wdch_po 05.10.11, 06:34 prawdomierz.onet.pl/tagi/expose-prawo-i-administracja,24721,tag.html rząd leni i nierobów przeczytać i zrozumieć dlaczego nie pomoże już mu żaden kit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: PO 4 latach 05.10.11, 10:27 Wolę rząd leni i nierobów ( bo to cecha naszego narodu) od ewentualnego rządu poszukiwaczy spisków, miłośnikow wymachiwania szabelką i rozmodlonych manifestacji dewotek. Ceny wódki nie zmienily się praktycznie od czterech lat, to mi wystarczy. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: PO 4 latach 05.10.11, 21:41 Wesołym człowiekiem to jak widzę nie jesteś. Głosuj na PiS, oni kochają smutek. Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: PO 4 latach 05.10.11, 22:08 jestem przekonany że jesteś smutny i samotny na wskroś została ci tylko wyimaginowana flaszka Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: PO 4 latach 05.10.11, 22:16 Nie mam zamiaru podejmowania próby przekonania Ciebie, że jest inaczej. Znając sposób i metodę Twoich wypowiedzi wiem, ze zaraz zaczniesz odczuwać konieczność ubliżenia mi, a ja pogodny jestem i kłótni nie lubię. Jedną masz rację. Moja flaszka w chwili obecnej to jeno imaginacja, wytwór wyobraźni. Muszę dopiero z Azorem na spacer się wybrać i uzupełnić zapas. Podziwiam Twoją calkowitą wiarę w prezesa, wiarę w kogoś komu ja zupelnie nie wierzę. Bywaj zdrów! Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: PO 4 latach 05.10.11, 22:34 Dzięki. To nie jest zbyt mądre bydlę, ale przywiązany jestem do skurczybyka od kilku już lat. Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: PO 4 latach 10.10.11, 20:15 Wdechu jak widzisz, nawet Bozia ma gdzies modły PiSdzielcow w intencji wygranych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś