Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott groove coverage 17.02.04, 23:17 Groove Coverage - God Is A Girl =============================== Remembering me Discover and see All over the world She's known as a girl To those who are free The mind shall be key Forgotten as the past 'Cause history will last God is a girl Wherever you are Do you believe it Can you recieve it God is a girl Whatever you say Do you believe it Can you recieve it God is a girl However you live Do you believe it Can you recieve it God is a girl Just only a girl Do you believe it Can you recieve it She wants to shine Forever in time She is your driven She's always mine Clearly and free She wanted to be A part of the future A girl like me There is the sky illuminating us Someone is out there That we truely trust There is a rainbow for you and me A beautiful sunrise eternaly God is a girl Wherever you are Do you believe it Can you recieve it God is a girl Whatever you say Do you believe it Can you recieve it God is a girl However you live Do you believe it Can you recieve it God is a girl Just only a girl Do you believe it Can you recieve it Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott celina 17.02.04, 23:23 Celine Dion - Have You Ever Been In Love ======================================== Have you ever been in love You could touch the moonlight When your heart is shooting stars You're holding heaven in your arms Have you ever been in love? Have you ever walked on air, ever Felt like you were dreamin' When you never thought it could But it really feels that good Have you ever been in love? Have you ever been in love You could touch the moonlight When your heart is shooting stars You're holding heaven in your arms Have you ever been in love? The time I spent waiting for something That was heaven sent When you find it don't let go I know... Have you ever said a prayer And found that it was answered All my hope has been restored I ain't looking anymore Have you ever been... Some place that you ain't leavin' Somewhere you gonna stay When you finally found the meanin' Have you ever felt this way? The time I spent waiting for something That was heaven sent When you find it don't let go I know... Have you ever been in love You could touch the moonlight You can even reach the stars Doesn't matter near or far Have you ever been in love? Have you ever been in love? So in love Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... słowa piosenek IP: *.microchip.ltd.pl 17.02.04, 23:24 szewc zabija szewca bumtarara bumtarara szewc zabija szewca bumtarara bumtarara bumtarara bumtarara bumtarara bumtarara bumtarara bumtarara bumtarara bumtarara Ciekawe kto z Was zacytował wcześniej tekst z pamięci? Bo ja tak... Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: słowa piosenek 18.02.04, 22:06 Gość portalu: bywalec... napisał(a): > szewc zabija szewca bumtarara bumtarara > szewc zabija szewca bumtarara bumtarara > bumtarara bumtarara bumtarara bumtarara > bumtarara bumtarara bumtarara bumtarara > > Ciekawe kto z Was zacytował wcześniej tekst z pamięci? Bo ja tak... taki tekst:)) pewnie też zacytowałabym ..."siekiera" chyba?? Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: misiowie puszyści 18.02.04, 22:08 acha zapomniałabym ...misiowie puszyści:)) ale lepsze ja stoję, ja tańczę, ja walczę Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: słowa piosenek 17.02.04, 23:43 "Au sziala lala. Nie mam pieniędzy,nie mam roboty.Mam dwie lewe ręce.Nie mam ochoty wziąść sie do roboty,mama i tata głowę mi trują że już pół wieku na mnie pracują ja na ich teksty przymykam oczy,wolę z kumplami na miasto skoczyć. Au siala lala Mama i tata mówią mi, synu masz lat 53 najwyższy czas byś skończył szkołe inaczej będziesz starym matołem Au siala lala..........." Irek Dudek-Shakin Dudi. Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Jak zapomnieć - Jeden Osiem L 18.02.04, 23:05 Ile dałbym by zapomnieć Cie wszystkie chwile te które są na NIE! bo chce nie myślec o tym już zdmuchnąć wszystkie wspomnienia niczym zaległy kusz tak juz po prostu nie pamietac sytuacji w ktorych serce klęka! wiem nie wyrwe sie chociaz bardzo chce mam nadzieje że to wiesz i Ty! Znowu widze Ciebie przed swoimi oczami znowu zasnąć nie moge owładnięty marzeniami wszystko poświęcam myśli że byłaś kiedys blisko kiedy czułem Ciebie obok wtedy czułem że mam wszystko tyle zostało po mnie tylko Ty i setki wspomnień ile dałbym za to by móc o tym już zapomnieć! teraz nie ma nasi nie chce byc tam gdzie Ty jesteś znowu staniesz przede mną zawsze robisz mi to we śnie Będę patrzył jak odchodzisz chociaż chciałbym się odwrócić będę myślał ile dałbym komuś kto by czas zawrócił Kto by zatrzymał wskazówki tylko na ten jeden moment chwili w której Cię poznałem poszedł bym juz w drugą strone Ile dałbym by zapomnieć Cie wszystkie chwile te które są na NIE! bo chce nie myślec o tym już zdmuchnąć wszystkie wspomnienia niczym zaległy kusz tak juz po prostu nie pamietac sytuacji w ktorych serce klęka! wiem nie wyrwe sie chociaz bardzo chce mam nadzieje ze to wiesz i Ty! To był sen na jawie gdy marzenia się spełniały wszystko takie realne chwile szybko tak mijały tylko my zamknieci w czterech scianach ale to nieważne bo Ty byłaś obok a ja czułem się spokojny pamiętasz jeszcze te dni całe miesiące pamiętasz chcesz zapomniec ja nie moge wiem że płodze smutne kiedys opowiastki ja Ty i srebrna taca kiedys to mnie przerażało juz do tego nie chce wracać aura zepsucia w powietzru tracisz te 50 procent chce zapomnieć o Tobie zaszyć pamięć i te noce by odeszły w niepamięć chwile które zwałem złotem tamte chwiel to tombak bo juz wiem co było potem Ile dałbym by zapomniec Cie wszystkie chwile te ktore sa na NIE Bo chce nie myslec o tym już zdmuchnac wszystkie wspomnienia niczym zalegly kusz tak juz po prostu nie pamietac sytuacji w ktorych serce klęka! wiem nie wyrwe sie chociaz bardzo chce mam nadzieje ze to wiesz i Ty! Moje myśli spietrzone wokół jednej chwili kiedys ta krótka potrafiła czas umilić teraz stojąc jakby obok wciąż się przyglądam już mnie nie cieszy kiedy wspominam myśle dokąd zdążam miałem inne cele w życiu inne plany i pragnienia musze wszystko pozmieniac tak jak czas wszystko zmienia to co było nie wróci chyba czasem mam nadzieje po co mam wiec pamiętac ktoś by powiedział stare dzieje Wiem to nie moge zapomnieć jak było dobrze wiem to skończyło się mój własny pogrzeb wiem to i prosze Boga nigdy wiecej niech nie pozwolił na to by ktoś trafił w moje serce! Ile dałbym by zapomnieć Cie wszystkie chwile te które są na NIE! bo chce nie myślec o tym już zdmuchnąć wszystkie wspomnienia niczym zaległy kusz tak juz po prostu nie pamietac sytuacji w ktorych serce klęka! wiem nie wyrwe sie chociaz bardzo chce mam nadzieje że to wiesz i Ty! Odpowiedz Link Zgłoś