Gość: dr scott IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 12:36 Idzie dwóch studentów i znajduja kartke papieru. Jeden podnosi, przyglada sie chwile. Drugi sie pyta: - Co to? - Nie wiem - To jak? Kserujemy? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggy Re: uśmiechnijcie się ludzie! IP: *.wbp.zabrze.pl 07.03.02, 12:08 - czym sie rozni demokracja od socjaldemokracji? - tym samym czym krzeslo od krzesla elektrycznego. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: uśmiechnijcie się ludzie! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 20:45 Gość portalu: loggy napisał(a): > - czym sie rozni demokracja od socjaldemokracji? > - tym samym czym krzeslo od krzesla elektrycznego. > > L. lehlehle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: uśmiechnijcie się ludzie! IP: *.wbp.zabrze.pl 15.03.02, 13:56 Ten się śmieje ostatni, kto myśli najwolniej. :)))))))) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy 2 murzynow i mulat IP: *.wbp.zabrze.pl 18.03.02, 13:52 Wchodzi 2 murzynow i mulat do sklepu. Sprzedawca: - slucham najjasniejszego pana! :))))))))))) L. sorry to bylo rasistowskie! Odpowiedz Link Zgłoś
mccornic Re: uśmiechnijcie się ludzie! 23.03.02, 19:14 Wywiad ze zlotym jubilatem. - Gratuluje panu! 50 lat wspolnego zycia. Jakie bylo to zycie, jak wam sie ukladalo? - Ukladalo i uklada nam sie bardzo dobrze! Byle tylko zdrowie dopisywalo. - Czy ma pan jakas recepte na tak wspaniale pozycie? - Owszem! Przed slubem ustalilismy z moja zona kto bedzie podejmowal w rodzinie decyzje. Ustalilismy ze ja bede podejmowal takie bardzo wazne decyzje a inne bedzie podejmowala zona. - O to swietny pomysl! A ile pan podjol tych decyzji? - Cale szczescie nie musialem ani razu. :)))))))))) McCornic Odpowiedz Link Zgłoś
mccornic Re: uśmiechnijcie się ludzie! 23.03.02, 19:16 Po smierci, w zaswiatach 2 kolejki w ktorych czekaja duszyczki. I w jednej z tych kolejek taka chuda duszyczka faceta. Kolejka sie posuwa do przodu i w koncu dusza staje przed sw.Piotrem. Swiety tak patrzy na tego chlopa i patrzy i w koncu nie wytrzymal i mowi: - a ty duszyczko co tu robisz? - ja nie wiem! zona mi tu kazala stanac! :)))))) McCornic Odpowiedz Link Zgłoś
mccornic Re: uśmiechnijcie się ludzie! 23.03.02, 19:17 Pamietajcie! Rozpadowi malzenstwa zawsze sa winne 2 strony: zona i tesciowa! :))))))) McCornic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: uśmiechnijcie się ludzie! IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 12:08 powiesil rolnik konia na drzewie i mowi: "wiśta!!!" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś