dr_scott 18.04.04, 23:36 jutro wyjeżdżam... ale wróce!! wyjazdy są fajne, ale powroty są najlepsze!! :) 3majcie dystans!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia2 Re: opuszczam Was! 18.04.04, 23:59 ale wracaj szybko :) ktoś musi wspierać forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: opuszczam Was! 19.04.04, 19:33 forman5 napisał: > Takiemu to dobrze ! hehe.... a mu sie nie obijac ino pisac!! bo jak narazie to malo postow przybylo..... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: opuszczam Was! 20.04.04, 11:25 Pojechałeś do Wielkiej Brytanii zaklepać sobie robotę zanim zwali sie tam kupa naszych rodaków?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Wróciłem!! 22.04.04, 12:03 ok, jestem :) kurcze troszke stopniala nasza przewaga :/ ale razem damy rade :D pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wróciłem!! 22.04.04, 12:14 dr_scott napisał: > ok, jestem :) > > > kurcze troszke stopniala nasza przewaga :/ > ale razem damy rade :D > > pozdro! > Stopniała bo Ciebie nie było,musisz to nadrobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wróciłem!! 22.04.04, 15:59 forman5 napisał: > Stopniała bo Ciebie nie było,musisz to nadrobić ! bez 2 zdań.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Wróciłem!! 22.04.04, 19:15 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > Stopniała bo Ciebie nie było,musisz to nadrobić ! > > bez 2 zdań.... :/ nawet na chwile nie mozna was samych zostawic..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wróciłem!! 22.04.04, 23:09 dr_scott napisał: > nawet na chwile nie mozna was samych zostawic..... :) aaaa tam.... czasem jest czas, a czasem go ni ma.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Wróciłem!! IP: *.i / *.i-bud.pl 22.04.04, 23:21 ...no właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Wróciłem!! 23.04.04, 13:41 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > ...no właśnie :) tłumaczą się winni...... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott again.... 09.05.04, 22:51 wyjezdam jutro.... i nie wiem kiedy wróce.... :( piszcie tu dzielnie! umawiajcie sie na spotkania tylko moze w nieco wiekszym gronie i wogole keep it real! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: again.... 10.05.04, 08:50 dr_scott napisał: > wyjezdam jutro.... i nie wiem kiedy wróce.... :( > > piszcie tu dzielnie! umawiajcie sie na spotkania tylko moze w nieco wiekszym > gronie i wogole keep it real! Chyba nie jedziesz do Iraku pisząc nie wiem kiedy wrócę ? > > > pozdro! > > Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: again.... 10.05.04, 13:45 forman5 napisał: > dr_scott napisał: > > > wyjezdam jutro.... i nie wiem kiedy wróce.... :( > > > > piszcie tu dzielnie! umawiajcie sie na spotkania tylko moze w nieco wieksz > ym > > gronie i wogole keep it real! > > Chyba nie jedziesz do Iraku pisząc nie wiem kiedy wrócę ? To by napisał: nie wiem czy wrócę... No to wracaj! L. Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: opuszczam Was! 16.06.04, 18:06 No scott chyba juz wrociles:) kiedy znowu jedziesz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: opuszczam Was! 16.06.04, 18:13 anya6 napisała: > No scott chyba juz wrociles:) > kiedy znowu jedziesz?:))) jak pojada to pojada. a jak nie pojada to nie pojada. narazie nic nie wiem o tym ze gdzies jade :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: opuszczam Was! 25.06.04, 07:54 znów Was musze opuścić... :( mam nadzieje że tylko na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: opuszczam Was! IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:02 hmmm dwa tydnie to trocha czasu ale bydymy dbać o forum!!! A Ty wracej;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: wracej szybko 25.06.04, 10:51 assasin76 napisała: > ino się nie ociągaj:)miłego:) to juz ostatnie chwile.... jeszcze tu cos szkrobie... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: wracej szybko 26.06.04, 10:12 zaś cie kajś posiało..... wakacje mosz czy co?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: wracej szybko IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 11:02 takymu to dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: wracej szybko 27.06.04, 11:19 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > takymu to dobrze;) no jo nie wim.... na forum przeca pisać nie może!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: wracej szybko IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:30 ano niystety take som uroki wyjazdów :/ ale za to moze mo lepszo pogoda jak u nos??? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: wracej szybko 27.06.04, 23:51 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > ano niystety take som uroki wyjazdów :/ ale za to moze mo lepszo pogoda jak > u nos??? pewno sie wygrzewo we słoneczku teroz..... no możenie teroz ale w dzionek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: wracej szybko IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:55 ehhh te słonko :D fajnie jak świyci!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: opuszczam Was! 16.09.04, 00:06 Opuszczam Was na troszkę....jutro wyjeżdżam.... nie wiem kiedy wrócę... Trzymajcie się dzielnie i dbajcie o forum bo w ostatnim czasie zamarło ;/ mam nadzieję że jak wrócę to wszystko wróci do normy a frekfencja w szczególności!!!! Trzymajcie się cieplutko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: opuszczam Was! 18.10.04, 12:55 tym razem na dobre... i co gorsza... nie wiem czy wroce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: opuszczam Was! IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:37 To przykre co piszesz :( ale Scott więcej optymizmu mam nadzieję, że wrócisz. Pozdrowionka i powodzenia... gdziekolwiek będziesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
djbogas Re: opuszczam Was! 22.10.04, 21:26 Czyżbyś jechał do Cider i boisz sie o swoje.............? Odpowiedz Link Zgłoś