zeflik.kowol
10.09.11, 10:34
Wszystkim naiwnym, ktorzy chca wierzyc, ze RAS jest normalna organizacja polecam wypowiedzi( pisze pod swoim imieniem i nazwiskiem badz jako Schlesischekrieger) kandydata na radnego Ruchu, Pana Bernarda Kurzawy:-)
""Okręg nr 1 ? Kostuchna , Ligota, Murcki, Ochojec, Panewniki, Piotrowice, Podlesie, Zarzecze
10 Kurzawa Bernard Robert 32 Katowice""
poradzymy.pl/m/Katowice.poradzymy
w463.wrzuta.pl/obraz/8WanbGSYPQv/kurzawa
"Oto próbki jego talentu:
"Wyrażam swoje poglądy nie anonimowo nie ukrywam ich pod wymyślonymi pseudonimami.Każdy człowiek ma swoje miejsce do życia Ślązak pochodzenia Niemieckiego czy Polskiego na Śląsku czy jak woli w Polsce czy w Niemczech,tylko żydzi jak zaraza nie mogą na dupie usiedzieć wżerają się w inne narody i mieszają z nimi jak bezpańskie psy"
BernardKurzawa 1 rok temu
#
Moje tętnice spływają nienawiścią gorącą jak płynna stal ,żydzi to największa zakała ludzkości ,słuchaj żydzie nienawidzę was jak nic na tym świecie, jesteście jak zaraza jam muchy sracie wszędzie i wszędzie was pełno
mój dziadek was nie nienawidził całym sercem, jestem dumny z każdej osoby w mojej rodzinie z każdego przodka który przyczynił się do śmierci żyda. Nie jestem osobą anonimową Bernard Kurzawa Cmok Laby.
Schlesien bleibt deutsch!
Link:
www.youtube.com/watch?v=GIk0DZkyzpU
KURWY ŻYDZI WPIERDALAJĄ POLSKICH TĘPAKÓW A TE KURY Z POLSKI Z BANANEM NA RYJU SIĘ WPATRUJĄ W NICH JAK TA KURWA JEBANE DAŁNY
SchlesischeKrieger 4 weeks ago
Reply
ShareRemoveFlag for spamBlock UserUnblock UserWajda, Polański haha ale duma pie...ne żydowskie ku... :)
SchlesischeKrieger 4 weeks ago "
www.youtube.com/watch?v=GIk0DZkyzpU
Mój opa budowou bomby kere na sowietów i polaków spadały,
żadnej bomby nie sabotował,zawsze twierdził że jak człowiek bierze się porządnie za jakąś prace (tego polacy nie znają) to musi się jej poświecić bez reszty wiec bomby mojego starzika wypie...ły w polskich i ruskich miastach jak należy :).Co do mojej omy ciesz sie że jej nie poznałeś :) vater mi godoł że jak żydów i polaków do Auschwitz ze Śląska wywozili to moja oma na dworcu stała i uśmiech nie schodził jej z twarzy
SchlesischeKrieger 5 months ago
W przeciwieństwie do krytykujących mnie na tym forum polsko-żydowskich kundli,
to ja znam swoje korzenie,a was gó... to powinno obchodzi kundle
ale wiedzcie że szczycę się moimi Śląsko-pruskimi korzeniami.
Wy śmierdzące żydowsko-polsko-sowieckie-kundle
SchlesischeKrieger 5 months ago
www.youtube.com/all_comments?v=IWR9NXz8BSI
www.youtube.com/user/SchlesischeKrieger