drcarlos 02.06.04, 23:21 wiecie, że ceny tp sa są jednymi z najwyższych w europie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: tele-komplikacja polska 02.06.04, 23:23 a na dodatek jeżeli chcemy zmienić operatora, musimy feeest dłuuugo czekać, bo ta właśnie firma specjalnie spowalnia wszystko i tylko komplikuje sprawe.... hmmmmm.... pazerność?... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: tele-komplikacja polska 03.06.04, 08:09 A do mnie co chwilę wydzwaniają panienki z działu promocji Tepsy,oferując jak nie Neostradę to darmowe rozmowy m-miastowe w weekendy odrywając mnie od pracy.Te darmowe rozmowy i sekundowe naliczanie rozmów lokalnych to nic innego jak wyższy abonament. Tylko do kogo mam dzwonić w weekendy ? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: tele-komplikacja polska 03.06.04, 18:04 forman5 napisał: > A do mnie co chwilę wydzwaniają panienki z działu promocji Tepsy,oferując jak > nie Neostradę to darmowe rozmowy m-miastowe w weekendy odrywając mnie od > pracy.Te darmowe rozmowy i sekundowe naliczanie rozmów lokalnych to nic innego > jak wyższy abonament. > Tylko do kogo mam dzwonić w weekendy ? zamontuj se telefon na dole, i uostow niech se babka pogada.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: tele-komplikacja polska 03.06.04, 08:15 A poza tym rozmowy międzymiastowe i na komórki łączy mi Tele 2 i jest zdecydowanie tańszy ! Tepsa nie "wydrze" sobie rozmów lokalnych. Te wszystkie promocje weekendowe o których pisałem wcześniej nie dotyczą połączeń do innych operatorów jak np.Netia. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: tele-komplikacja polska 03.06.04, 18:06 ale często sie zdarzało ze nie mozna bylo zadzwonic inaczej niz 0033, mimo iż teoretycznie możnabyło wybierać 0044.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: tele-komplikacja polska 14.09.04, 07:33 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,2282694.html Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: tele-komplikacja polska 14.09.04, 07:59 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,2282582.html Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: tele-komplikacja polska 14.09.04, 12:39 drcarlos napisał: > wiecie, że ceny tp sa są jednymi z najwyższych w europie?? Wiemy doskonale,na dodatek jeszcze "Aparaty" same rozmawiają ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: tele-komplikacja polska 14.09.04, 12:40 forman5 napisał: > drcarlos napisał: > > > wiecie, że ceny tp sa są jednymi z najwyższych w europie?? > > Wiemy doskonale,na dodatek jeszcze "Aparaty" same rozmawiają ! Zapomniałem wrzucić link katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/401128.html Odpowiedz Link Zgłoś